ama konuyu acan arkadasa tşkler hepsini okudum hepsindede sonuna kadar haklısın...
ühü.gif
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ühü.gif
Harbi diorum cok dogru konusmusun. Hele su gaffar ve cember konusunda.. Ulan zamnında abi junona al bende gelim zırh lazım diyen adam şimdi cembere girio dio kral olmus. adam dedigime bakmayın 14-15 yasında veletler.. oyuna 1 sene ara verdik millet kral olmus adam bana junon die yalvarırdı biz oda kazansın diye alırdık gruba simdi cember itemleri war yüzümüze baktıgı yok kimsenin. Neymiş junon itemleri warmıs üstümüzde, ulan deve sen o üstündekileri hangi itemler ile girerek yaptında şimdi millete bahane buluosun. adamlar cembere büyü arıo gelirim diosun zahmet edip cvp bile yazmıo.. o zmn warya işte o gaffarda ,semihada , stuarta , gbmx te senin taaa............... diye sayasım gelio.. mal herif 1 sene önce yalvarıodu simdi 14-15 yasındaki bebeler kral olmus nası ayar oluorum anlatamam.. hee bide saygıları on numara
yasın kac senin diorum 12 diyo sen kac yasındasın diyo 21 diorum tamam bilader diyo
lan mal sen ananın karnındayken ben pc basında bu oyunları oynuordum nerden bilader oluoruz he bide cember itemleri warsa tamam abi demen lazım ona
gelmişler bide kac yıllık adamsında hava yapısoun bana dio konuyu acan arkadasla aynı dönemim hatta forum kayıt tarihimdede bu yazıo forumun acıldıgı an kayıt oldum 3 forumdada öyleydim ama o peçete israfları kendilerini adam sanıolar
neyse daha fazla konusursam sövücem o yüzden sustum 
ama konuyu acan arkadasa tşkler hepsini okudum hepsindede sonuna kadar haklısın...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Re: ühü.gif
Aynen dostum çok haklısın gerçektenbluewolf45 yazdı:Harbi diorum cok dogru konusmusun. Hele su gaffar ve cember konusunda.. Ulan zamnında abi junona al bende gelim zırh lazım diyen adam şimdi cembere girio dio kral olmus. adam dedigime bakmayın 14-15 yasında veletler.. oyuna 1 sene ara verdik millet kral olmus adam bana junon die yalvarırdı biz oda kazansın diye alırdık gruba simdi cember itemleri war yüzümüze baktıgı yok kimsenin. Neymiş junon itemleri warmıs üstümüzde, ulan deve sen o üstündekileri hangi itemler ile girerek yaptında şimdi millete bahane buluosun. adamlar cembere büyü arıo gelirim diosun zahmet edip cvp bile yazmıo.. o zmn warya işte o gaffarda ,semihada , stuarta , gbmx te senin taaa............... diye sayasım gelio.. mal herif 1 sene önce yalvarıodu simdi 14-15 yasındaki bebeler kral olmus nası ayar oluorum anlatamam.. hee bide saygıları on numarayasın kac senin diorum 12 diyo sen kac yasındasın diyo 21 diorum tamam bilader diyo
lan mal sen ananın karnındayken ben pc basında bu oyunları oynuordum nerden bilader oluoruz he bide cember itemleri warsa tamam abi demen lazım ona
gelmişler bide kac yıllık adamsında hava yapısoun bana dio konuyu acan arkadasla aynı dönemim hatta forum kayıt tarihimdede bu yazıo forumun acıldıgı an kayıt oldum 3 forumdada öyleydim ama o peçete israfları kendilerini adam sanıolar
neyse daha fazla konusursam sövücem o yüzden sustum