TEK MADEN ? ÇOK MADEN ? İÇERİ |
TEK MADEN ? ÇOK MADEN ? İÇERİ |
Merhaba arkadaslar arkadasım geçen günlerde %60 lık sarraf şans artırıcı aldı ve maden basından kalkmasada bazı geceler sabahlasada yaklsaık 200 tane elması oldu 10 tane küsür yeşil elması oldu ama menekşe elmas sayısı 0 . Sonra oyunda baskasından aldıgı haberle tek madende durmaya basladı ve 4 saat boyunca hiç kaçırmadıgında menekşe elmasın çıkacagını söylüyor doğruluk payı varmıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..
- BIGPATRON
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TEK MADEN ? ÇOK MADEN ? İÇERİ |
ben artırıcısız 4000 adet elmas cektım sadece 5 menekse 6000 adet kalsedon 3 akık 5000 ametist cektım 10 tane sibiryalı cıktı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
bir gündemi yaptınBIGPATRON yazdı:ben artırıcısız 4000 adet elmas cektım sadece 5 menekse 6000 adet kalsedon 3 akık 5000 ametist cektım 10 tane sibiryalı cıktı
Ben Kurban Bayramı zamanında verilen %10 arttırıcılarla 1 gecede 2 menekşe 3 gano falan çektiğimi hatırlıyorum. Aslında olay tek maden çekmek değildir. Bence önemli olan önüne gelen -çekebileceğin- her madeni çekmektir. Arkadaş burada sarraf arttırıcıyı örnek vermiş. Sarraftan gideyim bende. Örneğin; Eminönü'nde geziyorsunuz ve sarraf arttırıcınız var. O zaman tüm haritada dolaşıp tüm sarraf madenlerini çekerseniz bence şansınız dahada artar. Ayrıca bu madenlerin sürelerini çok iyi ayarlayabilirseniz gezerken maden beklemek zorunda kalmazsınız. Özet olarak; (sarraf ,lokman , madenci fark etmez) Önünüze gelen her madeni saf çıkacağına inanmasanız bile çekin.
Şifacıxenis
Sancak
Şifacıxenis
Sancak
- BIGPATRON
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
yok 3 hafta flndı okuldan kacıodum net kafede cekıodumxxusxx yazdı:bir gündemi yaptınBIGPATRON yazdı:ben artırıcısız 4000 adet elmas cektım sadece 5 menekse 6000 adet kalsedon 3 akık 5000 ametist cektım 10 tane sibiryalı cıktı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Maden çekme konusunda veya efsunlu eşya düşürme konusunda şöyle yaparsan şansın artar gibi bir yargı yoktur.4 saatte bilgisayar başında beklesen 15 dakikada beklesen Menekşe elmas çıkarma şansın aynıdır.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına