Yasin o ayakkabıyı 1 senedir alamadım şimdi sana küfür etsem yeridir Her gun kesıyorum gaffar,gbmx bu aralar bende sık sık 5 boss atmaya başladım belki öyle düşer tek savaşçı giriyoruz diye yine bıçak pantolon ve hidra ayakkabıdan başka bişey alamıyorum 6 bıçak pantolon 4 hidra ayak 2 taşkanat balta oldu ne hidra pantolon ne bıçak ayakkabı nede kılıç yok Hayırlı olsun örs yapıcak paran olmaz inşallah
QMCERDEMQ yazdı:Yasin o ayakkabıyı 1 senedir alamadım şimdi sana küfür etsem yeridir Her gun kesıyorum gaffar,gbmx bu aralar bende sık sık 5 boss atmaya başladım belki öyle düşer tek savaşçı giriyoruz diye yine bıçak pantolon ve hidra ayakkabıdan başka bişey alamıyorum 6 bıçak pantolon 4 hidra ayak 2 taşkanat balta oldu ne hidra pantolon ne bıçak ayakkabı nede kılıç yok Hayırlı olsun örs yapıcak paran olmaz inşallah
Vala Erdem Bilmiyorum Allaha Sükür mü desem, Ballımıyım Desem İnşallah Sanada Düşer
ıBAZENSUSARSINııMUĞLAFETHİYELİıyaSiinDieBirii
Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...