Ejder Asa Üretmek

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Jandarma

Ejder Asa Üretmek

Mesaj gönderen berkx98c »

Arkadaşlar Benim Ejderli Çarım Var. O Ejderi Oyunu Bırakan Biri Dolasılıyla Yaptım.Oyunu Bırakıyorum Dedi Ve Bana Materyalları Verdi Hepsinin Ve Ben Yine Yan Çarıma Ejder Üretmek İstiyorum. Nasıl Üretim Yapababilirim Kolay Bir Şekilde.Bu İşin bir Mantığı Varmı.Para Nasıl Yapabilirim Sığnak Ve Miğratada girebiliyorum?
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Ejder Asa Üretmek

Mesaj gönderen Puppetmaster »

En kolay Şaheser yapma yöntemi akçeyle iksir alıp satmak.Tabi masrafın daha az olması için para eden bir madenin yakınlarında bir şeyler kesip çanta kasarsan aynı zamanda para eden bir maden çıkarsa o madenide satıp para yapabilirsin.Ayrıca rütben yüksekse karizmada satabilirsin.
Gotteshelfer(49)
Kullanıcı avatarı
MehmetOnur01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İstanbul

Mesaj gönderen MehmetOnur01 »

Para yapmanın birçok yolu var.Mesela ;

1) 1 aylık sarraf veya lokman şans arttırıcı alıp 1 hafta boyunca sıkılmadan maden çekebilirsin.

2) Arkadaşın dediği gibi karizma satabilirsin amabence bu zahmetli ve az getirisi var tabi çok çarın varsa rütbeli getiriside artar.

2) Yeraltındaki cinleri keserek onlardan düşen zırh, ayak vb. itemleri işportacıya satarak.Bu yöntemde zahmetli ama plus varsa bol eşya düşer ve getirisi artar.

3) Bu yöntem hem yasak hemde kandırma olasılığı fazla bunu genelde önermem ama söyliyim.Akçe alıp oyun parasıyla satabilirsin ama GM yakalarsa banı yersin :)

4) Diğer yöntemde iksir malzemesi bul ve iksir üretip sat buda çok işe yarıyor.

Yardımcı olduysam sevinmişimdir...
Resim
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Puppetmaster »

Sarraf Artırıcı felan yerine o akçeyle iksir alıp satmanı tavsiye ederim çünkü artırıcı olsa bile garanti safı çıkaaak diye birşey yok.Tabi madende sıkılmıyorsan ve maden çekmek sana zevkli geliyorsa karışmayayım.
Gotteshelfer(49)
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

Mehmet Onur Sana Katılmıyorum.
1.Cinlerde Kasmanı Tavsıye Etmem Yer Altındakı Altın Labirent [Adını Unuttum] Rahat Plus Varsa Gunde 5 m Kasıyordum Öğlen 12 Akşam 9-10 'A Kadar
2. Olarak Rütbeden Iyı Para Cıkartırsın Alıcak Olursa Ozellıkle 3 Ay Tatilde. Bende 4 Car var. 2500 m den verıyorum .En Az 2000 m Den Verıyorum 4 Charı Almayan Cok Ama Beklıycen

:arrow: Tavsiyem KP Satma Saat Bası 2.5 M 10 Saat Oyunda Olsan 25 M [GÜNDE] X 30 GUN SATSAN 750 M
3 Ay'lık Pulus Alırsan 1 Ayında Rahat Gezersın 1.500 bil Oluyor.. Bu Malzeme Ile Ejder Değil.. Kıyamet Set Dızersın [Rahat]
3 Ay Hic Durmam Dıyorsan 2.250 bil Oluyor. Bununla Çemberli Set Full Buyucu Dızer + Şifacı Çemberli Set Dızersın Sadece

Bu Durumun -'Lerı = 90 Gunun 900 Saat'i PC 'De Gecer Buda 90 Gunde 37.5 Gun PC Den Kalkmamaktır
Bu Durumun +'Ları = Server Krallığına Bıle Erişebılırsın
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
Hiphopkingreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen Hiphopkingreal »

bence iksir al sat yada yeraltındaki cin mağralarında sürekli cin kes bol zırh düşer o zırhları sat plus alırsan işportacı daha çok parah verir
KabusxdisVanTaGe[^Ashab-ı Kehyf]
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Kullanıcı avatarı
MehmetOnur01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İstanbul

Mesaj gönderen MehmetOnur01 »

Akçe ile iksir alıp satmak hem masraflı hemde getirisi bence az.Altın labirent dediğin yerde Meran Labirenti oradada kasabilir tabi ordada baya çöp item düşürür ve işportaya satar ;)
Resim

“Büyücü” sayfasına dön