SORU : ONLİNE OYUNLARDA SEVİYE ATTIRIM SÜRELERİ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

SORU : ONLİNE OYUNLARDA SEVİYE ATTIRIM SÜRELERİ?

Mesaj gönderen Celikbey »

MERHABA ARKADAŞLAR,

BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ BAŞKA ONLİNE OYUN OYNAYAN KİŞİLER VARDIR ARANIZDA , ONLARDAKİ SEVİYE ARTTIRIMLARI NE KADARLIK BİR ZAMAN DİLİMİNDE YAPILMAKTADIR( TAHMİNİ ) ? BİR DE YETKİLİ BİRİ VARSA İKV 59 LW OLACAKMI OLACAKSADA BİZ GÖREBİLECEK MİYİZ :)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: SORU : ONLİNE OYUNLARDA SEVİYE ATTIRIM SÜRELERİ?

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhaba,
bir çok oyun oynadım ıkv den tut cabal online kingnt,sondestan ve hatirlayamadigim bir kaç oyun.

Bu oyunlarda yeni haritalar en geç üç ay içinde geliyor ve 6 ila 8 ay gibi bir süre ile yeni seviye geliyor.
Bu dediklerimi yapanlar çok sağlam ekibleri olanlar
hatta cabal şimdi 2. Sürümünü çıkardı asya serverlerinde mevcut.
Online oyun yapmak herkesin harcı değil adamlar sistemi oturtmuşlar bunlar bunlar ücretsiz ürünlerdir mesela iksirler ücretsiz ürünlerdir ama dükkandada bulunur dükkandan alabilmenin iki yolu vardır ya bankadan para yatırırsin yada müzayedeciden oyun parası ile alırsın.Yani ne yapmış adamlar herşeyin alternetifi var.

Etkinlikler mesela hiç bir etkinlikte gm zırvaligini göremezsin.Yöneticiler oyuna bile girmez.Hangi etkinliğe katılacaksan panelden işaretlerşın ve sistem sizi alana çeker ve savaşınızı yaparsınız.Yok beni attılar yok sattılar davasıda olmaz.
Mesela ben bir gün bir bölgedeyim aniden öldüm nasıl olduğunu anlayamadım ve umursamadımda ikv de olsa yıkardim ortalığı orda neden yapmadım çünkü huzur var çünkü yapacak iş çok ıkv de oyuncu ne yapacak maden çeker savaşır sohbet eder çembere gider siginaga gider.Ne kadar az değilmi diğer oyunlarda gemine atlarsin ada ararsin gemi yağmalarsin.Onlarça savaş bölgesine girersin yarışmalar etkinlikler hepsini yaşamaya katılmaya çalis başaramazsın.

Sonra bir bölge geliyor adı neydi topkapı diye.Özellikleri ışınlanmak hasardenemesi için dumiler kostümler ve bu kostümler ücretli bölgeye girmek ücretli ne kadar zorlama yada ne kadar baştan savma size bu bölgeyi getirme kararını ya silah zoruyla yaptırdılar yada siz gerçekten bu işten anlamıyorsunuz

yok almanyada server kuracakmissiniz yokbilmem ne bu haliylemi çıkaracaksiniz adama gülerler rezil olursunuz.Bizide rezil edersiniz.

Millet seviye bekliyor sizse hala keyfi davranıyorsunuz.Olmuyor beceremiyorsaniz ya bırakın bu işi yada ekibinize bir kaç eleman alın mevlüt bey avrupaya gideceğine azda asyaya gitsin 3 kusura güzel işler yapan adamlardan onlarca bulur.

Bu oyun baştan sona değişmezse asla ve asla adam olmaz malesef.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

LEPRECHAUN yazdı:Merhaba,
bir çok oyun oynadım ıkv den tut cabal online kingnt,sondestan ve hatirlayamadigim bir kaç oyun.

Bu oyunlarda yeni haritalar en geç üç ay içinde geliyor ve 6 ila 8 ay gibi bir süre ile yeni seviye geliyor.
Online oyun yapmak herkesin harcı değil adamlar sistemi oturtmuşlar bunlar bunlar ücretsiz ürünlerdir mesela iksirler ücretsiz ürünlerdir ama dükkandada bulunur dükkandan alabilmenin iki yolu vardır ya bankadan para yatırırsin yada müzayedeciden oyun parası ile alırsın.Yani ne yapmış adamlar herşeyin alternetifi var.

Etkinlikler mesela hiç bir etkinlikte gm zırvaligini göremezsin.Yöneticiler oyuna bile girmez.Hangi etkinliğe katılacaksan panelden işaretlerşın ve sistem sizi alana çeker ve savaşınızı yaparsınız.Yok beni attılar yok sattılar davasıda olmaz.
Mesela ben bir gün bir bölgedeyim aniden öldüm nasıl olduğunu anlayamadım ve umursamadımda ikv de olsa yıkardim ortalığı orda neden yapmadım çünkü huzur var çünkü yapacak iş çok ıkv de oyuncu ne yapacak maden çeker savaşır sohbet eder çembere gider siginaga gider.Ne kadar az değilmi diğer oyunlarda gemine atlarsin ada ararsin gemi yağmalarsin.Onlarça savaş bölgesine girersin yarışmalar etkinlikler hepsini yaşamaya katılmaya çalis başaramazsın.

Sonra bir bölge geliyor adı neydi topkapı diye.Özellikleri ışınlanmak hasardenemesi için dumiler kostümler ve bu kostümler ücretli bölgeye girmek ücretli ne kadar zorlama yada ne kadar baştan savma size bu bölgeyi getirme kararını ya silah zoruyla yaptırdılar yada siz gerçekten bu işten anlamıyorsunuz

yok almanyada server kuracakmissiniz yokbilmem ne bu haliylemi çıkaracaksiniz adama gülerler rezil olursunuz.Bizide rezil edersiniz.

Millet seviye bekliyor sizse hala keyfi davranıyorsunuz.Olmuyor beceremiyorsaniz ya bırakın bu işi yada ekibinize bir kaç eleman alın mevlüt bey avrupaya gideceğine azda asyaya gitsin 3 kusura güzel işler yapan adamlardan onlarca bulur.

Söylediklerine katılıyorum diğer onilene oyunlara girince ikv ye oyun bile demezsiniz devasa dedikleri oyunda iki adımlık haritalar var yenilik adı altında insanları sömürmekten başka bir şey yapmıyorlar almaya oyunu taşıyacaklarmış dediğin gibi rezil olurlar dalga geçerler adamlar bu nasıl mmorpg oyunu derler stat diye bir şey yok iki tane yetenek var 15 puan veriyorsun tamamlanıyor hiç bir şekilde özelleştirme yok herkes aynı skilleri kullanıyor skıllerin görselleri desen şifacıda meditasyon can kurtarma iyileştirme çağırma ve diğer sınıflarda niceleri ...aynı görseli kullanıyor aynı animasyonu kullanılarak bir sürü skil yapılmış tek farkı kafanda beliren skılın resmi lag desen ayrı 5 kişilik ortama girsen milletin silahları adamların koluna girmiş bunca senedir süre gelen hataların çözümü yerine oyuncuya her zaman para vermesi için türlü oyunlar içeren yenilikler getirilir bu sebeple oyunda her şey item olmuş savaşçı ayın yoksa büyücü ejderin parlamıyorsa hadi bunları geçelim razı gelelim parayı verelim de bakıyoruz 5 yılda bu oyunda ne değişmiş diye aynı hatalar aynı dandik sistem şahsen benim vicdanım el vermiyor oyun çok basit ve içeriği az Türk oyunu evet çok kötü şartlarda az kişiyle yapılmış ama geçen 5 senede hiçmi bir şeyler değişmedi insanları sömürmekten başka bir şey yapmıyorlar biraz adam akıllı işler yapsalar hem oyuncu kaybetmezler hem de kendileri kazanırlar kısacası seviye artırım süresi oldukça kısa diğer oyunlara göre bildiğin çocuk oyunu içerik az yapabileceğin şeyler az yılda bir kere orası burası kısılmış yarım yamalak saçmasalak yeniliklerle oyunumuzun içeriği her geçen gün artıyor 59 lv böyle olacaksa hiç gelmesin
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

LEPRECHAUN yazdı:Merhaba,

Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

beyler daha lvl beklemesin kimse bu kadar bölge yapılmış buyulerde 1800-1900 lere vuran hasarlar olur lvl kascak diyelimki bu adam yeni gelen yaratıkları çok rahat keser eğer dersiniz zor yapsalar bu sefer normal itemiyle level kasmaya çalışan bi kişi bi yaratığı ya kesemez yada sadece 1 yaratığı 1-2 dakikada keser butun karakterler için aynı şey geçerli lvl getirme ihtimali 0 demiyim ama çok yakın dusunun herkes ejderi yukseltmiş yeni gaffar silahları yuksetilmiyo en fazla bunlar yukselir adamlar 3 5 silah birden yuksetliyo bildiğiniz gibi ikvye çok saçma bi özellik olan 10 lvl item farkı özelliği var 35 lvl alman kolye 365 ten 16 hasara dusuyo eğer 59 olursa butun itemler gider yani 224 buyu hasarı hepsi asanın verceği taş çatlasa 36 buyu hasarı hepsi diceksiniz lvli artırırlar ozaman yeni gelen eşyalar çok uzun surer alınıp satılması piyasa çok yavaş oluşur zaten inanılmaz derecede durgun tek alınıp satılan madenler bölge itemlerinin satılması nasıl bi saçmalıktır onuda çözemedim reçete meselesi kadar saçma bişey yok zaten sırf maden ikv bitmiş gibi geliyo artık bana. eskisi gibi deil herşey item bölge gun geçtikte oyuncu azalıyo örn metin2 knight her server 4 ch den oluşuyo 1 bilemedin 2 sw sinden ikv nin butun swsinden fazla oyuncu olduğuna her turlu eminim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

kimi oyunlarda ise hiç lvl artımıyor mesela metin2 :D bence bir yıl dırmadan çalışıp 69-79 gibi lvl sınırını baya arttıracaklar ki bence lvl sınırı bir kerede 79 olsa daha iyi olur çünkü kimi kişiler lvl sınırını az bulup oynamıyor
ResimResim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

veym2 yazdı:beyler daha lvl beklemesin kimse bu kadar bölge yapılmış buyulerde 1800-1900 lere vuran hasarlar olur lvl kascak diyelimki bu adam yeni gelen yaratıkları çok rahat keser eğer dersiniz zor yapsalar bu sefer normal itemiyle level kasmaya çalışan bi kişi bi yaratığı ya kesemez yada sadece 1 yaratığı 1-2 dakikada keser butun karakterler için aynı şey geçerli lvl getirme ihtimali 0 demiyim ama çok yakın dusunun herkes ejderi yukseltmiş yeni gaffar silahları yuksetilmiyo en fazla bunlar yukselir adamlar 3 5 silah birden yuksetliyo bildiğiniz gibi ikvye çok saçma bi özellik olan 10 lvl item farkı özelliği var 35 lvl alman kolye 365 ten 16 hasara dusuyo eğer 59 olursa butun itemler gider yani 224 buyu hasarı hepsi asanın verceği taş çatlasa 36 buyu hasarı hepsi diceksiniz lvli artırırlar ozaman yeni gelen eşyalar çok uzun surer alınıp satılması piyasa çok yavaş oluşur zaten inanılmaz derecede durgun tek alınıp satılan madenler bölge itemlerinin satılması nasıl bi saçmalıktır onuda çözemedim reçete meselesi kadar saçma bişey yok zaten sırf maden ikv bitmiş gibi geliyo artık bana. eskisi gibi deil herşey item bölge gun geçtikte oyuncu azalıyo örn metin2 knight her server 4 ch den oluşuyo 1 bilemedin 2 sw sinden ikv nin butun swsinden fazla oyuncu olduğuna her turlu eminim
Merhaba iyi geceler...
Bakınız bu gurup bölgelerini çok ama çok abarttılar elbette yeni seviye gelince bunlar kolaylaşacak hatta bir kişi girip tek başına takılacak.Sen bu kez ne yapacaksın yeni bölgeler yeni gurup bölgeleri.

Ayrıca neden 10 seviye birden artıyor böylemi olması gerekli bu bir kanun mu ? 3 seviye arayla gelse daha kolay olur .Madem seviye gelmiyor o halde yeni harita getirin ki oyunda yapacak bir şey olsun.Ben uçsuz bucaksız haritalar istiyorum kaybolmak istiyorum orada.Çalışın artık kardeşim daha iyisini yapacağınızı biliyorum nedir bu üstünüze ölü toprağımı var?

Yeter artık utanmadan gururla oynamak istiyoruz bu oyunu.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

LEPRECHAUN yazdı:
veym2 yazdı:beyler daha lvl beklemesin kimse bu kadar bölge yapılmış buyulerde 1800-1900 lere vuran hasarlar olur lvl kascak diyelimki bu adam yeni gelen yaratıkları çok rahat keser eğer dersiniz zor yapsalar bu sefer normal itemiyle level kasmaya çalışan bi kişi bi yaratığı ya kesemez yada sadece 1 yaratığı 1-2 dakikada keser butun karakterler için aynı şey geçerli lvl getirme ihtimali 0 demiyim ama çok yakın dusunun herkes ejderi yukseltmiş yeni gaffar silahları yuksetilmiyo en fazla bunlar yukselir adamlar 3 5 silah birden yuksetliyo bildiğiniz gibi ikvye çok saçma bi özellik olan 10 lvl item farkı özelliği var 35 lvl alman kolye 365 ten 16 hasara dusuyo eğer 59 olursa butun itemler gider yani 224 buyu hasarı hepsi asanın verceği taş çatlasa 36 buyu hasarı hepsi diceksiniz lvli artırırlar ozaman yeni gelen eşyalar çok uzun surer alınıp satılması piyasa çok yavaş oluşur zaten inanılmaz derecede durgun tek alınıp satılan madenler bölge itemlerinin satılması nasıl bi saçmalıktır onuda çözemedim reçete meselesi kadar saçma bişey yok zaten sırf maden ikv bitmiş gibi geliyo artık bana. eskisi gibi deil herşey item bölge gun geçtikte oyuncu azalıyo örn metin2 knight her server 4 ch den oluşuyo 1 bilemedin 2 sw sinden ikv nin butun swsinden fazla oyuncu olduğuna her turlu eminim
Merhaba iyi geceler...
Bakınız bu gurup bölgelerini çok ama çok abarttılar elbette yeni seviye gelince bunlar kolaylaşacak hatta bir kişi girip tek başına takılacak.Sen bu kez ne yapacaksın yeni bölgeler yeni gurup bölgeleri.

Ayrıca neden 10 seviye birden artıyor böylemi olması gerekli bu bir kanun mu ? 3 seviye arayla gelse daha kolay olur .Madem seviye gelmiyor o halde yeni harita getirin ki oyunda yapacak bir şey olsun.Ben uçsuz bucaksız haritalar istiyorum kaybolmak istiyorum orada.Çalışın artık kardeşim daha iyisini yapacağınızı biliyorum nedir bu üstünüze ölü toprağımı var?

Yeter artık utanmadan gururla oynamak istiyoruz bu oyunu.
3 lvlmi yapma aga zaten dalga geçiyolar 1 gunde oyun bitiyo diye 3 lvl ne dir en az bi 80 lvl felan olması lazım bence ve kasması zor olcak skilller direk 15 vercen tamam deil statu kendin verceksin ozaman belki adam gibi bişey olur skil için görev kitap gibi şeylerlerle en ust seviyeye getireceksin
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Oyunun geleceği ne kadar karanlıkmış böyle :?
          Farabi  -  Alibey
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

şimdi 10 lvl artırım gelse olmayacak bu itemler itibariyle.
bence 1 2 senelik bir çalışmayla seviye artırımı 79 veya 69 olabilir.
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön