ARZ KLANI İÇERİ (HİDRA ORGANİZASYONLARI)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ KLANI İÇERİ (HİDRA ORGANİZASYONLARI)

Mesaj gönderen Azazel »

Merhabalar...

Kadim Hidra İçin.. Şavaşcı Yetenekleri 15 sert 15 ağır 15 sıkınma 15 sarsılmaz
DİP NOT: KESİNLİKLE NARA VE KIŞKIRTMA VE DİKAT YETENEĞİNE PUAN VERMEMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR...

Büyücü Yetenekleri: direç kırma buz ve elektirik 15 olması ve Kutup Rüzgarının 15 olması Önemle Rica olunur...

Şifacı Yeteneği : kaldırma 15 can basma 15 elemet direç 15 büyü bozma 15 yapmalarıı Önemle Rica olunur..

1: 4 grup olacak her grup 3 şifa 3 savascı olacak.
2: 1 özel grup olacak 4 şifa 2 savascı. SAVASCILARIN YETENEKLERİ 15 NARA 15 KIŞKIRTMA. VE ÜSTLERİ FUL MAX.
3: Diğer 4 grup bulunan savascı arkadaşlar eğer ful max olan varsa 1 item çıkacaklar, özel grubumuzdaki arkadaş hidranın canı 50 gelene kadar dalmaya devam edecek.
4: Can 50 indikten sonra kadım hidra özel gruptaki arkadaş kadım hidranın vurmayı kesecek ve hidranın menzili dışına ancak vuruş menzili içinde kalacak şekilde uzaklaşacak.
5: Diğer 4 gruptaki arkadaşlar yetenek kullanmayı 50 candan sonra bırakacaklar. Canı 20 geldikten sonra herkes kudretlerle devamlı bastıracaklar. Sert vuruş ve ağır vuruşlarla devamlı vurus devam edecek bu zamanda canı 9 indiğinde ilk deprem gelir. O an şifalara çok iş düşüyor

Özel GRUP için tüm görev lere yardımcı olmak için yetenekleri öyle kalıcaktır Ki biz klanımıza elimizden geldiğincee yardımcıı olucaz ..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Personel bulamıyoruz lafı biraz ağır Murat kimse kimsenin altında çalışmıyor klanda..
Fakat yardım lazım diyorsun her zaman yardım ederiz ben elimden geleni pazar günü yapıcamm..
İyi Forumlar.
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Murat abi yeşilede cumaerteszi gecesi toplanıp yapalım pazar günü gurub ve reallerin desteği vardı lodoslar bi türlü kesmeyi beceremedi bizde yapamdık
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

YÜrrrrrrüüüüü reiss kım tutar senı :D sen benım gorevımı de edersın artıkk:D sana zahmet olacak ama sen basarırsın ...

saygılarrr........

samedsedir
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

SonSpiderFreak yazdı:Personel bulamıyoruz lafı biraz ağır Murat kimse kimsenin altında çalışmıyor klanda..
Fakat yardım lazım diyorsun her zaman yardım ederiz ben elimden geleni pazar günü yapıcamm..
İyi Forumlar.
Elbette kim kimsenin altında çalışömıyor Sercan ama biz klan için çabaladıkça görevi yapabilecek akdar oyuncu pulamıyoruz personel lafını kimsenin yanlış anlamasını istemem her hangi bir art niyet yok o kelimede hepimiz arz klanı personeliyiz benim gözümde yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

ustax66 yazdı:Murat abi yeşilede cumaerteszi gecesi toplanıp yapalım pazar günü gurub ve reallerin desteği vardı lodoslar bi türlü kesmeyi beceremedi bizde yapamdık

Alparslan biz zaten en az 2 günde bir Yeşil Hidraya gidiyoruz klandan toplanılmasını istediğimizde görev gruplarından birinde yerini al ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Pazar günü Kadim Hidra için saat 4 de toplanıcaz arkadaşlar göreve gelicek olanlar o saatte mühürlü kapıda olmaları rica olunur ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

ustax66 yazdı:Murat abi yeşilede cumaerteszi gecesi toplanıp yapalım pazar günü gurub ve reallerin desteği vardı lodoslar bi türlü kesmeyi beceremedi bizde yapamdık
Lodoslar 3 kere Kestiler Arzlarda eksen yok yanlış biliyorsun .
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Kayzer yazdı:
Lodoslar 3 kere Kestiler Arzlarda eksen yok yanlış biliyorsun .

Kod: Tümünü seç

[b][i][color=#FF8000]Bazı yardımına koştuğumuz lodoslar keşke bizim sözümde olduğumuz kadar sadık olsalardıda arzlar olarak böyle şeylere gerek duymasaydık.Malesef eklentide paylaşılan tek yumruk tılsım sunucusunda sadece bazı lodosoların menfaati olana kadarmış.Bundan sonra tek yumruk ARZ olarak inşallah kesicez reisim.Ben ve Loncam her daim hazırız.[/color][/i][/b]

Pardon ama lodoslar tek başına mı kesti ? Ne kadar bencilsiniz ya !
Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

aZiz aBisi Lex yanışş dedi :D Demiyor ArZ Lar olmasa Bizz Kesmeyecektikkk .. =)) daha Diyor 3 defa 2 defa kesildii 3 degil Unutma Tılsımda aRz lar olmasa Lodos lar görev bile yapmazz İflisde İksirle Direçi demesek 6 grup gidiyordunuz Nerden Geldiğinii Unutmayacankii Gideceğin Yerin Belii Olsun ;););)
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön