Hepinize Selam Olsun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ikvbasbelasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hepinize Selam Olsun

Mesaj gönderen ikvbasbelasi »

Selamınaleyküm

Sayın abi ve ablalarım, değerli kardeşlerim, kıymetli dostlarım sevgili arkadaşlar

Gerçekten size anlatamam şuan bu forumda olmak bile beni nasıl mutlu eder. Tam 2 Yıl oldu oyunu oynamayalı. Herkesleri çok özledim. Hepiniz nasılsınız iyisiniz İnşallah... Benim kıymetli dostlarım. Oyun bile olsa çok dost edindim burda. Maşallah herkesleri iy gördüm. Neler yapmadık ki :) ama şuan kim ne haldedir bilmem. Çok değerli abi ve ablalarım nasıllar, ya kardeşlerim, dostlarım. Kim bilir belki gitmişlerdir belki de buradalardır halen. Ama gerçek olan bir şey var ki o da birbirimize olan bağlılığımızdır. Çok zorlu görevlerde beraber olduk zoru başardık. Kimi zaman en olmadık yerde öldük. Banka önünde bir şey satmak için neler yapmadık. Lodos mu Arzın Çocukları mı diye birbirimizle savaştık. Mağralarda Kurt Adamlarla , çamurun yanında yılanlarla pitonlarla her yanı tehlike dolu bu yerlerde item alabilmek için hep çabaladık. Dev anayı kesmek için 5 kere denedik hepsinde de ölmüştük. Şifacı arar ve bulamazken '' Bu görevi nasıl yaparım ? '' diye düşünürken biz yine birbirimize muhtaçtık. vs. vs. vs. Oyuna yeni bölgeler eklenmiş Çemberli Taş diye Lonca diye bir şey eklendiş akçe ilk çıktıgında bu ne diye konuşurken şimdi çok değerli bir şey olmuş. Yeni özellikler gelmiş. Neyse oyuna dönmek çok isterim ama mümkün mü bilinmez. beni kimi tanıyordur kimi tanımıyordur neyse ben şimdilik tekrar size veda ediyorum İNŞALLAH bu mesajım size hemen ulaşır hatırkanırsak sohber ederiz Allah'ın izniyle. Hepinize iyi oyunlar iyi günler ve iyi çalışmalar diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

basbelasi
Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Hepinize Selam Olsun

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Seni tanımıyorum ama içten bir mesaj yazmışsın, belli ki oyunu farklı bakışlar içerisinde oynamışsın..
Oyunu 2 senedir oynamıyorsun başlamaman bence mantıklı olur...Hayatında başarılar dilerim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
ikvbasbelasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ikvbasbelasi »

aliçavuş sen beni tanımasanda ben seni tanıyorum aliçavuş senin savaşçı olan çarındı.:) diye hatırlıyorum. ancak merak ettim sağol da bence başlama demenin nedeni nedir kardeşim

iyi akşamlar . ve not : doğru dedin bu oyunu, oynamanın yanında dostlar edinmek ve yardımlaşmamız gerektiğini bilerek oynadık
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

oyun battı kardeşim ve lagdan geçilmiyor
LastTimeLord
BlackWell