helehelehele utanmadınız mı zam yaparken
Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Re: Karakter Transfer Ürününde Değişiklik
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Öncelikle ilk iletime verdiğin yanıttan dolayı teşekkür ederim Nihat abi.
Benim Sobbee'yi suçlamak gibi bir amacım yok ancak yaptığınız çalışmalar bariz oyuncuyu bu düşüncelere itiyor , oyuncuya olumsuz yansıyor. Bunu diğer arkadaşlarında iletilerinde görebiliyorsunuz.
Görüşlerim sizin yönetim anlayışınızla ve yapmış olduğunuz çalışmalar doğrultusunda her ne kadar zıt olsa da burada tek bir ortak noktamız vardır ki bu da İKV'ye sahip çıkmak.
Sobee yönetiminin 2/3'nün İkv için çalıştığını söylediniz. Peki diğer oyunlara bakıldığında reklam açısından İkv'den önde gidiyor. O zaman şunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Diğer 1/3 işini daha iyi yaptığı görülüyor.
Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Eğer oyuncu kaybı olduysa ve İKV artık eskisi gibi ilgi görmüyorsa bu sizlerin yönetim olarak iyi işler yapamadığınızın kanıtıdır. Yanlış anlamayın sizleri kötülemek için söylemiyorum ve haksızlık etmekte istemem ancak durum böyleyse sizinde bir yönetici olarak değilde bir İKV oyuncusu olarak olaya tarafsız bakacağınızdan şüphem yok.
Verdiğiniz/Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Keyifli forumlar.
Benim Sobbee'yi suçlamak gibi bir amacım yok ancak yaptığınız çalışmalar bariz oyuncuyu bu düşüncelere itiyor , oyuncuya olumsuz yansıyor. Bunu diğer arkadaşlarında iletilerinde görebiliyorsunuz.
Görüşlerim sizin yönetim anlayışınızla ve yapmış olduğunuz çalışmalar doğrultusunda her ne kadar zıt olsa da burada tek bir ortak noktamız vardır ki bu da İKV'ye sahip çıkmak.
Sobee yönetiminin 2/3'nün İkv için çalıştığını söylediniz. Peki diğer oyunlara bakıldığında reklam açısından İkv'den önde gidiyor. O zaman şunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Diğer 1/3 işini daha iyi yaptığı görülüyor.
Nihat abi sana sadece şu soruyu samimi olarak soruyorum ve sende bana cevabını en samimi şekilde vereceğine inanıyorum.
Geçmişteki ikv oyuncu sayısı ile şuan ki oyuncu sayısı aynı mı ? İkv oyuncu kaybetmedi mi ? Tamam bazı işler yapıyorsunuz anlıyorum saygıda duyuyorum ancak bu oyuncu kaybını önlemedikten sonra ne işe yarayacak söyler misin ?
Eğer oyuncu kaybı olduysa ve İKV artık eskisi gibi ilgi görmüyorsa bu sizlerin yönetim olarak iyi işler yapamadığınızın kanıtıdır. Yanlış anlamayın sizleri kötülemek için söylemiyorum ve haksızlık etmekte istemem ancak durum böyleyse sizinde bir yönetici olarak değilde bir İKV oyuncusu olarak olaya tarafsız bakacağınızdan şüphem yok.
Keyifli forumlar.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Fikirlerini samimi bir şekilde ilettiğin için teşekkürler Uğur.WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle ilk iletime verdiğin yanıttan dolayı teşekkür ederim Nihat abi.
Keyifli forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun kuşkusuz bizim için ayrı bir yeri var. Bugüne kadar da oyunumuzun daha iyi yerlere gelmesini, daha çok tanınmasını arzuladık. İKV'nin maalesef bazı imkansızlıklardan dolayı yapılamayan pazarlama / reklam faaliyetleri konusuna hiç girmiyorum.
Diğer oyunlardan kasıt SüperCan ise onunla ilgili bilgi de verebilirim:
SüperCan, Sobee'nin oyununu geliştirmiş ve geliştiriyor olduğu, fakat yayıncılığı ve marka hakları Türk Telekom'a ait sosyal sorumluluk projesi de olan bir üründür. Ücretsiz olması ve Sosyal Sorumluluk projesi olması dolayısıyla Türk Telekom'un da büyük desteğinin olması ile SüperCan Oyunun reklamlarının bu kadar medyada yer almasını ve daha çok kullanıcıya ulaşmasını buna bağlayabiliriz.
MMORPG oyunları çabuk tüketilmesine rağmen, geniş evrenleri ve içeriklerinin büyüklüğü sebebiyle geliştirilme süreçleri diğer oyunlara nazaran daha uzundur. Elimizden geldiğince İKV'de farklı etkinlikler, küçük yeniliklerle bu süreçleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık ve çalışıyoruz. Gerek gözlemlerle, gerek istatistiklerle bu süreçleri takip ediyoruz. Daha önce yapılmış hataların veya yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması için elimizden geleni yapıyor olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Hiçbir oyunumuzda oyuncu kaybı yaşanmasını istemeyiz.
Son olarak; forumlarımızda İKV Severler tarafından yapılan iyi yada kötü eleştirilerin tamamının tek bir amacı olduğunu biliyoruz. Dünyada ilk defa Türkçe ve Türk yapımı Devasa Rol Yapma oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, İKV'mize sahip çıkmak! Bunu ben bir takımın fanatiklerinin kendi kulüplerine, tıpkı bir maçta kötü oynatan antrenöre söylenmelerine benzetiyorum.
Karakter tranfer işlemi zannderimki ilerdeki bir ürün için artırılmış gibi gözüküyor.
Bir hesapta toplanıp kullanılmasın diye demekki +2+2 bir durum olacakmış gibi geliyor. Yakında Lonca klan artırıcımı gelir başka bişimi bakacagız.
Hep biz oyuncular uyanık degiliz ya uyanık olan yönetimde var.
Lonca kp artırıcı aylık 7500 akçe diger klan artırıcı ile toplanır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir hesapta toplanıp kullanılmasın diye demekki +2+2 bir durum olacakmış gibi geliyor. Yakında Lonca klan artırıcımı gelir başka bişimi bakacagız.
Hep biz oyuncular uyanık degiliz ya uyanık olan yönetimde var.
Lonca kp artırıcı aylık 7500 akçe diger klan artırıcı ile toplanır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A R Z L O D O S
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Özellikle son cümlen beni anladığının en büyük kanıtı olmuş. İsmimi de öğrendiğine göre hakkımda küçük çaplı bir araştırman olmuş sanırsam.Nerull yazdı:Fikirlerini samimi bir şekilde ilettiğin için teşekkürler Uğur.WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle ilk iletime verdiğin yanıttan dolayı teşekkür ederim Nihat abi.
Keyifli forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun kuşkusuz bizim için ayrı bir yeri var. Bugüne kadar da oyunumuzun daha iyi yerlere gelmesini, daha çok tanınmasını arzuladık. İKV'nin maalesef bazı imkansızlıklardan dolayı yapılamayan pazarlama / reklam faaliyetleri konusuna hiç girmiyorum.
Diğer oyunlardan kasıt SüperCan ise onunla ilgili bilgi de verebilirim:
SüperCan, Sobee'nin oyununu geliştirmiş ve geliştiriyor olduğu, fakat yayıncılığı ve marka hakları Türk Telekom'a ait sosyal sorumluluk projesi de olan bir üründür. Ücretsiz olması ve Sosyal Sorumluluk projesi olması dolayısıyla Türk Telekom'un da büyük desteğinin olması ile SüperCan Oyunun reklamlarının bu kadar medyada yer almasını ve daha çok kullanıcıya ulaşmasını buna bağlayabiliriz.
MMORPG oyunları çabuk tüketilmesine rağmen, geniş evrenleri ve içeriklerinin büyüklüğü sebebiyle geliştirilme süreçleri diğer oyunlara nazaran daha uzundur. Elimizden geldiğince İKV'de farklı etkinlikler, küçük yeniliklerle bu süreçleri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık ve çalışıyoruz. Gerek gözlemlerle, gerek istatistiklerle bu süreçleri takip ediyoruz. Daha önce yapılmış hataların veya yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması için elimizden geleni yapıyor olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Hiçbir oyunumuzda oyuncu kaybı yaşanmasını istemeyiz.
Son olarak; forumlarımızda İKV Severler tarafından yapılan iyi yada kötü eleştirilerin tamamının tek bir amacı olduğunu biliyoruz. Dünyada ilk defa Türkçe ve Türk yapımı Devasa Rol Yapma oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, İKV'mize sahip çıkmak! Bunu ben bir takımın fanatiklerinin kendi kulüplerine, tıpkı bir maçta kötü oynatan antrenöre söylenmelerine benzetiyorum.
Konuya olan ilginiz ve sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için tekrardan teşekkür ederim.
Keyifli forumlar.
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Ne söylenebilir ki.
Yıllardır kan kaybeden İKV' ye bizler oyuncular olarak sıkı sıkıya kenetlenip bu kan kaybını bir an önce durdurma temennisi içinde bulunsakta yönetim bir türlü bu kenetlenmeyi görmek bu kenetlenmeye bakmak yerine sadece ceplerimize bakar oldu.Ama artık bakmayın yeter.Çünkü artık ceplerimizde para da kalmadı.
Bu yazılanları sayın Nerull ve diğer yönetim ekibi kaygıyla okuyacağına çok eminim ki ellerinde ki çekirdekleri çıtlayarak okuyorlardır.Bu kadar vurdumduymaz olunmaz gerçekten.
Sadece göz boyamak ve insanları uyutmak için sıra sıra ve kısa süreli bir kaç indirim ardından muhteşem bir BİNDİRİM.yaptığınız indirimler %30 u geçmiyor ancak yaptığınız BİNDİRİM ürünün değerinin neredeyse 4 katı yani %200 mü oluyor kaba bir matematikle.
Artık şu sadece pazarlamaya çalışan kafalarınızı birazda oyuncu kazanmaya çalıştırma zamanıdır.Hiçbir şeyden utanmıyor ve yüzünüz kızarmıyorsa bari şu İKV ye yıllardır gönül veren ve her sene evinden kalkıp gelip sizinle fuarlarda buluşan oyunculardan utanın biraz.Yazık gerçekten çok yazık...
Bu yazılanları sayın Nerull ve diğer yönetim ekibi kaygıyla okuyacağına çok eminim ki ellerinde ki çekirdekleri çıtlayarak okuyorlardır.Bu kadar vurdumduymaz olunmaz gerçekten.
Sadece göz boyamak ve insanları uyutmak için sıra sıra ve kısa süreli bir kaç indirim ardından muhteşem bir BİNDİRİM.yaptığınız indirimler %30 u geçmiyor ancak yaptığınız BİNDİRİM ürünün değerinin neredeyse 4 katı yani %200 mü oluyor kaba bir matematikle.
Artık şu sadece pazarlamaya çalışan kafalarınızı birazda oyuncu kazanmaya çalıştırma zamanıdır.Hiçbir şeyden utanmıyor ve yüzünüz kızarmıyorsa bari şu İKV ye yıllardır gönül veren ve her sene evinden kalkıp gelip sizinle fuarlarda buluşan oyunculardan utanın biraz.Yazık gerçekten çok yazık...
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Absolute Power
Az bizmde isteklerimize bakın yani.!Nerull yazdı:Son olarak; forumlarımızda İKV Severler tarafından yapılan iyi yada kötü eleştirilerin tamamının tek bir amacı olduğunu biliyoruz. Dünyada ilk defa Türkçe ve Türk yapımı Devasa Rol Yapma oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, İKV'mize sahip çıkmak! Bunu ben bir takımın fanatiklerinin kendi kulüplerine, tıpkı bir maçta kötü oynatan antrenöre söylenmelerine benzetiyorum.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Karakter Transfer Ürününde Değişikliğe değil oyunun kökünde değişiklere ihtiyacı var ben şahsım adına kabul ediyorum her şeye zam yapın ama şu oyunda bir şeyleri değiştirin artık ilerisi için radikal kararlar alın sunucularınmı kapanması gerekiyor oyuna erişimin kapanmasımı gerekiyor hani varya o elinizdeki olmayan sebebler onları bir kere iyiye kullanın açıklama yapın böyle olacak diyin ve şu oyunda artık kökünden bir şeyler değişsin yıllar yıllar varolan hatalar devam ediyor buna artık son verin sonra zam yaparsınız hemde yüzdeyüz insanlar hizmetlerini daha iyi aldıkları zaman olumlu karşılayacaktır ama yıllarca süre hatalara göz yumar dükkana dükkana çalışırsanız küfürde yersiniz biz ikv oyuncusuyuz gidin diğer oyun forumlarını gezin oyununa bu kadar sahip çıkan hiç bir kitle bulamasınız siz bizim değerimizi bilin iyi işler yapın zaten ikv oyuncusu yıllardır gerekeni yapıyor ama sizin gerekeni yapıp yapmadığınız şüpheli ...
EK OLARAK
----------------------------------------------------------------------------------------------
EK OLARAK
----------------------------------------------------------------------------------------------
HAMMER62 yazdı:Az bizmde isteklerimize bakın yani.!Nerull yazdı:Son olarak; forumlarımızda İKV Severler tarafından yapılan iyi yada kötü eleştirilerin tamamının tek bir amacı olduğunu biliyoruz. Dünyada ilk defa Türkçe ve Türk yapımı Devasa Rol Yapma oyunu olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne, İKV'mize sahip çıkmak! Bunu ben bir takımın fanatiklerinin kendi kulüplerine, tıpkı bir maçta kötü oynatan antrenöre söylenmelerine benzetiyorum.
13 Adet karakter aktaracaktım vazgeçtim olmaz olsun böyle iş bende yönetime tepkiliyim. Hadi 300 veya 500 akçe deseniz anlarız belki insaf 995 akçe !!!
:evil:
:evil: 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kazığın boyu büyüdü desene ahah
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın