Yeter Artık Gına Geldi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yeter Artık Gına Geldi?

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Yeter Artık Neredeyse 70 küsür Motorin Kestim Bi İbni Cevo Asa Vermezmi.İbni Cevodan Geçtim Bi Paracelcus Cevo Bile Düşmedi.Onu Da Geçin Bi Maraton Ayak Bile Yok Bu Nasıl Şans İşidir Arkadaş Oyunda Eşya Düşürme Şansımız %0.01 falanmı yani bu nasıl oluyor arkadaş yeter artık.
Devam Ediyorum.Geçen Sene Oyunu Oynuyordum Daha Şifacı Karakterini Açmamıştım Bile Savaşçımla Takılıyordum.Çemberlitaş Çıkıcak Dendi Bizde Sevindik Yeni Bölge Gelcek Yeni Bölgede Takılırız Artık Diye Derken Büyük Bir Hüsrana Uğradık.Çemberlitaş Grup Bölgesi Oldu.Ondan Geçtim Bi de Girebilmek İçin Migo Ve Sığınak Görevlerini Yapmak Gerekiyor Ki Savaşçı Bu Tank Olmayınca Olmuyor Tank İtemleride El Yakıyor Şifa Girsek Desek 2000 Büyü Şifa İstiyor.Bu Şansla Ashabı Biz (Sansür) Alırız.
Devam
Lonca Açacağız Dediniz Biz De Sevindik Garibanız Nabalım.Derken Bir Kez Daha Büyük Bir Hüsran.Loncaya Girebilmek İçin Çemberlitaş Kutu İstiyor Oyunu Resmen Paraya Çevirdiniz.
Şimdide Loncalara Özel Bölge Açıyosunuz Biz Napıcaz Eminönü Sokaklarındamı Dolaşacağız Gariban Gariban.
Şimdide Karaköy Açıyosunuz Oldu Olmaz Onu Da Grup Bölgesi Yapın Hatta Sadece Lonca Üyeleri Girsin Hatta Akçeyle Girilsin.Hatta Sadece Akçeyle Açılan Yetenekler Gelsin Oyun Tam Para Olsun.Oyunu Bırakma Eşiğine Geldim.Hatta Arkadaşlarımın Tavsiyesiyle Cengiz Han 2 Oynamaya Başladım.Böyle Giderse Oyunu Tamamen Bırakırım.Sadece Ben Değil Çok Kişi Bırakır.Ya Adam Akıllı Bir Güncelleme Yapın Ya Da Sonucuna Katlanın!!!!!!!!

Eskidendi İkv Ne Güzeldi...
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeter Artık Gına Geldi?

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

vermeyen allah vermiyor panpa.
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER

Eski karekterlerim

xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE

Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Yav Bu Nasıl Şanstır Bugünle Birlikte 75. Motor Kesişim Hâlâ Bişi Yok Bu Nasıl Şanstır Yeter Beaaaaa (Sansür).
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

XxWhiteDewiLxX yazdı:vermeyen allah vermiyor panpa.
Herkese Verdi Bi Bana Vermedi?!
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

Grup bölgeleri büyücüler için işkence bendede 400 civarı madalya ve düşen item sadece alternatir kolye ve maraton ayakkabı, eşit şans dağılımı yok GB lerde anca şifacı ve tanka item düşüyor özellikle Miğrat ve Sığınakta bu Arada oyunda akçeli olacak olan Karaköy hizmetleri Reel yaşamdada paralı ondan özellikle istanbul sakinleri alışık bu duruma anadolu da alışacak :D
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

ZIPKIN yazdı:
XxWhiteDewiLxX yazdı:vermeyen allah vermiyor panpa.
Herkese Verdi Bi Bana Vermedi?!
Dostum Biraz sabırlı ol zamanında Banada İbni Cevriye asayı çok geç vermişti , 75'i bırak 200'ü geçmişti.En sonunda düştü.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön