Öncelikle iyi günler.
Ben yaklaşık 3 ay önce internet üzerinden İkv çemberlitaş kutu ( lonca lisanslı ) aldım. Ve bu lisansımla loncaya girip çıkma hakkımı aldım. 2 veya 3 lonca değiştirdim ve başka bir loncaya girmek için başvuru yaptığımda ;
Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
hatasını aldım. İKV Desteğe mesaj attım. 1 ay mesaj gelmeyince bir kez daha mesaj attım ve yine cevap gelmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?
Lonca Pasaportu HK.
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Lonca Pasaportu HK.

Dükkana girince ürümlerim bölümünde lonca pasaportu olan carınlamı loncaya katılmak isityon yoksa yan carına giriptemi katılmak isityon.
Ürümlerim bölümüne girdim ama böyle bişi yok diyorsan pasportun yok demektir var diyorsan altında yazan isme bakarak o çarla loncaya katıl.
Ama ben aldım olması lazım diyorsan destek destek yardıme deblir. Ama önce ürümlerim bölümünden bir bak varmı yokmu diye
Daha önceden bir kaç loncaya girdim çıktım diyrosan oyun içinden bir tanıdığın loncaya almaya çalışsın o karşıdaki kişi senin lonca pasaportun yok diyeblir. varsa zati grimiş olursun.
A R Z L O D O S
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

Ama ben aldım olması lazım diyorsan destek destek yardıme deblir. Ama önce ürümlerim bölümünden bir bak varmı yokmu diye
:arrow: Destek ekibine mesaj yolladım fakat yaklaşık 1 aydır geri dönüş yapmadılar. Sanırım rafa kalktı.
Daha önceden bir kaç loncaya girdim çıktım diyrosan oyun içinden bir tanıdığın loncaya almaya çalışsın o karşıdaki kişi senin lonca pasaportun yok diyeblir.
:arrow: Bunu deneyeceğim. Sağol yardımın için.
Bir yönetici ilgilenebilir mi ? :idea: :idea:
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
lonca lisansı ile ( sadece 1 kez ) lonca açma hakkı bulunmaktadır...
Lonca pasaportu ile( sınırsız ) loncaya girip çıkma hakkın bulunmaktadır iyi forumlar kamiller..
Lonca pasaportu ile( sınırsız ) loncaya girip çıkma hakkın bulunmaktadır iyi forumlar kamiller..
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
RuZGaRxUnRuLy yazdı:lonca lisansı ile ( sadece 1 kez ) lonca açma hakkı bulunmaktadır...
Kamil bir kaç kere girdim çıktım demiş ürümlerimden pasaporta bakmasını söyledik.
Bir lonca lisansıyla bir kaç lonca değiştirebildiğine göre demekki bir yerde yanlışlık var.
Sen kamil diyecegine acaba bu neden giremiyor loncaya diye düşünsedin daha iyi olurdun neyse.
A R Z L O D O S
:arrow: Destek ekibine mesaj yolladım fakat yaklaşık 1 aydır geri dönüş yapmadılar. Sanırım rafa kalktı.[/color]fatihgencerler yazdı:Ama ben aldım olması lazım diyorsan destek destek yardıme deblir. Ama önce ürümlerim bölümünden bir bak varmı yokmu diye
Desteğe gönderdisen yukardaki kamil gibi bir yazı yazar sonra iyi oyunlar kamiller der. Bu kadar basit.
A R Z L O D O S
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

:arrow: :arrow:
Öncelikle iyi günler.
Ben yaklaşık 3 ay önce internet üzerinden İkv çemberlitaş kutu ( lonca lisanslı ) aldım. Ve bu lisansımla loncaya girip çıkma hakkımı aldım. 2 veya 3 lonca değiştirdim ve başka bir loncaya girmek için başvuru yaptığımda ;
Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
hatasını aldım. İKV Desteğe mesaj attım. 1 ay mesaj gelmeyince bir kez daha mesaj attım ve yine cevap gelmedi. Sizin önerileriniz nelerdir?