Yorumsuz.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
llMeMOoll
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Yorumsuz.

Mesaj gönderen llMeMOoll »

Aga ya aynısını vermeyin şu lanet itemin yada hiç item atmayın :@
Bu ne sabah Paracelsus Paracelsus yüzük düştü, ondan evvel Oksidant yüzük düşmüştü.
Daha az önce kestiğim junondan Paracelsus Paracelsus yüzük + Oksidant Yüzük düşmesi gibi bir ihtimal varmı aga ya :@
Cevriye Sultan Cevriye Sultan, Funditores, Centurion, Paracelsus Paracelsus ve Oksidant yüzük arasından neden sürekli aynıları düşmek zorunda ?
Büyük Sahra Halit Girmenç Pantolon, Yücelen Solucan Pantolon ve İbn-i Sina Cevriye Sultan Pantolon pantolon içerisinden neden sürekli yücelen ve büyük sahra düşmek zorunda :@
Sizin şans ve adalet mantığınızı saygıyla anıyorum !!
Mutlu olmak mı istiyorsun ? -Hiç kimseden bir şey bekleme !!
Kullanıcı avatarı
NIHATKcmn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: Yorumsuz.

Mesaj gönderen NIHATKcmn »

yeni misin ?
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

şifaya cevo cevo atmaz fundi yüzükte kenandan düşer
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
llMeMOoll
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen llMeMOoll »

Ya ben illa fundi yüzük istiyorum demiyorum. Centurion yüzük de atabilir. Kenan mesela mesmer solucan yüzük vermek yerine oksidant kolye atabilir. Sancakta arkadaşlar için sıgınak migrata full çarla şifacı giriyorum, tüm bosslar mı o karaktere çalışır
Aga item atıyo neden sürekli aynı itemi atıyo ? 4 pantolon var düşecek bana yaramayan 3 tanesini atıyo :S
Junon sadece oksidant yüzük ve yücelen solucan kolye dışında takı atmıyor mu da aynı gün içinde 2 kere aynı takıyı veriyo ?
Hayır o kadar takı arasından bana yarayanı düşürmek gayet büyük bir şans ister ama sürekli aynı takının verilmesi biraz şansın ötesinde gibi :@
Böyle sürekli aynı itemi vereceğine vermesin kardeşim takı makı :@
Yeni misin sorusuna da evet şifacı konusunda pek eski sayılmam. Yaklasık ekim 2007 den beri büyücü oynuyorum.
Mutlu olmak mı istiyorsun ? -Hiç kimseden bir şey bekleme !!
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

llMeMOoll yazdı:Ya ben illa fundi yüzük istiyorum demiyorum. Centurion yüzük de atabilir. Kenan mesela mesmer solucan yüzük vermek yerine oksidant kolye atabilir. Sancakta arkadaşlar için sıgınak migrata full çarla şifacı giriyorum, tüm bosslar mı o karaktere çalışır
Aga item atıyo neden sürekli aynı itemi atıyo ? 4 pantolon var düşecek bana yaramayan 3 tanesini atıyo :S
Junon sadece oksidant yüzük ve yücelen solucan kolye dışında takı atmıyor mu da aynı gün içinde 2 kere aynı takıyı veriyo ?
Hayır o kadar takı arasından bana yarayanı düşürmek gayet büyük bir şans ister ama sürekli aynı takının verilmesi biraz şansın ötesinde gibi :@
Böyle sürekli aynı itemi vereceğine vermesin kardeşim takı makı :@
Yeni misin sorusuna da evet şifacı konusunda pek eski sayılmam. Yaklasık ekim 2007 den beri büyücü oynuyorum.
Kardeş bu kadar erken pes etme :) Banada düşmüyor , fakat bir gün düşeceğine inanıyorum ve oynuyorum.Oyunda bir tek item Düşmeyen sen değilsin.Bana Lazım olan zırh düşmedi , En sonunda düştü ve düştükten sonra peş peşe 2 defa düştü.İtemler çok erken düşse inan bu sefer oyundan zevk almazsın.
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön