LuiKaaNx yazdı:Şimdi saçmalığı size göstereyim... 3 tane 1 aylık aldığınızı düşünün 885x3=2655 akçe... dükkanda 3 aylık plus 2900 akçe..
Şimdi hangi akıl ve mantıkla sen gidip bunu alcan git kutu al 1 ytl daha fazla verıp lonca lisansn vb de olsun.. boş indirimler bunlar başka bişe demıyorm
sanki kutu bulabiliyoruzda. nereyi aradıysam bulamadım bi türlü :evil:
internetten al o zmn sitede yazıodu nerden alacağın ama kredi kartı
plus paketım hala devam edıyor buna ragmen burdan plus paket alsam 2 aylık mesela su ankı plus paketımın uzerıne mı eklenır yoksa suresı hemen baslarmı !!yanı kalan 1 haftalık plus paketı surem arada kaynarmı?
acıl cevap
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
plus paketım hala devam edıyor buna ragmen burdan plus paket alsam 2 aylık mesela su ankı plus paketımın uzerıne mı eklenır yoksa suresı hemen baslarmı !!yanı kalan 1 haftalık plus paketı surem arada kaynarmı?
acıl cevap
aldığın bütün plus paketler üst üste eklenir hesabında
Yeri geldi yönetimi, yapılan işleri destekledik.
Yeri geldi bizden alınan paraların I Can Footbol'a yatırılmasına, İKV nin geç geliştirilmesine göz yumduk.
Oyundaki lag sorununa zaten alıştık..
Ama artık bardak taştı, eskiden bedava olan karakter trasferini paraya cevirdiniz eyvalalah dedik.
Baktınız karakter transferinde para var, diğer ürünlerde göz boyama amaçlı indirim yapılırken karakter transferine %350 bir zam ..!
Ne ala memleket.295 akçeden 995 akçeye nasıl arttılır bu ya mantığa sığar hiç bir yanı yok.
Türkiye şartlarında bile benzine bu kadar zam yapılmıyor arkadaş bu nasıl iştir.
Şimdide göz boyama amaçlı kısa süreli indirimler yaparsınız.
Oyuncular tam soğumamıştı İKV den aynen bu şekilde devam edin 6 7 ay'a kadar akçe alacak oyuncu bulamıcaksınız.
Hafta sonuna özel Plus Paket indirimini, oyuncularımızdan gelen yoğun istekler üzerine uzattık. Plus Paket %25 özel indirimi, yarın sabah saat 10:00' a kadar devam edecek.
Eskiden 270 akçe olan karakter transferinide maşallah 1000 akçeye kadar getirmişsiniz. İnsanları iyiden iyiye yontmanın yollarını arar oldunuz. Bundan sonra ne akçe alırım ne plus yüklerim. Nasıl olsa olmayanada olandan çok düşüyor. Bide %25 indirim yaptık demezmi %400 kitledik diyeceklerine.