Ejder Asa Herşey Değildir !!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Ejder Asa Herşey Değildir !!
Yıldırım dediğin tesla olabilirmi
Benim karakterimde ejder var fakat ejdersiz vs atıp galip geldiğim çok oldu. Mesele skilleri iyi kullanmak. Bir de şans yanında olup karşı taraf kritik atamazsa sen atarsan iş biter 
Ancak bir kaç caps'te adamları 80 canda kesmişsin bu adam sana en fazla 1 skill atmıştır; inandırıcı olmamış pek.
Ancak bir kaç caps'te adamları 80 canda kesmişsin bu adam sana en fazla 1 skill atmıştır; inandırıcı olmamış pek.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
-
- İskele Babası
Gulyabani heryerdesin:D neyse ; sana katılmıyorum kritik atmak içinde tüm itemlerin kritik olunca zaten dkdan sonra kesin kritik gelıo onun sorunu o onda kritik olup olmaması
hemde kritik atınca kutup ya da bb yapabilir ama bilmiyor 
-
- İskele Babası
Gulyabani yazdı:Benim karakterimde ejder var fakat ejdersiz vs atıp galip geldiğim çok oldu. Mesele skilleri iyi kullanmak. Bir de şans yanında olup karşı taraf kritik atamazsa sen atarsan iş biter
Ben senide kesmiştim arz sancak hatırla
Dk+Kritik 40+konsantrasyon açsan daha kritik gelmeme ihtimali vardır. 5 el vs atınca 5 elde de bu kadar şanslı olma ihtimali 0'a yakın bir değer. 5'te biter (ejdersiz) vs atarım seninle kazanırsan karakterimi silerim, oyun içinde /f Gulyabaniozchanates yazdı:Gulyabani heryerdesin:D neyse ; sana katılmıyorum kritik atmak içinde tüm itemlerin kritik olunca zaten dkdan sonra kesin kritik gelıo onun sorunu o onda kritik olup olmamasıhemde kritik atınca kutup ya da bb yapabilir ama bilmiyor
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Yav hehe Sende herkesi kesiyon Mübarek GM Sanki.Almış eline bi bilge asa...ozchanates yazdı:Gulyabani yazdı:Benim karakterimde ejder var fakat ejdersiz vs atıp galip geldiğim çok oldu. Mesele skilleri iyi kullanmak. Bir de şans yanında olup karşı taraf kritik atamazsa sen atarsan iş biter
Çarımı sileceğim diyorum patron var mı ötesi, bilge asa ile çok vs. kazandım lodos kalede zamanında biliyorsun bak; gerçi o bilge asamı yanlışlıkla satıcıya satmıştımSplash yazdı:Yav hehe Sende herkesi kesiyon Mübarek GM Sanki.Almış eline bi bilge asa...ozchanates yazdı:Gulyabani yazdı:Benim karakterimde ejder var fakat ejdersiz vs atıp galip geldiğim çok oldu. Mesele skilleri iyi kullanmak. Bir de şans yanında olup karşı taraf kritik atamazsa sen atarsan iş biter
Yorumda yapmıyorum. Bu kesmek midir yani?
Pardon son mesajım yanlış olmuş 
-
- İskele Babası
Bilge Asa'm yok artık sattım
(,