Su Oyuna Bakın ARtık YETER...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Su Oyuna Bakın ARtık YETER...

Mesaj gönderen veym2 »

KuTSaLGeNc yazdı:Su oyunda Durun ara sıra gelmeyın Geleceksenız Ya hep GeLın ya da ugramayın bı daha....
SAcma SApan Bı ceza sıstemı getırmıssınız SAg tıkla Sıkayet Et adam oyundan cıkana kadar sovsun ne guzel...
Boyle dedıgım zamanda Sag tıkla Yasakla DIyorsunuz Ben yasaklasam ne olacak o kadar ınsan bana atılan kufurlerı gordukten sonra 30 dakıkadır adam kufredıyo sıkayet etmekten sıkıldım ben sız ancak yerınızde oturursunuz...
Sonra karsılık verınce bıze de ceza verırsınız ADALET mı bu ??? Sİzler bu sekılde ısın kolayına gecıp Daha cok Bos Oturuyorsunuz AMcanız da Zaten bu...
Eskıye dair ne Guzellık Varsa Alayının Icıne Ettınız Resmen...
Yazıklar olsun sızlere Verılen Emeklere Zamanlara....
Hiçbiseyi hak etmıyorsunuz...

SIZLER ALKIŞLARI hak edıyorsunuz hemde sonuna kadar...

SONUNA KADAR TEMİZ,DÜRÜST,KÜFÜRSÜZ ADİL Bİ İKV İÇİN HEP BERABER DESTEK OLALIM DİYORDUK... SONUNA GELMİŞİZ ANLAŞILAN TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİMİ...
ya böyle saçma bişey olmaz gaffara kadar geliyoruz adamlar gaffarda çıkıyo ben iksilerimin a.....nuz diyorum 5 gun susturma anabacı saydıran adama susturma yok nasıl bi sisteminiz var böyle
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz. Kişi kesin suretle cezai işlem görecektir. Şüpheniz olmasın.

Bilginize. İyi forumlar.
yok artık :shock: :shock: :shock:
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

avss123 yazdı:
ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz. Kişi kesin suretle cezai işlem görecektir. Şüpheniz olmasın.

Bilginize. İyi forumlar.
yok artık :shock: :shock: :shock:

şaka yapıyosun mod :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön