Topkapı Sarayında bulunacak yeni lonca tüccarlarında yeni gözlükler de olabilir diye düşünüyorum. Artık gözlüklerde de değişimin vakti geldi.M2 ile M2.5lerin arasında 8 9 ay gibi bir süre vardı.
M2.5 lerin çıkmasından bu yana 1 yıl 2 ay geçti.
Artık diğer eşyalarla aynı değerde gözlüklerin gelmesini bekliyoruz.
Bunları bekliyoruz artık.
Bu gözlükler muhtemelen yüksek kp değerlerinin (En az 180.000 kp) yanında yüksek lonca seviyesi (En az 45) de isteyecektir.
Oyunda yeni bir heyecan yaratacağına şüphe yok.
Cloutier yazdı:Topkapı Sarayında bulunacak yeni lonca tüccarlarında yeni gözlükler de olabilir diye düşünüyorum. Artık gözlüklerde de değişimin vakti geldi.M2 ile M2.5lerin arasında 8 9 ay gibi bir süre vardı.
M2.5 lerin çıkmasından bu yana 1 yıl 2 ay geçti.
Artık diğer eşyalarla aynı değerde gözlüklerin gelmesini bekliyoruz.
Bunları bekliyoruz artık.
Bu gözlükler muhtemelen yüksek kp değerlerinin (En az 180.000 kp) yanında yüksek lonca seviyesi (En az 45) de isteyecektir.
Oyunda yeni bir heyecan yaratacağına şüphe yok.
Lonca gözlükleri çift efsunlu olacak gibi dediğin gibi lonca seviyelerine göre verilecek.
Çemberlitaş gözlükleri piyasada olamdığına göre Gelmesi gerekiyor.
BaLikekmek yazdı:Yeni gözlüklerin gelmesinden yana değilim.Zaten yeni gözlüklerin 59 seviye paketiyle gelmesi gerek.
Şu an çemberliyle birlikte tüm eşyalar -takılar hariç- 49 seviye oldu. Gözlüklerin de buna uyması için yeni gelecek olan gözükler de 49 seviye olacaktır diye düşünüyorum.
BaLikekmek yazdı:Yeni gözlüklerin gelmesinden yana değilim.Zaten yeni gözlüklerin 59 seviye paketiyle gelmesi gerek.
Şu an çemberliyle birlikte tüm eşyalar -takılar hariç- 49 seviye oldu. Gözlüklerin de buna uyması için yeni gelecek olan gözükler de 49 seviye olacaktır diye düşünüyorum.
49 Seviye gözlük mü Şimdiye kadar olan gözlükler 35 ve 45 oldu bundan sonrada gelecek gözlükler 55 seviye olması kuvvetle muhtemel görünüyor.49Seviye gözlük geleceğini sanmam bunun yerine yine seviyesi 45 olan çift efsunlu[Sarı] gözlükler gelebilir.
sanmam gelse bile 45 lvl olur . 35 45 diye devam ediyor çünkü. ama hiç sanmam ya m2 lerden sonra m2.5 yaptılar bide üstüne lonca gözlüğü yeni levelden önce imkansız gibi birşey gözüküyor.