Çemberlitaş kutu
Çemberlitaş kutu
Merhaba ben Yalovadan oynuyorumda hiçbir bayide çemberlitaş kutu bulamadım satmıyorlar forumda bunula ilgili konu açılmış msj yazdım ancak cevap verilmedi lütfen ilgilenip cevap yazarsanız sevinirm
Re: Çemberlitaş kutu
http://istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx burdaki bayilere baktın mı?

Jeova Sanctus Unus
baktım ancak snnde gördüğün gibi seçeneklerde Yalova yok
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bulunduğunuz bölgede İKV Çemberlitaş Kutu yoksa Üyelikal üzerinden de alabilirsiniz.
Online olarak yapacağınız alışverişte size 3 ayrı E-pin vericeklerdir.Kasa Erişimi,Plus,+5 Yetenek Puan kodlarıyla birlikte işlem sonlandırılmaktadır.
Üyelikal üzerinden kutu alma hakkında bilgi sahibi değilseniz; buraya tıklayarak konuyu inceleyiniz.
Online olarak yapacağınız alışverişte size 3 ayrı E-pin vericeklerdir.Kasa Erişimi,Plus,+5 Yetenek Puan kodlarıyla birlikte işlem sonlandırılmaktadır.
Üyelikal üzerinden kutu alma hakkında bilgi sahibi değilseniz; buraya tıklayarak konuyu inceleyiniz.
ben daha çok lonca için istiorm lonca pasaportu e-pini verilmiyor mu birde bu işlem kredi kartıyla mı oluyor
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Lonca pasaportu, size verilecek olan Plus Paket e-pinin içindedir.Plus Paket'i hesabınıza yüklediğinizde lonca pasaportunuz hesabınıza otomatik olarak yüklenmiş olacaktır.Verdiğim linkte havale olarak gerçekleştirme anlatılmıştır, dilerseniz kredi kartı ile de yapabilirsiniz.
mobil ödeme yapamıyoruz mu havale biraz karışıkta kredi kartıda kullanmıyorum
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Evet bayilerde gutu galmadı alacağım çok gutu var
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!