Reel Parayı Oyun Parasına Dönüştürme

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen blueeyes »

Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Re: Reel Parayı Oyun Parasına Dönüştürme

Mesaj gönderen berkan587 »

blueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
Yasal olarak Yapmak istersen Akçe ile Shen Kuo + Karakürk İksir veya Ejderha İksir alıp satmak olacaktır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorum :) Sen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye.. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

blueeyes yazdı:Gerçek Reel Parayı Oyun Parasına dönüştürmek İstiyorum Yaklaşık 400 1000 tl Civarında bi yatırırmım Olucak Ne şekilde Oyun parası Yapabilirim ? :S
Asılda 500 Tl ye oyunun en iyi çarlarını alabilirsin ama yasal değil :) ayrıca şu oyuna para yatırırsan emin ol ki her kruşuna acıyacaksın.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ozaerdenn yazdı:O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorum :) Sen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye.. :)
Saf Değiliz Maddi olarrak Durumumuz Yerinde Kaybedicek Bişeyim yok Bu oyunu Açıldığından beri oynuyorum Soydular Hesabı öle kaldık Pc var 4 tane gerek yok pc almaya Bu Oyuna Yıllarımı adadım Anlıyacagın 1000 degil 5000de de verirrim o yönde sıkıntı olmaz Sadece Yöntemlerinizi öğrenmek istedim .
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arizonaa yazdı:
Asılda 500 Tl ye oyunun en iyi çarlarını alabilirsin ama yasal değil :) ayrıca şu oyuna para yatırırsan emin ol ki her kruşuna acıyacaksın.
Kendi emeğimle Yapmak İstiyorum Yasal Olmadığı doğrudur [İçerik Silinmiştir / AkebellO] . Bu ikvnin Yararına olur Bu şekilde oyun parası yapmayı planlıyorum farklı yöntemleri olan varsa yazsın :)

Merhaba,

Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması yasaktır. Konunun Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PİN karşılığında Alım/Satımı hali ilerlemesi durumunda forum hesabınız modere edilecektir.

Bilginize.

AkabellO
En son AkabellO tarafından 31 May 2012 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

blueeyes yazdı:
Arizonaa yazdı:
Kendi emeğimle Yapmak İstiyorum Yasal Olmadığı doğrudur [İçerik Silinmiştir / AkebellO] . Bu ikvnin Yararına olur Bu şekilde oyun parası yapmayı planlıyorum farklı yöntemleri olan varsa yazsın :)

Merhaba,

Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PiN karşılığında ticaretinin yapılması yasaktır. Konunun Oyun içi öğelerin, gerçek para/E-PİN karşılığında Alım/Satımı hali ilerlemesi durumunda forum hesabınız modere edilecektir.

Bilginize.

AkabellO
Rahat olun Öyle bişey olmuyacak Sadece bi konu açtım İsterseniz kilitleyebilirsiniz Sadece Söylenecekleri merak ettim Öyle bişey olursada forum üzerinden yapmam ;)
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xCONTROLx »

ozaerdenn yazdı:O kadar paran varsa iyi bir PC vardır elinde. Yoksa PC'ni yenile. Sonra git BF3, MW3 falan al online oyna. Bu oyuna 1000 TL yatıracak kadar saf insanların eline niye geçer bu paralar anlamıyorum :) Sen bi GTA4, Skyrim falan oyna; bak bakalım giriyor musun İKV'ye.. :)

Ozan kardeşime Katılıyorum.

Ben asla oyuna para harcamam sadece en az 50 TL harcadım bu oyuna ve şuan çok pişmanım.Sen sen ol bu oyuna asla para harcama.
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Yapımcılar size ne oluyor. Alan memnun satan memnun ne yasakmış la...Diğer oyunlarda herşey çatır çatır satılıyor.Bu oyunun ne özelliği varki bulunmaz hint kumaşımı lan bu oyun...o yasak bu yasak nesinin siz. satan satan sizemi soracak satmak isteyen arkadaşlar ,kendinizi ne sandınız lo siz. Sacma sapan bi sistem...Bu benim şahsi ve MEYDAN okuyarak yazdığm görüşümdür...Varsa itirazı olan satışlarda yanıma gelsin...kulaklarını çektirmesin.Böyle şeyleri görünce sinirlenmemek elde değil...Yasak diye bişemi var ,ne yasak yasağı ciynerim özellikle.Zaten bu sistemleri getirerek oyunun içcine ettiniz salaklar.Yöneticiler size diyom veletler.Yasak diye bişe yok Herşey serbest lo....
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

GENJORI yazdı:Yapımcılar size ne oluyor. Alan memnun satan memnun ne yasakmış la...Diğer oyunlarda herşey çatır çatır satılıyor.Bu oyunun ne özelliği varki bulunmaz hint kumaşımı lan bu oyun...o yasak bu yasak nesinin siz. satan satan sizemi soracak satmak isteyen arkadaşlar ,kendinizi ne sandınız lo siz. Sacma sapan bi sistem...Bu benim şahsi ve MEYDAN okuyarak yazdığm görüşümdür...Varsa itirazı olan satışlarda yanıma gelsin...kulaklarını çektirmesin.Böyle şeyleri görünce sinirlenmemek elde değil...Yasak diye bişemi var ,ne yasak yasağı ciynerim özellikle.Zaten bu sistemleri getirerek oyunun içcine ettiniz salaklar.Yöneticiler size diyom veletler.Yasak diye bişe yok Herşey serbest lo....
:)

“Genel Sohbet” sayfasına dön