Merhabalar;
Yine başka bir şikayet ve fikirle sizlerle oluyorum. Herkesinde gördüğü gibi forumumuz bir çöplük alanına dönmüş vaziyette. Saçma sapan konular ve lüzumsuz yorumlardan sıkıldım. Artık foruma girince yeni, renkli, farklı amaç ve aktiviteler görmek istiyoruz ama az sayıda.
Örneğin;
Arkadaşın biri 2 farklı başlık altında bir konu açmış. Vahide hırsızdır yok şu hırsızdır yok bu hırsızdır, Şuna dikkat, buna dikkat , oyuna girilmediğinde oyuna neden girilmiyor oyun neden böle nedne çok lag oluyor vb. saçma sapan konular ve 4-5 büyük lonca dışındaki diğer yeni açılmış abuk supuk lonca başlıklarından sıkıldım iyice eğer sizlerde sıkıldıysanız buna bir dur diyin.
Malesef güzel bir amaçla yapmak istetiğim bir fikri gerçekleştiremedim çünkü konuyu açtıktan 1 saat sonra konu 2.sayfaya kadar gerilemişti.
Yani foruma hergün girdiğimizde o kadar çok hırsızlıkla alakalı konu varki geri zekalı insanlar neden açıyolar bu konuları anlamadım. Eğer birşeyiniz çalındıysa bu bizim sorunumuz değildir. Sizin sorununuz ve dikkatsizliğinizdir. Bunu çıkarlarınız doğrultusunda foruma taşımanıza veya intikam duygusu içinde rezil etmek amacındaki kişilerdir hepsi.
Forum yöneticileri şimdi sizlere sesleniyorum. Oyuna hizmet için can atmakta olan birçok kişi var sizler bu forum kirliliklerine vakit ayıramıyoszanız moderatör alımlarına başlayın. Foruma moderatörlerin girmesiyle çok iyi değişiklikler olacağına inanıyorum.
LÜTFEN FORUMUMUZU ABUK SUPUK KONU BAŞLIKLARIYLA KİRLETMEYİN.
---HERKESİN DİKKATİNE!!!----
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ---HERKESİN DİKKATİNE!!!----
Senin bu yazını okuduktan sonra gereksiz konular açıldığının farkına vardım 
İmzam yok parmak atayım.

- FaSTBoY
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Karikatur yazdı:Senin bu yazını okuduktan sonra gereksiz konular açıldığının farkına vardım
/// O BİR SAKARYALI \\\

FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs

FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
O kadar gereksiz konulara bi lafınız yokta benim açmış olduğum konumu gereksiz oluyor. Anlaşılan senin gibi hanzolara düzen gerekmiyor dimi.Karikatur yazdı:Senin bu yazını okuduktan sonra gereksiz konular açıldığının farkına vardım
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:Karikatur yazdı:Senin bu yazını okuduktan sonra gereksiz konular açıldığının farkına vardım
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.