Su Oyuna Bakın ARtık YETER...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Su Oyuna Bakın ARtık YETER...

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Su oyunda Durun ara sıra gelmeyın Geleceksenız Ya hep GeLın ya da ugramayın bı daha....
SAcma SApan Bı ceza sıstemı getırmıssınız SAg tıkla Sıkayet Et adam oyundan cıkana kadar sovsun ne guzel...
Boyle dedıgım zamanda Sag tıkla Yasakla DIyorsunuz Ben yasaklasam ne olacak o kadar ınsan bana atılan kufurlerı gordukten sonra 30 dakıkadır adam kufredıyo sıkayet etmekten sıkıldım ben sız ancak yerınızde oturursunuz...
Sonra karsılık verınce bıze de ceza verırsınız ADALET mı bu ??? Sİzler bu sekılde ısın kolayına gecıp Daha cok Bos Oturuyorsunuz AMcanız da Zaten bu...
Eskıye dair ne Guzellık Varsa Alayının Icıne Ettınız Resmen...
Yazıklar olsun sızlere Verılen Emeklere Zamanlara....
Hiçbiseyi hak etmıyorsunuz...

SIZLER ALKIŞLARI hak edıyorsunuz hemde sonuna kadar...

SONUNA KADAR TEMİZ,DÜRÜST,KÜFÜRSÜZ ADİL Bİ İKV İÇİN HEP BERABER DESTEK OLALIM DİYORDUK... SONUNA GELMİŞİZ ANLAŞILAN TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİMİ...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Su Oyuna Bakın ARtık YETER...

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz. Kişi kesin suretle cezai işlem görecektir. Şüpheniz olmasın.

Bilginize. İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz. Kişi kesin suretle cezai işlem görecektir. Şüpheniz olmasın.

Bilginize. İyi forumlar.

ARkadasım 1 saatır adam kufredıyo yerınden kalkma lutfunde bulunda Su oyuna gel gerekenı yap bana klasıklesmıs seyler yazma GEREgını YApın Bu kadar yıldır oynuyoruz karsılıgı bu mu yanı???
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YAzıklar olsun dıyecek baska bısey yok oyuna gırıp geregını yapmak bu kadar zor yanı HElal olsun sıze ya...
Konuma yorum yapmayın SAkın ola forum yetkılılerı gm artık kım varsa...
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

123
En son Mrdz tarafından 02 Haz 2012 00:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

Değerli arkadaşım,

Oyun kuramı ve sistemi gereği 2 çeşit moderasyon sistemi mevcut. Birincisi bizimyaptığımız oyuncunun oyuncuyu yasaklamasıdır, ikincisi ise oyun yönetiminin yaptığı cezalandırma moderasyonudur.

Hepimiz aynı oyunda dürüstçe oyunumuzu oynuyoruz. Ancak birçok kendisini farklı dillerle anlatmak isteyen arkadaşlarımız da bizimle aynı yerde bulunmaktadır. Eğer ki usulsüz bir dille kendisini anlatan arkadaşlarımızla karşılaşırsak yasaklı listesine alarak sonraki yazılarını görmüyoruz. Gördüğümüz yazılarıda şikayet ederek gerekli işlemlerin yapılmasını sağlıyoruz.

Eski sistemi hatırlayan dostlarımız varsa, her şikayet için e-mail atılması gerekliydi. Ancak yönetim buna çözüm olarak oyuncu arkadaşlarımızla olan önerilerimizi dikkate aldı ve şikayet mekanizmasını oyun içerisine aldı. Birçok MMORG rol yapma oyununda bulunmayacak kadar etkili ve gelişmiş bir sistemle...

Bu üslup yerine hali hazırda bulunan sistemin geliştirilmesi adına bir önerin varsa oyun yönetimi tüm önerilere açık olduğunu sürekli duyurularıyla açıklıyor ve ekliyor.

Temiz bir İstanbul için el ele ...

Mrdz - Kuklacı

Ömer DÜZ
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

Değerli arkadaşım,

Oyun kuramı ve sistemi gereği 2 çeşit moderasyon sistemi mevcut. Birincisi bizimyaptığımız oyuncunun oyuncuyu yasaklamasıdır, ikincisi ise oyun yönetiminin yaptığı cezalandırma moderasyonudur.

Hepimiz aynı oyunda dürüstçe oyunumuzu oynuyoruz. Ancak birçok kendisini farklı dillerle anlatmak isteyen arkadaşlarımız da bizimle aynı yerde bulunmaktadır. Eğer ki usulsüz bir dille kendisini anlatan arkadaşlarımızla karşılaşırsak yasaklı listesine alarak sonraki yazılarını görmüyoruz. Gördüğümüz yazılarıda şikayet ederek gerekli işlemlerin yapılmasını sağlıyoruz.

Eski sistemi hatırlayan dostlarımız varsa, her şikayet için e-mail atılması gerekliydi. Ancak yönetim buna çözüm olarak oyuncu arkadaşlarımızla olan önerilerimizi dikkate aldı ve şikayet mekanizmasını oyun içerisine aldı. Birçok MMORG rol yapma oyununda bulunmayacak kadar etkili ve gelişmiş bir sistemle...

Bu üslup yerine hali hazırda bulunan sistemin geliştirilmesi adına bir önerin varsa oyun yönetimi tüm önerilere açık olduğunu sürekli duyurularıyla açıklıyor ve ekliyor.

Temiz bir İstanbul için el ele ...

Mrdz - Kuklacı

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

KuTSaLGeNc yazdı:Su oyunda Durun ara sıra gelmeyın Geleceksenız Ya hep GeLın ya da ugramayın bı daha....
SAcma SApan Bı ceza sıstemı getırmıssınız SAg tıkla Sıkayet Et adam oyundan cıkana kadar sovsun ne guzel...
Boyle dedıgım zamanda Sag tıkla Yasakla DIyorsunuz Ben yasaklasam ne olacak o kadar ınsan bana atılan kufurlerı gordukten sonra 30 dakıkadır adam kufredıyo sıkayet etmekten sıkıldım ben sız ancak yerınızde oturursunuz...
Sonra karsılık verınce bıze de ceza verırsınız ADALET mı bu ??? Sİzler bu sekılde ısın kolayına gecıp Daha cok Bos Oturuyorsunuz AMcanız da Zaten bu...

SONUNA KADAR TEMİZ,DÜRÜST,KÜFÜRSÜZ ADİL Bİ İKV İÇİN HEP BERABER DESTEK OLALIM DİYORDUK... SONUNA GELMİŞİZ ANLAŞILAN TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİMİ...

SEYİT ŞUNA UĞRAŞTIĞINA DEĞMEZ YEMİNLE BAK :)
WOW A GELİN HER TÜRLÜ DESTEK BENDEN YETER Kİ SALLAYIN ARTIK ŞU SAÇMALIĞI :)
SEN BURDA DESTEĞE YAZARSIN 1 HAFTA SONRA COPY PASTE :)

BEN ORDA DESTEĞE YAZARIM 60 DAN GERİYE SAYAR ÇAT CANLI DESTEK :)
HA 60 SN DOLDU CEVAP GELMEDİ Mİ Bİ 60 SN DAHA SAYAR AMA HER 60 SN DE Bİ TANE RASTGELE TORBA GELİR KARAKTERİNE İÇİNDEN HER TÜRLÜ ŞEY ÇIKABİLİR BEN DAHA 2 DK DAN FAZLA BEKLEMEDİM

BU BİLE ŞU OYUNDAKİLERİN GÖZÜNÜ AÇAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

TEKRAR SÖYLÜYORUM HER TÜRLÜ DESTEK BENDEN :!:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

wingrove yazdı:
KuTSaLGeNc yazdı:Su oyunda Durun ara sıra gelmeyın Geleceksenız Ya hep GeLın ya da ugramayın bı daha....

HA 60 SN DOLDU CEVAP GELMEDİ Mİ Bİ 60 SN DAHA SAYAR AMA HER 60 SN DE Bİ TANE RASTGELE TORBA GELİR KARAKTERİNE İÇİNDEN HER TÜRLÜ ŞEY ÇIKABİLİR BEN DAHA 2 DK DAN FAZLA BEKLEMEDİM

Genç arkadaşım bakınız eleştiriyoruz tamam.. geçmişte ıkv oynadık şimdi başka oyundayiz ama ıkvnin gelişmesini bekliyoruz bir yandan.Her şeyi dozunda yapalım gelip burda başka oyunların reklamını yapmayalım.
Insancıl değil.Eleştiririz ama zarar görmesine izin vermeyiz.

Böyle durum olduğunda düzgün bir üslûbla hızlı destekten yardım alabilirsiniz.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

LEPRECHAUN yazdı:
wingrove yazdı:

Genç arkadaşım bakınız eleştiriyoruz tamam.. geçmişte ıkv oynadık şimdi başka oyundayiz ama ıkvnin gelişmesini bekliyoruz bir yandan.Her şeyi dozunda yapalım gelip burda başka oyunların reklamını yapmayalım.
Insancıl değil.Eleştiririz ama zarar görmesine izin vermeyiz.

Böyle durum olduğunda düzgün bir üslûbla hızlı destekten yardım alabilirsiniz.

BEN 1.5 DK DA 1 MİLYAR PARA BASTIKTAN SONRA BU OYUN GÖKYÜZÜNE ÇIKSIN UMRUMDA OLMAZ EMİN OLUN :)
edit: yanlış anlaşılma olmasın wow da deil bu oyunda :D :D
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön