Nihayetin de hepimiz insanız, 4 gün önce yanlışlıkla 49 lvl karakterimi sildim savaşcı.
Çemberlitaş kutu yüklü oldugundan pekte oralı olmadım sorun yapmadım, üyelik işlemlerinden kurtaririm diye düşündüm.
Üyelik işlemlerine giridigim de , Karakter kurtarma kısmına girdim ne gariptir ki silinen karakter gözükmemektedir.
Şimdi çemberlitaş kutu etkilerin de şu yazmaktadir; ''Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz''
Ama burada yazdığı gibi bir etki söz konusu değildir, Ben karakterimi yanlıslık ile sildigim zaman plus paketim bitmişti.
eee burda da Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz diyor, hani nerde benim karakterim?
Silinen karakter görülmemektedir, yada siz bu etki süresi sadece çemberlitaş kutu paketi var oldugu müddetce mi devam etmektedir mi demek istiyorsunuz? Eğer öyle ise burda verilen bilgi eksik bir bilgidir, not ayrinti olarak geçilebilirdi.
Değerli kullanıcımız bu bahsini ettigimiz karakter kurtarma işlemi, sadece çemberlitaş kutu aktif iken mevcuttur diye not geçilebilirdi.
Ama öylede bir not yok, eee noldu şimdi bizim karakter uffff oldu gitti
Herşeyi anladık gene biz hatalıyız, hadi öyle olsun da 4 gün önce atmiş oldugum maile cevap dahi yazma gereği duyulmamiş ve bana olumlu veya olumsuz bir mail dahi atmamiş bulunmaktasiniz.
Yukarda da belirttigim gibi forum ile pek aram yok, ama başka seçenek sunmuyorsunuz illa burdan yazmak gerekiyormuş.
Yetkili bir arkadaş'tan cevap bekliyorum sadece, ha o da gelmeyecekse pekte sorun yapmam. ALLAH kolaylık versin herkese.