Laz61 yazdı:Hak veriyorum kardeşim bölesi saçma bir oyun için Allah'ın adının kullanılması tiskindirici bi durum ama oyun yapımcıları ne yazık ki TÜRK OYUNU yapıoz deyip oyuna domuz denen Allah tarafından etinin yenmesi haram kılınmış bir hayvanı koyuyorlar ve son olarakda oyunun en güçlü bosuna ve o bosdan item düşmeyince edilen küfürlerinde haddi hesabı yok neyse bu kadar dinden aciz bi yönetime sahibiz cumaları barlarda cumartesi pavyonlarda para harcayan yetkililer varken daha çokkkk gelir böle boslar...)
Etinin yenmesi haram kılınmış bir hayvanın grafik olarak oyuna yansıması seni bu kadar rahatsız ediyorsa , o hayvanın gerçeği ile aynı atmosferde nefes almak neden rahatsız etmiyor o zaman ? Ya kafana sık ya da dünyada ki bütün domuzların soyunu kurut . (Buna ilk kendinden başlayabilirsin mesela. ) Böyle saçmalık , böyle cahillik olabilir mi arkadaşlar ? Herkes hristiyan bir bu geri kafalılar müslüman Domuzda ki beyin sizde olsa kalkıp da bu konuyu buraya açıp bunları yazmazsınız.
Laz61 yazdı:Hak veriyorum kardeşim bölesi saçma bir oyun için Allah'ın adının kullanılması tiskindirici bi durum ama oyun yapımcıları ne yazık ki TÜRK OYUNU yapıoz deyip oyuna domuz denen Allah tarafından etinin yenmesi haram kılınmış bir hayvanı koyuyorlar ve son olarakda oyunun en güçlü bosuna ve o bosdan item düşmeyince edilen küfürlerinde haddi hesabı yok neyse bu kadar dinden aciz bi yönetime sahibiz cumaları barlarda cumartesi pavyonlarda para harcayan yetkililer varken daha çokkkk gelir böle boslar...)
Allah Domuzun ETİNİN YENMESİNİ haram kılmıştır.
İstanbul Kıyamet Vakti oyununda,oyunun hikaye örgüsünde yer almasını haram kılmamıştır
...........................................[İnceptıon]...........................................
[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
Yıl 2012 olmuş ve hala böyle şeylere takılanlar var.eğer öyleyse kimse Muhammed adını kullanmasın, bundan sonra doğacak çocuklara kimse Cebbar, Melik, Fettah, Mümin, Latif, Celil, Kadir,Kerim, Hamid, Mecid veya Samed ismini vermesin.
arkadaşım karakterin adı hilmi de olabilirdi. neden isimler takılıyorsunuz anlamıyorum. türkiyede belki binlerce Gaffar vardır.
WHiTexDeWiL yazdı:Böyle adamların müslümanlığı oyuna gelince tutuyor ya , sonrada küfürün adını günah koyarlar. Yukarıda Nerull'un açıklamaları alıntı yapılmış daha öncede böyle bir sürü konuya da aynı cevaplar verildi. Sen hala buna rağmen böyle ısrarcı tavır takılıyorsan kusura bakma ben bunda art niyet ararım.
Yahu kardeşim siz müslümansınız'da bizler bu adamlar müslüman değil mi bağnaz bağnaz konular açıp meşgul etmeyin yönetimi sıktınız artık aynı konu bu kaçıncı oluyo yeter artık.
Öncelikle ne kadar boş konuşan birisi olduğunuzu gösteriyorsunuz bu yorumla küçük bir isimden bile 1000'lerce anlam çıkarmaya çalışan ''müslümanlar'' ki hiçbir müslüman kötü zan'da bulunmaz adamları pavyona gitmekle suçluyosunuz unutmayın iftira en büyük günahlardan birisidir hele oyundaki bir yaratığın adına tamamen ark niyetsiz isim koyan insanların sözde işlediğini düşündüğüz günahdan daha büyük bir günah şimdi provakötür'lük yapmayı bırakında işinize bakın yönetimi meşgul ediyorsunuz sonrada vay efendim bana item düşmüyo vay efendim oyunda lag var ... :evil: :evil: :evil: