Yok Böle Bir Sıgınak Lanet ettırdı bana
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Yok Böle Bir Sıgınak Lanet ettırdı bana
5 Kenanda set dizende gördüm, 340-350 Kenandan item düşüremeyen de kısacası "ŞANS".
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
Mısır çarşısındaydım, canım sıkıldı; "Kenan görevini yapmamış olan varmı yazdım 4 kişi aldık gidiyoruz.Grup seçme olmadığından biraz uzun geçti Kenan da keza öyle.Keserken kendi kendime " Şimdi iyilik yaptım ya adamların duasını aldım ,belki bu sefer yüzüğü alırım " derken kestik herkes poşetlerini açtı.Madalyanın yarattığı üzüntüyle yıkılmakla meşgulken ilk girişi olan şifacı arkadaş Funditores Yüzüğü aldı.Ne yapalım hayırlı olsun.
bütün takılarım full kenan junon dan anlamıorm sizi ne sanssız adamsınız 

Ben ejdersiz arkadaşımı Kenana Aldım.İlk Girişi boş çıktı.2. Girişte Plussuz ve Şans artırıcı olmadan Altenatör yüzük ve Nucleus kolye çıktı kısacası şans.
Dogru olabılır ama gercekten sans işi.
ben büyücümün tek eksigi maraton ayakkabıyı tek seferde motorin keserek düşürdüm.
alternator yüzük ve kolye kasamda 3 tane var.
Gercekten şanş isi ben savascımla 1 ay full attım dusmedı,hiç ümidim yokken ısık hanım kolye yüzük düşürdüm
ardndan kenanın gücü zırhı düşürdüm.
burda mevzu ne artırıcılar ne başka birşey sabırlı olcaksın ..
ben büyücümün tek eksigi maraton ayakkabıyı tek seferde motorin keserek düşürdüm.
alternator yüzük ve kolye kasamda 3 tane var.
Gercekten şanş isi ben savascımla 1 ay full attım dusmedı,hiç ümidim yokken ısık hanım kolye yüzük düşürdüm
ardndan kenanın gücü zırhı düşürdüm.
burda mevzu ne artırıcılar ne başka birşey sabırlı olcaksın ..
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Skyrim
Arkadaşlar bunun nedeni gurupta fazla büyücünün olması.Yani büyücü sayısını azaltırsanız şansınız o kadar artar.
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
Aytac yazdı:Arkadaşlar bunun nedeni gurupta fazla büyücünün olması.Yani büyücü sayısını azaltırsanız şansınız o kadar artar.
Yemin et ? :?: :?:
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
Bende ejder asamı yaklaşık olarak 1 ay önce ürettim . Azat mor ve fevzı mor pant dusurmeye calısıp durdum dusmuyor dusmuyor dusmuyor. ama geçen mıgrat artırıcı verildi 5-6 gün herkeze hediye olarak gelmesi benımde şansımı yükseltti. Açıkcası beyler grubunuzdakı adamların hepsınde artırıcı varsa artırıcıların ıse yaradığını söylemek istedim. Onun haricinde bende 1 senedır alter yuzuk düşürmeye çalıştım. hala da devam ediyorum.
Kardeş Bende Yaklaşık Olarak 50 Kez Motorin Kesmişimdir Herhalde.Bi Tane Paracelcus Cevriye Asam Bile Yok Ama Ne Yapalım Şans İşte.(Şifacıyım)
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
300 500 keresine gene neyse de , ya sıgınak ve migrat grup bölgeleri geldiginden beri hala eksigi olanlar :S şansınız bol olsun.