Arkdaşın önerisi güzel.
Ama sobe türk tcaretine uygun bir motif düşünüyorlar yani diger online oyunlarda olmayan bir uygulama yapmak istiyorlar.
Türklerin ticaret anlayışına bakarsak Salı pazarı,Perşembe pazarı,Bit pazarı,İtfayiye pazarı,Rus pazarı, Yeni nesil çin pazarı.
Bakalım hangisi gelecek. Gelsinde karma çorba gelmesin.
Oyunda yokken bırakıp gitme olmasın bence.
Oyundaken pazarımız aktif olsun Ama bizi oyundan ayırmaycak adam girdinmi online pazarları görsün sadece.
Kalıcı pazar pazar tezgahlarından geçilmez.
Ahada buraya yazıyom gelecek gelecekte bir gün gelecek. Geçmiş Bir kere gelir bir daha gelsinde görem.
İşporta & Pazar Önerisi
Re: İşporta & Pazar Önerisi
A R Z L O D O S
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Gelecek elbet gelecektir mühim olan sancısız ve sorunsuz gelebilmesidir.ARZLODOS yazdı:Arkdaşın önerisi güzel.
Ama sobe türk tcaretine uygun bir motif düşünüyorlar yani diger online oyunlarda olmayan bir uygulama yapmak istiyorlar.
Türklerin ticaret anlayışına bakarsak Salı pazarı,Perşembe pazarı,Bit pazarı,İtfayiye pazarı,Rus pazarı, Yeni nesil çin pazarı.
Bakalım hangisi gelecek. Gelsinde karma çorba gelmesin.
Oyunda yokken bırakıp gitme olmasın bence.
Oyundaken pazarımız aktif olsun Ama bizi oyundan ayırmaycak adam girdinmi online pazarları görsün sadece.
Kalıcı pazar pazar tezgahlarından geçilmez.
Ahada buraya yazıyom gelecek gelecekte bir gün gelecek. Geçmiş Bir kere gelir bir daha gelsinde görem.
Desteğin için teşekkürler..
Umarım Pazar Eklentisi Gelir,Ama Gelmesi Biraz Zaman alır.
Pazara ait yeni bir yer gelcegini düşünmüyorum,bankacı yanı veya mısır önüne pazar kurulması gayet hoş olur.''Mısır Çarşısı''içindede kurulabilir.
Tabi oyunda bu denli lag varken birden tüm serverın pazar kurdugunu düşünemiyorum:)
Pazara ait yeni bir yer gelcegini düşünmüyorum,bankacı yanı veya mısır önüne pazar kurulması gayet hoş olur.''Mısır Çarşısı''içindede kurulabilir.
Tabi oyunda bu denli lag varken birden tüm serverın pazar kurdugunu düşünemiyorum:)
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Banka yanı yada mısır önüne nasıl pazar kuracan , karşı klanı napacan , savaş bölgesinde pazar mı kurulurmuş :mrgreen:yunus1907 yazdı:Umarım Pazar Eklentisi Gelir,Ama Gelmesi Biraz Zaman alır.
pazar kurana dalamıcaksın53EkSeLanS53 yazdı:Banka yanı yada mısır önüne nasıl pazar kuracan , karşı klanı napacan , savaş bölgesinde pazar mı kurulurmuş :mrgreen:yunus1907 yazdı:Umarım Pazar Eklentisi Gelir,Ama Gelmesi Biraz Zaman alır.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
S.A günaydın arkadaşlar.
Bu öneriyi yıllardır gönderiyoruz onlarca konu açıldı.
Öneri güzel,kullanışlı
yorumlara gelecek olursak...Birincisi pazar açıldığında başında duralim diyorsunuz olmaz arkadaşlar oyunda aksiyon diye bir şey yok her mana doldurmaya oturuyoruz iki yaratık kes otur gurup oluşturmak için saatlerce bekle eee ne heyecanı kaldı bu oyunun.
En güzeli müzayede sistemi bir müzayedeci koyarsınız oraya herkes materyalini koyar satar.
Mübareğın biride dükkan ürünü olarak pazar açmayı koyalım diyor yahu oyun evreninde olması gereken sistemi ne alaka ki dükkan ürünü olarak sunacaksın.Yoksa lonca sistemiminde böyle olması fikri senin önerinmiydi.
Bakınız mmorpg oyunlarının genel olarak bir felsefesi vardır bir evreni vardır nedir mesela seviye kasmak nedir sınıflar nedir merkezi şehirler nedir npcler nedir tarihçe nedir oyun içi hiyerarşik yapı nedir ticaret sistemi nedir birlik sistemi dost ve düşman guruplar..............Bunlar değişmez bunlar kalıbdır farklılıklarımızı bunlar üzerinden yaparsak yaratıcı bir şey çıkmaz ortaya sen tasarımınla tarihçenle atarsın farkını.
Öneri güzel,kullanışlı
yorumlara gelecek olursak...Birincisi pazar açıldığında başında duralim diyorsunuz olmaz arkadaşlar oyunda aksiyon diye bir şey yok her mana doldurmaya oturuyoruz iki yaratık kes otur gurup oluşturmak için saatlerce bekle eee ne heyecanı kaldı bu oyunun.
En güzeli müzayede sistemi bir müzayedeci koyarsınız oraya herkes materyalini koyar satar.
Mübareğın biride dükkan ürünü olarak pazar açmayı koyalım diyor yahu oyun evreninde olması gereken sistemi ne alaka ki dükkan ürünü olarak sunacaksın.Yoksa lonca sistemiminde böyle olması fikri senin önerinmiydi.
Bakınız mmorpg oyunlarının genel olarak bir felsefesi vardır bir evreni vardır nedir mesela seviye kasmak nedir sınıflar nedir merkezi şehirler nedir npcler nedir tarihçe nedir oyun içi hiyerarşik yapı nedir ticaret sistemi nedir birlik sistemi dost ve düşman guruplar..............Bunlar değişmez bunlar kalıbdır farklılıklarımızı bunlar üzerinden yaparsak yaratıcı bir şey çıkmaz ortaya sen tasarımınla tarihçenle atarsın farkını.

LEPRECHAUN
saydıgın kalıplardan ikvde eser yok insanlar artık alıştılar gelsinde dükanla gelsin istiyorlar pazar eklentisi gelmesi için ne kadar zamandır bekliyoruz bu yüzden insanlar bıktıgından söylüyor dükkan falan yönetim illallah ettirdi değişmez kalıpları yıktık artık bu oyunda norm aramak çok yanlış nerdeyse bütün online evreni aykırı olan bir sistem oyunumuzda sunucular arası karakterinizi her şeyiyle aktarabiliyoruz şimdi gel de bu oyunda genel geçer şeyler ara yöneticiler ne bu evreni tanıyorlar nede bu gibi konulara itibar ediyorlar destek yıllardır orada yakın gelecekte yapılacak diyor 2 sene geçti ben pazar ile ilgili destege mail atalı hala gelecekLEPRECHAUN yazdı:S.A günaydın arkadaşlar.
Öneri güzel,kullanışlı
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Benimde sole bir fikrim var mesela eminönünde bir npc olucak ona satmak istediğimiz itemi koyucaz ve fiyat vericez onaylıycaz eşya çantamızdan gidicek satıldıgında ise parası çantamıza gelicek . mesela bana urban kafa koparan lazım gidicem item ismini yazıcam gelicek önüme ne var ne yok istediğimi alıcam
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sen göndereli 2 sene geçmiş ben göndereli 4 senexxusxx yazdı:saydıgın kalıplardan ikvde eser yok insanlar artık alıştılar gelsinde dükanla gelsin istiyorlar pazar eklentisi gelmesi için ne kadar zamandır bekliyoruz bu yüzden insanlar bıktıgından söylüyor dükkan falan yönetim illallah ettirdi değişmez kalıpları yıktık artık bu oyunda norm aramak çok yanlış nerdeyse bütün online evreni aykırı olan bir sistem oyunumuzda sunucular arası karakterinizi her şeyiyle aktarabiliyoruz şimdi gel de bu oyunda genel geçer şeyler ara yöneticiler ne bu evreni tanıyorlar nede bu gibi konulara itibar ediyorlar destek yıllardır orada yakın gelecekte yapılacak diyor 2 sene geçti ben pazar ile ilgili destege mail atalı hala gelecekLEPRECHAUN yazdı:S.A günaydın arkadaşlar.
Öneri güzel,kullanışlı
Sunucular arası aktarım benim önerimdi.Bu ürün inanın dükkandaki en gerekli ürün.Akçeyi sonuna kadar hakediyor.Ve sadece ıkvye has bir ürün değil bir kaç oyunda daha gördüm.Benim en kızdığım şu lonca sisteminin ücretli olmasıydı.Diğer oyunlarda lonca oluşturmak 20 gümüş gibi komik bir rakam hiç bir oyunda böyle değil ve girmekte ücretsiz.
Tamam ücretli yaptın oyanan bari lonca kurucusu lonca kurmak için ücret ödeseydi
Heyecanla bekliyoruz bekliyoruz sonra lonca sistemi geldi dumur
oldum resmen.

LEPRECHAUN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
müzayede oyunlarda genel olarak oyun kendi sağlam eşyaları koyar müzayedeye ve oyuncular kendi aralarında para atarak birbirlerini geçerler ve parası geçilenin parası geri verilmez
senin dedigin sistem daha farklı metin2 ko gibi tezgah başında adam olmicak biz koycaz npc ye satınca paramızı alcaz ws öyle bişi istiyosun oda mantıklı
senin dedigin sistem daha farklı metin2 ko gibi tezgah başında adam olmicak biz koycaz npc ye satınca paramızı alcaz ws öyle bişi istiyosun oda mantıklı
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN