Xgökhanx
Aşkprensi İle İlgili bakaRmısınıZ!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Aşkprensi İle İlgili bakaRmısınıZ!!
Arkadaşlar bir yanlış anLaşılma sonucu Aşkprensi ni Mustii denen #@!? sanmış buLunmakta oLup we adını hıRsıza çıkaRmışımdıR.Bu yanLış anLaşılma için iBo kaRdeşimden özüR dileRim.Aşkprensi k.bkmayasn.Hakkını heLal et we kaRdeş kalak
:)
Xgökhanx
Xgökhanx
Re: Aşkprensi İle İlgili bakaRmısınıZ!!
Ö.D KARDEŞİM BUNDAN sonra oyunda ve reelde kardeşimsin ama şunu hiç bir zaman yapma kesince hırsız deme
Ben saten o konu hakkında açıklama yaptım foruma evet şimdi gelecekte gökhan kardeşimlek p kasacağız savunun lodoslar gökhan gerçi sen lodossun ama kplerin bnmdir
Ben saten o konu hakkında açıklama yaptım foruma evet şimdi gelecekte gökhan kardeşimlek p kasacağız savunun lodoslar gökhan gerçi sen lodossun ama kplerin bnmdir
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hehe kardeş kalma gibisi varmı be
Lostxdewrimci
Lostxdewrimci
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
yemin ederim kardeşlik gibisi yok mehmet 
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
serhat bey sen çok konuşuyon ben gökhan kardeşimle anlaştık kardeş olduk o beni yanlış anladı bende onu hem bnm ne çaldığımı gördün len serhat mikrop dion bana mustii ye diosan sana laın yok çünkü kim olduğunu bilmiom o mustiininde allah belasını versin 
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...