Ashabı-Kehf Ve EceL Getiren hakkında..!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ashabı-Kehf Ve EceL Getiren hakkında..!!!

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Coqu oyunCu on YargıLı Davrandı Ve Bu 2 SıLahı daha fazla denemeden.. on yaRgıLı oLduk Bende oyLe yaptım Gm CaptaınATX e ashabı keyFın yetersız oLdunu soyledım... kusura bakamsın on yargıLı oLdum ama arkadaşLar herkes 39 levellerde KaLdı galıba 26 savunmaLı sıfacı ayakkabısı oLan+ful ıtem dızen elınde ınat savaşcı kesmek cocuk oyuncaydı.. Sımdı ıse savaşcılarda 2 ustuste wurmadan wurabıldıklerı yetenekler war.+ecellerı war sıfacıların ıse tek ashabıları ve can kurtaranları war yanı bır denge olması soz konusu....39 levelde kullandınız yetenek sıstemlerını tamamen deyıstırın Coqu sıfacıda gordum 15 medıtasyon eskıden kalma bır şey 15 medıtasyonun ashabıyla werdı kudret yüzde 3 tur ashabısız yuzde 2 sadece 15 medıtasyon.. yüzde 5 kırıtık ve yüzde 25 ek enejı werırı benım suan medıtasyonun 6 yuzde 3 werıor 15 yapıncada aynı....Savaşcıların kudretı baya bır onemLı unutmayın+26 savunmaLı bır ayakkabı yok artık... sıfacının saldırı ve savunması cok onemLı haLe gelıor...SavaşcıLarın artık yuzde 50 sınde dıkkat dağıtma yetenekı yok... kullanmıor kullanmayanları kesmem artık zoR oLmuor.kullananlarda sıfacılar zorlanır.. cunku cook Buyuk derecede savunma ve saldırınız duser..ama Benım Gıbı 15 buyu bozma yaparsanız. yüzde 25 bu etkıyı kaldırma sansınız olur ve ben ıse her ws de bu etkıyı 2 3 kere kaldırıorum buda bır savaşcı ıcın 30 40 kudret kaybı demektır.....+

Suan Bır Sıfacı ws cı oLacaksa En ıdaeL yetenekler.. aşşadadır

15 Sıfa Ve BıLgısı
15 Ruh kalkanı
15 Büyü bozma
15 element Dırenç
15 can kurtaran
6 medıtasyon..

UzerımDe buLunan setler 187 soLucan+187+SaLdırı + 187 savunma+ İbnı sına+Ashabı kehf Suanda Coqu ecel kullanmayan savaşcıyı kesebıLıorum arada ıstısnalar cıkıor buda sıfacılara gelecek zırhlarla duzelecektır..ecel Getırenı olan savaşcı Cok ZorLuor hatta suan kesemıorum desem yalan oLmucaktır ;)) ama yenı beklenen zırhlarla oyunda cok guzel bır karekter dengesı oLacaktır.... saygıLarımla KukLacı-Ensonxloanar=Leonarxxşifacı 2 carımda 49 level sıfacıdır..
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Ashabı-Kehf Ve EceL Getiren hakkında..!!!

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

AnLamadıgım Bir şey var Benim Şifacım 47 Level ben Vsci Yapmak istiyorum carımı Ve Hasar + Savunma set dizicem herneyse . Ashabım yok . Ben Meditasyonu 6 Yaparsam sadece 2 3 Kudret kar mı yapıcam ?? Şuan meditasyonum 0 eger işe yararsa 5 yada 6 yapıcam.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ashabı keyf warken ayakta ws de kudret doLumu yuzde 2 oLuor... meditasyonu 15 yapınca yuzde 3 oLuor.+yuzde 5 kırıtık+25 enerjı doLumu 6 keynDe sadece yuzde 3 kudret doLumu yapıor... bu nedemek yetenek ısrafı bana gore yanı herkes farkLı dusunebıLır... benım sunucumda yaptım ws ler bellı.. ısteyen 15 yapar medı ısteyen 6
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

Hiç bu yönden bakmamıştim :)
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpaslaN »

İyide canım kardeşim sen ashabı keyfle alakalı yorumda bulunmuşsun Ecel Getireni kullanmadan
Hakkında nasıl yorum yazabılıyorsun?
Açtığın konu başlığına eceli niye karıştırıyorsun.Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın bari suyu bulandırmayın
Ecel Getireni olupda memnun olan bir tek kişi varmı ben çok merak edıyorum.
Ciddi anlamda merak edıyorum varmı memnun olan resimleriyle paylaşırsa en azından dicem ki
memnun kalanda varmış ya bi magdur bıziz ön yargılıyız diye !
Resim
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

qüzel kardesım anlatamadım gaLiba ecele karsıda ws yaptım kafa koparanada karsıda 2 sının ne kadar ıyı oLdunu tahmın edebılıoruz az cok )
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

EnSoNxLeonar yazdı:Coqu oyunCu on YargıLı Davrandı Ve Bu 2 SıLahı daha fazla denemeden.. on yaRgıLı oLduk Bende oyLe yaptım Gm CaptaınATX e ashabı keyFın yetersız oLdunu soyledım... kusura bakamsın on yargıLı oLdum ama arkadaşLar herkes 39 levellerde KaLdı galıba 26 savunmaLı sıfacı ayakkabısı oLan+ful ıtem dızen elınde ınat savaşcı kesmek cocuk oyuncaydı.. Sımdı ıse savaşcılarda 2 ustuste wurmadan wurabıldıklerı yetenekler war.+ecellerı war sıfacıların ıse tek ashabıları ve can kurtaranları war yanı bır denge olması soz konusu....39 levelde kullandınız yetenek sıstemlerını tamamen deyıstırın Coqu sıfacıda gordum 15 medıtasyon eskıden kalma bır şey 15 medıtasyonun ashabıyla werdı kudret yüzde 3 tur ashabısız yuzde 2 sadece 15 medıtasyon.. yüzde 5 kırıtık ve yüzde 25 ek enejı werırı benım suan medıtasyonun 6 yuzde 3 werıor 15 yapıncada aynı....Savaşcıların kudretı baya bır onemLı unutmayın+26 savunmaLı bır ayakkabı yok artık... sıfacının saldırı ve savunması cok onemLı haLe gelıor...SavaşcıLarın artık yuzde 50 sınde dıkkat dağıtma yetenekı yok... kullanmıor kullanmayanları kesmem artık zoR oLmuor.kullananlarda sıfacılar zorlanır.. cunku cook Buyuk derecede savunma ve saldırınız duser..ama Benım Gıbı 15 buyu bozma yaparsanız. yüzde 25 bu etkıyı kaldırma sansınız olur ve ben ıse her ws de bu etkıyı 2 3 kere kaldırıorum buda bır savaşcı ıcın 30 40 kudret kaybı demektır.....+

15 Sıfa Ve BıLgısı
15 Ruh kalkanı
15 Büyü bozma
15 element Dırenç
15 can kurtaran
6 medıtasyon..

UzerımDe buLunan setler 187 soLucan+187+SaLdırı + 187 savunma+ İbnı sına+Ashabı kehf Suanda Coqu ecel kullanmayan savaşcıyı kesebıLıorum arada ıstısnalar cıkıor buda sıfacılara gelecek zırhlarla duzelecektır..ecel Getırenı olan savaşcı Cok ZorLuor hatta suan kesemıorum desem yalan oLmucaktır ;)) ama yenı beklenen zırhlarla oyunda cok guzel bır karekter dengesı oLacaktır.... saygıLarımla KukLacı-Ensonxloanar=Leonarxxşifacı 2 carımda 49 level sıfacıdır..
Savaşçı ile şifa arasında denge varsa şu soruma cevap verebilir misin.

Savaşçı yaratık kesmek şifa kesmek ve büyücü kesmek için aynı yetenek sistemini kullanabilir sadece bir değişiklik yapar ya da yapmaz.Ama sen şifa isen yaratık kesmek max hasar savaşçı kesmek ya da element savaşçı kesmek veya büyücü kesmek için her biri için farklı bir yetnek kombinasyonu yapman gerekir ve şarttır yoksa kesemezsin

Kendi ağzınla sölemişsin neler giydiğini peki ben bir şifacı olarak 6 çeşit yetenek kombinasyonu ve 5 çeşit item takımı kullanmak zorunda kalıyorsam savaşçı ve büyücülerde bu böyle değilse ve üstelik her görevde bana şifacının sadece işportaya satacağı saçma sapan itemler hediye edliyorsa burda hangi eşitlik hangi adelet hangi dengeden bahsediyoruz

Üstelik savaşçı 8 item kullanırken büyücü ve şifacılar 7 item kullanıyo eşitlik nerede
Benim 500 m harcamam savaşçının karşımdakinin 100 m bile etmemiş itemle bana denk olmasımı eşitlik.

Ben bu soruyu senin bahsettiğin gm arkadaş sordum farda ve bana hiç bir cevap veremedi

Sen verebilirsen buyur meydan senin.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

EnSoNxLeonar yazdı:Coqu oyunCu on YargıLı Davrandı Ve Bu 2 SıLahı daha fazla denemeden.. on yaRgıLı oLduk Bende oyLe yaptım Gm CaptaınATX e ashabı keyFın yetersız oLdunu soyledım... kusura bakamsın on yargıLı oLdum ama arkadaşLar herkes 39 levellerde KaLdı galıba 26 savunmaLı sıfacı ayakkabısı oLan+ful ıtem dızen elınde ınat savaşcı kesmek cocuk oyuncaydı.. Sımdı ıse savaşcılarda 2 ustuste wurmadan wurabıldıklerı yetenekler war.+ecellerı war sıfacıların ıse tek ashabıları ve can kurtaranları war yanı bır denge olması soz konusu....39 levelde kullandınız yetenek sıstemlerını tamamen deyıstırın Coqu sıfacıda gordum 15 medıtasyon eskıden kalma bır şey 15 medıtasyonun ashabıyla werdı kudret yüzde 3 tur ashabısız yuzde 2 sadece 15 medıtasyon.. yüzde 5 kırıtık ve yüzde 25 ek enejı werırı benım suan medıtasyonun 6 yuzde 3 werıor 15 yapıncada aynı....Savaşcıların kudretı baya bır onemLı unutmayın+26 savunmaLı bır ayakkabı yok artık... sıfacının saldırı ve savunması cok onemLı haLe gelıor...SavaşcıLarın artık yuzde 50 sınde dıkkat dağıtma yetenekı yok... kullanmıor kullanmayanları kesmem artık zoR oLmuor.kullananlarda sıfacılar zorlanır.. cunku cook Buyuk derecede savunma ve saldırınız duser..ama Benım Gıbı 15 buyu bozma yaparsanız. yüzde 25 bu etkıyı kaldırma sansınız olur ve ben ıse her ws de bu etkıyı 2 3 kere kaldırıorum buda bır savaşcı ıcın 30 40 kudret kaybı demektır.....+

15 Sıfa Ve BıLgısı
15 Ruh kalkanı
15 Büyü bozma
15 element Dırenç
15 can kurtaran
6 medıtasyon..

Savaşçı ile şifa arasında denge varsa şu soruma cevap verebilir misin.

Savaşçı yaratık kesmek şifa kesmek ve büyücü kesmek için aynı yetenek sistemini kullanabilir sadece bir değişiklik yapar ya da yapmaz.Ama sen şifa isen yaratık kesmek max hasar savaşçı kesmek ya da element savaşçı kesmek veya büyücü kesmek için her biri için farklı bir yetnek kombinasyonu yapman gerekir ve şarttır yoksa kesemezsin

Kendi ağzınla sölemişsin neler giydiğini peki ben bir şifacı olarak 6 çeşit yetenek kombinasyonu ve 5 çeşit item takımı kullanmak zorunda kalıyorsam savaşçı ve büyücülerde bu böyle değilse ve üstelik her görevde bana şifacının sadece işportaya satacağı saçma sapan itemler hediye edliyorsa burda hangi eşitlik hangi adelet hangi dengeden bahsediyoruz

Üstelik savaşçı 8 item kullanırken büyücü ve şifacılar 7 item kullanıyo eşitlik nerede
Benim 500 m harcamam savaşçının karşımdakinin 100 m bile etmemiş itemle bana denk olmasımı eşitlik.

Ben bu soruyu senin bahsettiğin gm arkadaş sordum farda ve bana hiç bir cevap veremedi

Sen verebilirsen buyur meydan senin.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Görew ıtemLerı konusunda sana katıLıorum bu konuyu 39 levellerdede beLIttık ama DınLeyen yok yonetım SıfacıLarı sadece zehır kullanan asıt atan can basan bır karekter sanıoor gorew ıtemlerındende anladımız gıbı ısportaya satıoruz... yonetımın en son yaptı duzenlemeyıde unutmamak lazım.. ashabı keyfın max hasarını hasar zehır yaptı keşke.. gorew ıtemlerınıde hasar yapsalar...))
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Ben fıkrıne katılmıyorum.. ıyı bır savascı sen ne yaprsan yap yenı sıstemde ısı bılıyorsa sıfayı keser... bu bırıncısı artı dedıgın gıbı yeraltı ve yenı yetenek comboları ıle eskı duzen bıttı yenılmez olan sıfalar devrı kapandı onu bızde farkındayız ... ben genel kanatımı daha once bır cok kez forumda bıldırdım denedıgım hıc bır saheser.. o ısme layık sılahlar degıl buyu harıcınde... asaf dedıgın sılah tek ozellı kudret rejenerasyonu onun harıcınde hıc bır ıse yaramıyan.. sus esyası benım kısel fıkrım olarak.. oncelıkle sıfayım demısısn .. oyunu bılen oynuyan her sıfa bılırkı asa dan sılah olmaz.. olsada ıste asaf gıbı olur :mrgreen: verdıgı hasar hem yaratıklara olsun hem oyunuya karsı komık duzeylerde kalan bır sılah .. haa bu son guncelemeden once farklımıydı dıye soruyorsan eger bence gene degıldı... bence sırf max dızen ark elınde gezdırmesı gerken bır esya olmakdan ılerı gıdemezdı ama onuda aldılar artık .. Bunlar tabıı senın kendı kısısel fıkırlerın oldugu gıbı bıızmde kısısel fıkırlerımız.. herkez farklı dusune bılır oyunun guzelıgıde burda.. zaten ama bence ıs gormuyen .. gorev ıtemelrınden farkı yok benım ıcın ha grup sıfası olursun o zmana al elıne otur bır kosede oyle avel avel oyun ızle o zmana guzel bır sılah dıye bılırm .. ama bn avel avel oyun ızlemek ıcın sıfa gelıstırmedım maalesef :)
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön