Reel Parayı Oyun Parasına Dönüştürme
Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
Re: Reel Parayı Oyun Parasına Dönüştürme
Yasal olarak Yapmak istersen Akçe ile Shen Kuo + Karakürk İksir veya Ejderha İksir alıp satmak olacaktır.blueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorum
Sen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye.. 
PIRASASAPI
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Asılda 500 Tl ye oyunun en iyi çarlarını alabilirsin ama yasal değilblueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Saf Değiliz Maddi olarrak Durumumuz Yerinde Kaybedicek Bişeyim yok Bu oyunu Açıldığından beri oynuyorum Soydular Hesabı öle kaldık Pc var 4 tane gerek yok pc almaya Bu Oyuna Yıllarımı adadım Anlıyacagın 1000 degil 5000de de verirrim o yönde sıkıntı olmaz Sadece Yöntemlerinizi öğrenmek istedim .ozaerdenn yazdı:O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorumSen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye..
Kendi emeğimle Yapmak İstiyorum Yasal Olmadığı doğrudur [İçerik Silinmiştir / AkebellO] . Bu ikvnin Yararına olur Bu şekilde oyun parası yapmayı planlıyorum farklı yöntemleri olan varsa yazsınArizonaa yazdı:Asılda 500 Tl ye oyunun en iyi çarlarını alabilirsin ama yasal değilblueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :Sayrıca şu oyuna para yatırırsan emin ol ki her kruşuna acıyacaksın.
Merhaba,
Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması yasaktır. Konunun Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PİN karşılığında Alım/Satımı hali ilerlemesi durumunda forum hesabınız modere edilecektir.
Bilginize.
AkabellO
En son AkabellO tarafından 31 May 2012 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması
Sebep: Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması
Rahat olun Öyle bişey olmuyacak Sadece bi konu açtım İsterseniz kilitleyebilirsiniz Sadece Söylenecekleri merak ettim Öyle bişey olursada forum üzerinden yapmamblueeyes yazdı:Kendi emeğimle Yapmak İstiyorum Yasal Olmadığı doğrudur [İçerik Silinmiştir / AkebellO] . Bu ikvnin Yararına olur Bu şekilde oyun parası yapmayı planlıyorum farklı yöntemleri olan varsa yazsınArizonaa yazdı:Asılda 500 Tl ye oyunun en iyi çarlarını alabilirsin ama yasal değilblueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :Sayrıca şu oyuna para yatırırsan emin ol ki her kruşuna acıyacaksın.
Merhaba,
Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması yasaktır. Konunun Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PİN karşılığında Alım/Satımı hali ilerlemesi durumunda forum hesabınız modere edilecektir.
Bilginize.
AkabellO
ozaerdenn yazdı:O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorumSen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye..
Ozan kardeşime Katılıyorum.
Ben asla oyuna para harcamam sadece en az 50 TL harcadım bu oyuna ve şuan çok pişmanım.Sen sen ol bu oyuna asla para harcama.
GAME OVER!
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Yapımcılar size ne oluyor. Alan memnun satan memnun ne yasakmış la...Diğer oyunlarda herşey çatır çatır satılıyor.Bu oyunun ne özelliği varki bulunmaz hint kumaşımı lan bu oyun...o yasak bu yasak nesinin siz. satan satan sizemi soracak satmak isteyen arkadaşlar ,kendinizi ne sandınız lo siz. Sacma sapan bi sistem...Bu benim şahsi ve MEYDAN okuyarak yazdığm görüşümdür...Varsa itirazı olan satışlarda yanıma gelsin...kulaklarını çektirmesin.Böyle şeyleri görünce sinirlenmemek elde değil...Yasak diye bişemi var ,ne yasak yasağı ciynerim özellikle.Zaten bu sistemleri getirerek oyunun içcine ettiniz salaklar.Yöneticiler size diyom veletler.Yasak diye bişe yok Herşey serbest lo....
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
GENJORI yazdı:Yapımcılar size ne oluyor. Alan memnun satan memnun ne yasakmış la...Diğer oyunlarda herşey çatır çatır satılıyor.Bu oyunun ne özelliği varki bulunmaz hint kumaşımı lan bu oyun...o yasak bu yasak nesinin siz. satan satan sizemi soracak satmak isteyen arkadaşlar ,kendinizi ne sandınız lo siz. Sacma sapan bi sistem...Bu benim şahsi ve MEYDAN okuyarak yazdığm görüşümdür...Varsa itirazı olan satışlarda yanıma gelsin...kulaklarını çektirmesin.Böyle şeyleri görünce sinirlenmemek elde değil...Yasak diye bişemi var ,ne yasak yasağı ciynerim özellikle.Zaten bu sistemleri getirerek oyunun içcine ettiniz salaklar.Yöneticiler size diyom veletler.Yasak diye bişe yok Herşey serbest lo....