Her ne kadar eğlence için de yapılsa bu konudan gına geldi artık.Siyonist faaliyetler var evet Dünya'da.Bu kadar basit değiller,bir gözle ya da şekille ifade edilmiyorlar.Bilderberg'cileri araştırın.
izdirapgrafik yazdı:Her ne kadar eğlence için de yapılsa bu konudan gına geldi artık.Siyonist faaliyetler var evet Dünya'da.Bu kadar basit değiller,bir gözle ya da şekille ifade edilmiyorlar.Bilderberg'cileri araştırın.
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri YouTube:@EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İnsanlar Artık Her Gördüğü Üçgene,Göze İlluminati Demeye Başladı.Oradaki Göz Mitolojide RA'nın Gözüdür.Dikkat Edersen Migrat Tamamiyle Mitoloji'den Alıntı Yapılarak Oyuna Eklenmiştir.Junon'un En İyi Savaşçısı Centruion Ve Onunda Birlikleri Funditores'ler Yara İyileştiren Askerler,Sıhhiyeler
Evocati'ler Her Bölüğün Başındaki Komutanlardır.
İmmune'ler Kendilerini Junon İçin Feda Eden Sayısız Askerler.
Kısacası Biraz Mitolojiyi,Tarihi Araştırıp Bu Tür Konular Açalım.
SeF4 yazdı:İnsanlar Artık Her Gördüğü Üçgene,Göze İlluminati Demeye Başladı.Oradaki Göz Mitolojide RA'nın Gözüdür.Dikkat Edersen Migrat Tamamiyle Mitoloji'den Alıntı Yapılarak Oyuna Eklenmiştir.Junon'un En İyi Savaşçısı Centruion Ve Onunda Birlikleri Funditores'ler Yara İyileştiren Askerler,Sıhhiyeler
Evocati'ler Her Bölüğün Başındaki Komutanlardır.
İmmune'ler Kendilerini Junon İçin Feda Eden Sayısız Askerler.
Kısacası Biraz Mitolojiyi,Tarihi Araştırıp Bu Tür Konular Açalım.
Oradaki tek gözün illüminatiyle alakası olmadıgını biliyorum ama oyunda bukadar sıkıntılı bi dönemde biraz olsun insanların yüzünü güldürebilmek istemiştim. Başaramadım ..
Yönetimin bu aralar sagı solu belli olmuyo tekrar söylüyorum. Amaç Eglence bazı abilerin arkadasların yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana .
sen bu forumda ve oyunda agresif insanların, birbirine laf koyma yarışı içinde olan insanların takıldığını bilmiyor musun? İçinde oyun heyecanı ile bir şeyler üreten, keşfeden kişileri küçük görmek, azarlamak ve onlara tepeden bakmak bu forumu kullanan ve bu oyunu oynayan insanların altın kuralıdır. mesajında belirtmene rağmen bilgelik taslayan zeka küpleri ukala yorumlarını döşemişler konuna.
o yüzden bir şey paylaşacak yada espiri yapacak zaman bir kere daha düşün. bence foruma hiç yazma bile, ben öyle yapıyorum.
sen yinede içindeki bu oyun hevesini ve heyecanını kaybetme. Bunları aynı duyguları yaşayan arkadaşlarınla paylaş.