Bi Bakarmısınız
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Bi Bakarmısınız
Arkadaşlar bi tane adamın açtıgı konu vardı ikv yuklenirken istedigin fotograf cıkıyordu.Ama o konuyu bulamıyorum.İkv yi açarken istedigim fotonun cıkması için ne yapmam lazım soylermsnz veya o konunun linkini atarmısınız
Ben tek siz hepiniz
Re: Bi Bakarmısınız
Ayıptır söylemesi base dosyasına gelip ui klasörüne girersen loading.jpg'leri görürsün.

Jeova Sanctus Unus
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

loading jpg neHummer yazdı:Ayıptır söylemesi base dosyasına gelip ui klasörüne girersen loading.jpg'leri görürsün.
Ben tek siz hepiniz
Buyrun buda resmi

Yapmak ise çok basit o resimleri gördüğümüz yerde altta siyah bir boşluk var resmimizi photoshop ile boyutunu ctrl+t ile ayarlayıp o siyah resmin üstüne yerleştiriyoruz(daha önceden açtığımız loading resminde)Daha sonra o resmi 10 kere kopyalıyoruz aynı resmin adını sırasıyla loading1,loading2...loading9,loadingadvert yapıyoruz oyuna girdiğimizde ise resmli bir şekilde çıkıyor
Loading.jpg ui klasöründe çıkan yükleme kısmındaki resimler düşünen adam,yardımcılar vs dosyaya geldiğinizde zaten görürsünüz.

Yapmak ise çok basit o resimleri gördüğümüz yerde altta siyah bir boşluk var resmimizi photoshop ile boyutunu ctrl+t ile ayarlayıp o siyah resmin üstüne yerleştiriyoruz(daha önceden açtığımız loading resminde)Daha sonra o resmi 10 kere kopyalıyoruz aynı resmin adını sırasıyla loading1,loading2...loading9,loadingadvert yapıyoruz oyuna girdiğimizde ise resmli bir şekilde çıkıyor

Jeova Sanctus Unus
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Sentinus
Ayıptır söylemesi ayıptırHummer yazdı:Ayıptır söylemesi base dosyasına gelip ui klasörüne girersen loading.jpg'leri görürsün.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

Yaptım krdşm saolasınHummer yazdı:Buyrun buda resmi
Yapmak ise çok basit o resimleri gördüğümüz yerde altta siyah bir boşluk var resmimizi photoshop ile boyutunu ctrl+t ile ayarlayıp o siyah resmin üstüne yerleştiriyoruz(daha önceden açtığımız loading resminde)Daha sonra o resmi 10 kere kopyalıyoruz aynı resmin adını sırasıyla loading1,loading2...loading9,loadingadvert yapıyoruz oyuna girdiğimizde ise resmli bir şekilde çıkıyorLoading.jpg ui klasöründe çıkan yükleme kısmındaki resimler düşünen adam,yardımcılar vs dosyaya geldiğinizde zaten görürsünüz.
Ben tek siz hepiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
umut yaptığın resmi at bana 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bilmeyenler için yararlı bir paylaşım. Zaten bu şekilde kullanıyordum.
:idea:

Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz