şimdi League Of Legends ile ikv nin farklarını saysam bitmez inan bitiremem ama şöyle bir örnek vereyim istedim,
League Of Legends de Riot(akçe)ile alabileciğin her şeyi oyun parasıyla alabilirsin hemde oyun parasıylada çok düşük miktarda.Sonra rune ler var bu runeler karakterine ekstra özellik kazandırıyor ve bu rune ler inanırmısınız bilmem ama sadece OYUN PARASIYLA alınıyor. Riot(akçe) ile satış söz konusu değil.Oyunda sadece Skinler parayla skinlerde şöyle bir şey karakterin şekli değişiyor ama hiç bir şekilde ekstra özellik vermiyor sadece şekil için.
gözünü para bürümüş bi yönetim yok gördüğünüz gibi oyuncusunu düşünen bir yönetim var League Of Legends oyununda.
+ olarak oyunda şöyle bir turnuva var bizimkiler gibi dandik değil
örneğin, spor toto ligi gibi bir lig kuruluyor 5 erli şekilde ve bunlar sanırım 1 yıl boyunca lig çatısı altında maç yapıyorlar ve oyuncu transfereri bile oluyor geçenlerde Diginus takımı Solo Bot pozisyonunda bi oyuncu transfer etmiş diye duymuştum.o derece güzel,eğlenceli bir oyun.Türkiyedede turnuvası yapılmak ve her akşam canlı olarak yayımlanıyor bu turnuva videosu.turnuvanın finalide Adeksde yapılıcak.
Siz hala ikv....
Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Bizim oyunumuzun diger oyunlardan farki ne
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Görünce dayanamıyorsun
lagdan dolayı çıldırıyorsun kapatıyorsun 
En güzel tarafıda Oyundaki lagın hiç bir online oyunda olmaması belkide bizi bağlayan tek nokta
En güzel tarafıda Oyundaki lagın hiç bir online oyunda olmaması belkide bizi bağlayan tek nokta
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Şahsen ben bugün bi yerde ikv desem şu mause ile oynanan oyunmu diyorlar
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
ben bir yerde ikv diyince o ne diyorlarALKOLIZM yazdı:Şahsen ben bugün bi yerde ikv desem şu mause ile oynanan oyunmu diyorlar

BAK BU 20 FARKLI ÇEŞİTTE ER MEYDANINDAN Bİ TANESİ

BU DA SAYISIZ GRUP BÖLGESİNDEN Bİ TANESİ
FARKSA WOW DA İKV DEKİ OYUNCU SAYISI KADAR YÖNETİCİ VAR
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
orda guilde girmek ücretlimi hacıwingrove yazdı:
BAK BU 20 FARKLI ÇEŞİTTE ER MEYDANINDAN Bİ TANESİ![]()
![]()
BU DA SAYISIZ GRUP BÖLGESİNDEN Bİ TANESİ![]()
![]()
FARKSA WOW DA İKV DEKİ OYUNCU SAYISI KADAR YÖNETİCİ VAR![]()
![]()

LEPRECHAUN
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tamamen haklısın.LEPRECHAUN yazdı:ICF Süpercan'a yatırıyor tamam peki o oyunlar ne durumda çokmu süper bunuda düşünmek lazım.Ve şunu da çok merak ediyorum Oyun yapımcılığı geliştirme ekibi için ek iş olarakmı yapılıyor.Ben bu sene sonunu görmek istiyorum eğer bu sene sonuna kadar bir şey yapılmazsa bu kurum ne yazıkki kötü bir son yaşayacak.
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Riot Games kadar oyuncusuna onem veren bir sirket daha yoktur herhalde. League of Legends in turu Ikv den farkli zaten ama madem konuyu actin ben de birkac ornek vermek isterim.Yaslikurt yazdı:şimdi League Of Legends ile ikv nin farklarını saysam bitmez inan bitiremem ama şöyle bir örnek vereyim istedim,
League Of Legends de Riot(akçe)ile alabileciğin her şeyi oyun parasıyla alabilirsin hemde oyun parasıylada çok düşük miktarda.Sonra rune ler var bu runeler karakterine ekstra özellik kazandırıyor ve bu rune ler inanırmısınız bilmem ama sadece OYUN PARASIYLA alınıyor. Riot(akçe) ile satış söz konusu değil.Oyunda sadece Skinler parayla skinlerde şöyle bir şey karakterin şekli değişiyor ama hiç bir şekilde ekstra özellik vermiyor sadece şekil için.
gözünü para bürümüş bi yönetim yok gördüğünüz gibi oyuncusunu düşünen bir yönetim var League Of Legends oyununda.
+ olarak oyunda şöyle bir turnuva var bizimkiler gibi dandik değil
örneğin, spor toto ligi gibi bir lig kuruluyor 5 erli şekilde ve bunlar sanırım 1 yıl boyunca lig çatısı altında maç yapıyorlar ve oyuncu transfereri bile oluyor geçenlerde Diginus takımı Solo Bot pozisyonunda bi oyuncu transfer etmiş diye duymuştum.o derece güzel,eğlenceli bir oyun.Türkiyedede turnuvası yapılmak ve her akşam canlı olarak yayımlanıyor bu turnuva videosu.turnuvanın finalide Adeksde yapılıcak.
Siz hala ikv....
-Ne zaman sunucuda bir problem olsa (ki yilda bir olur), duzeltilir duzeltilmez bir duyuruyla herkesten ozur dileyip, butun hesaplara 570 RP (yaklasik 5 euro) aktarilir. 2-3 yildir oynuyorum, suana kadar 15-20 euro luk Riot Points im oldu, hic para odemeden. Ikv akce dagitir mi bize? imkani yok inanmam.
-Maksimum 2 haftada bir oyuna yeni birseyler gelir. Oyun hic yerinde saymaz. Surekli yeni bir champion gelir. Eski champion'larin 3d modelleri yenilenir ara sira. En son haritalardan birinin grafikleri yenilendi, ikv nin eminonu haritasi 5 yildir dokunulmamis.
-Bir ara bir guncelleme sebebiyle oyun yaklasik 1 gun kapaliydi. Adamlar, oyuncular guncellemeyi beklerken sikilmasin diye resmi siteden o sure boyunca canli yayin yaptilar. Kimi zaman oyun yetkilileri gecti kamera karsisina, yeni gelecek seylerden bahsetti. Belli araliklarla maclar yapildi, kucuk turnuvalar oynandi. Ara sira teknik ekipten birileri gelip "yaklasik su kadarlik bir kismi tamamladik. birkac veri aktarim isinden sonra sunuculari tekrar acacagiz, bu da yaklasik su kadar saat surer" gibi aciklamalar yaptilar.
-Ara sira ufak tefek sorunlar olur, mesela "chat sisteminde bir sorun" vardir. Biz daha bir sorun oldugunu anlayamadan ekranin sol ustunde bir uyari cikar, "chat sisteminde bir sorun yasiyoruz, ekibimiz duzeltmek icin ugrasiyor. anlayisiniz icin tesekkurler" diye. Halbuki bizim daha sorun oldugundan haberimiz yoktur. Nitekim sorun 1 saat icinde duzeltilir. Diger tarafta da ikv yoneticilerinin bir sorun oldugunu farketme suresi 3 saatten baslar.
-Oyun icerisinde gucunuzu etkileyecek hicbirseyi gercek parayla alamazsiniz! Sadece gorunumunuzu degistirebilecek seyleri alabilirsiniz ya da kendinize oynayacak yeni championlar almak icin gercek para kullanabilirsiniz. Oyuna girdiginizde para veren kisiyle vermeyen kisinin gucu tamamen aynidir.
League of Legends oynamaya basladigimdan beri ikv nin sadece muziklerini dinliyorum.
Abartisiz soyluyorum, oyuncusuna bu kadar onem veren ve para konusunda bu kadar tok gozlu bir online oyun gormedim.
LEPRECHAUN yazdı:orda guilde girmek ücretlimi hacıwingrove yazdı:
BAK BU 20 FARKLI ÇEŞİTTE ER MEYDANINDAN Bİ TANESİ![]()
![]()
BU DA SAYISIZ GRUP BÖLGESİNDEN Bİ TANESİ![]()
![]()
FARKSA WOW DA İKV DEKİ OYUNCU SAYISI KADAR YÖNETİCİ VAR![]()
![]()
OYUN 4 PAKET TÜM KEYLER 65$ GİBİ Bİ PARA AMA TEK SEFERLİK SONRA AYLIK GAME CARD ALMANIZ LAZIM O DA 15$
BUNUN DIŞINDA HERŞEY OYUN İÇİ
50$ OLSA EMİN OLUN YİNE OYNARIM
DAĞLAR KADAR FARK TABİRİ İKV VE WOW ARASINDA CUK OTURUYOR
BU ARADA TÜRK LONCASINDAYIM 389 KİŞİYİZ
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
dün gece legua of legend oyunun da bi hata olmuş şahsen ne hata oldu bilmiyorum ama bknz Riot Games Stüdyosu bu hata karşısında ne yapmış.
Riot Games:....Daha sonra öngörülmemiş durumlar resme girdi. ''Öngörülmemiş durumlar'' derken ''ofisteki 2 suçlunun topu düşürmesinden'' bahsediyoruz.
Fanlarımızı beklettik ve bunu yapmaktan nefret ettik. Çok şükür ki takımın geri kalanı suçlu grubu aynı hatayı yapmaktan alıkoymak için onurlu ve profesyonel bir fikirle çıkageldiler. Thankfully, Aşağıdaki gibi bir şey oldu:
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com ... shment.gif
hata yapan 2 kişide böyle cezalandırılmış.bizimkiler gibi ttnt veya başka bir yere suç atılmamış.
ve ardından şöyle bir yazı
Merhametli olduk! Sizi seviyoruz, onun için en son kilometretaşımızı size tonlarca EL iyiliği vererek kutlamak istiyoruz. Bu haftasonu, Cuma, 1 Haziran 7:00 pm PST'den Pazar, 4 Haziran 7:00 pm PST'ye kadar, NA, EUNE, EUW'deki bütün League of Legends oyunları yükseltilmiş bir IP kazanımına sahip olacaktır. Facebook'ta bizi seven kişi saysıyla uyumlu olarak. Şu anda 3,4 milyon olduğuna göre bu bir %34 bonus! Evet bu şu anda hesaplarınızda olan bütün IP ve XP bonuslarla da birleşecektir.
Çok iyi fanlar olduğunuz için çok teşekkür ederiz, ve ekstra IP haftasonuna hazır olun!
Riot Games:....Daha sonra öngörülmemiş durumlar resme girdi. ''Öngörülmemiş durumlar'' derken ''ofisteki 2 suçlunun topu düşürmesinden'' bahsediyoruz.
Fanlarımızı beklettik ve bunu yapmaktan nefret ettik. Çok şükür ki takımın geri kalanı suçlu grubu aynı hatayı yapmaktan alıkoymak için onurlu ve profesyonel bir fikirle çıkageldiler. Thankfully, Aşağıdaki gibi bir şey oldu:
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com ... shment.gif
hata yapan 2 kişide böyle cezalandırılmış.bizimkiler gibi ttnt veya başka bir yere suç atılmamış.
ve ardından şöyle bir yazı
Merhametli olduk! Sizi seviyoruz, onun için en son kilometretaşımızı size tonlarca EL iyiliği vererek kutlamak istiyoruz. Bu haftasonu, Cuma, 1 Haziran 7:00 pm PST'den Pazar, 4 Haziran 7:00 pm PST'ye kadar, NA, EUNE, EUW'deki bütün League of Legends oyunları yükseltilmiş bir IP kazanımına sahip olacaktır. Facebook'ta bizi seven kişi saysıyla uyumlu olarak. Şu anda 3,4 milyon olduğuna göre bu bir %34 bonus! Evet bu şu anda hesaplarınızda olan bütün IP ve XP bonuslarla da birleşecektir.
Çok iyi fanlar olduğunuz için çok teşekkür ederiz, ve ekstra IP haftasonuna hazır olun!
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,