ühü.gif

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ühü.gif

Mesaj gönderen xPrince »

Öncelikle selamlar, beni tanıyan var tanımayan var ama bu yazımı bi etkiye tepki olarak içimden geldiği için böyle bi kusuyum buraya nefretimi döküyüm zaten özel hayatımda stresteyim hatun meselesi felan ne biliyim öyle, neyse uzatmayım arkadaşlar oyun ve oyuncular hakkında içimde kalanlar var 1. mesele şuki gaffar, lan gaffar dediğin bi oyun karakteri daha neyin muhabbetini yapıyosunuz abi anlamıyorum yok allah ismiymiş eee allahın ismi olmuş nolucak benim ismimde emin bende allaha inanmıyorum peygamberin ismini taşıyorum ee hadi taşlayın beni :D tabi işin şakası neyse bu böyle olmaz bu 1.si bi kere zaten gaffara gidemeyen adam çenesini gaffarla yorarmış gidin kesin ne zevkli bi şey görün bide paketten ceket silah felan alın zaten dinden imandan çıkarsınız, bu konuyu geçelim.

Bi kere oyun çok monoton abi, çok sıkıcı forum eskisi gibi değil eskiden yönetici gibi konuşanlara yalaka derlerdi dışlarlardı şimdi herkeste bi böyle nazik konuşma özentiliği var çoğusu gerçek hayatta küfreder barzoluk yapar gundilik yapar arabesk rap dinler falan filan bi ton uzatırım şimdide neyse çok gördümde söylüyorum neyse foruma gelince sanki forumda görende çok değerli bi insan konuşuyo ya ondan böyle özentili yazar bi si...r ya forumda geçen bi tane adın var daha neyine bi şey ispatlama çabası çok gördüm abi bu oyunun yarısından çoğu aptal, ha o kısma kim kendini kor o bu yazıyı okuyanın bileceği iş benim 4 5 tane haricinde kimseye diyeceğim kesin bi şey yok o 4 5 kişide kendini biliyo zaten diğerlerinede genelleme konuşuyorum üstüne alınan alınır, ama hani bi oyunda ağalık taslamaya çalışmayın abi cidden oynadıkça ayar olduğum sinir olduğum skypetan böyle artizlik yapan yok seni öldürürüm yok seni döverim adam istanbulda ben itin öldüğü yerde he gelde döv benim mekanıma gelicekmişte beni dövücekmiş skype erkeği seni, yok öyle şeyler bu oyunu oynayan herkes eşittir bebeside 40 yaşında adamıda ha saygı sevgi ayrı ama artizlik ağalık bu oyunda sökmez abi, özet olarak klavye maus mikrofon erkekliğine çok uyuzum.

Oyunda bi şey düşüremeyen arkadaşlara sesleniyorum, bi zamanlar bende düşüremiyorum forumun çoğu yerini aşındırdım daha migrata giremedim sığınağa giremedim falan :v he onlarda beni elimde efsunsuz güneş asayla sığınağa alıcaklardı, olum bi kere girmeniz için azıcık çaba göstermeniz lazım ha sonuç çıkar çıkamaz o çabada önemli bi şey biraz çalışın bedavacı olmayın bak gidin abi maden çekin ne güzel çeken çekiyo 2 binde 1 olsada safını çıkarıyo millet öyle takılın abi.

Oyunda bi yerlere varmış arkadaşlara seslenmek istiyorum, konuşmadan söyleyim, ben kimmiyim, bende sizin gibi bi insanım evimde internetim var çalıştırdığım bi internet cafem var yakın zaman içinde o internet cafede ikv den başka oyunda oynanmıcak zaten bi kaç sıkıntıyı giderelim daha yeni cafemiz neyse, hani bahsetmiştim oyundaki adamlar böyle çok güçlü karşısına kendisinden bi kademe böyle güçsüz itemsiz birisi çıkar ya, abi o ne öyle ya hani susar tavırlı tavırlı sessiz kalır konuşursun cevap vermez ağır abi, orda küfretmemek için kendimi öyle bi tutarımki, ulan gerçek hayatta tuvalet temizleyerek karısına cevap vermeyerek daha eli kız eli görmemiş oğlanlar tipler gundiler barzolar cahiller gelmiş oyuna toplanmışlar abi bi lonca açmışlar öyle klavye erkekleriki hepsini böyle kesip biçip böyle ne biliyim kadavra haline getirim arkalarına bi yerlerine pamuk tıkayıp bağırsaklarına kadar kesesim geliyo lan abi o kadar uyuz oluyorumki oyunu bırakasım geliyo ya, hepside varya asosyal tipler daha gerçek hayatta 2 adım atamamış gelmiş oyuna koşturuyo çarı yürü oğlum gaffara, neyse çok uzattım harbiden abi uyuzum ve çok içimde kalıyo, şunu söyleyim ben birilerine sessiz kaldım ne biliyim ağırlık göstermedim öyle evet çocukluk yaptım diye bazı barzolar beni çocuk zannediyo, onlar karşıma çıksa :v bizim burdaki cumhuriyet parkında kaçacak yer ararken ağaçlara tırmanırlar hepside :v küfretmiyorum forumda küfretmeyide sevmiyorum ama içimden çok iyi küfrettiğimi bilsinler :V neyse

Forumu inci sözlüğe çevirelim diyorum ben ama küfürü anında banlayan yöneticiler olduktan sonra south park gibi "çektir git" sözlerle inci sözlük jargonunu kullanamayız bence, abi bi kere biraz rahat olun burası bi forum ve siz kendinizi hiçkimseye ispatlamıyosunuz, ben bile ikv nin 3. forum sitesi burası 1. sinden beri forumda takılırım ve bu oyunu yıllardır oynarım çok gördüm çok geçirdim ama harbiden şu forumda kendini bi şeymiş gibi göstermeye çalışan naziklere gıcık kaptığım kadar hiçbi şeye gıcık kapmadım, lan rahat olun lan akıllı olun akıllı bi forum üyeliği altında bi şeyler ispatlamıcaksınız kafanıza göre takılın abi bakın ben böyle bi insanım duygusalım içimde bi şeyler biriktiğinde birilerinin beni dinleyip anlamasını isterim şuraya kadar bu yazıyı okuyupta bana küfretmiş yada küfretmemiş kim olursa olsun onlara teşekkür ederim ben çünkü benim yazımı okumuşlar abi, ben seviyorum anlatmayı yazmayı yani böyle kasıntı değilim bu konuda olmıcamca hiçbi zaman, sizede kötü gözle bakmasınlar sizde kasıntı olmayın.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ühü.gif

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Seni anlayan çok nadir kişi çıkar , çünkü oyunun yüzde 95 ' i asosyal veletlerden , kendini bir şey sanan barzolardan oluşuyor , bunu daha iyi anlatamazsın :)
saRcasm
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Deli emin.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

Bayağa uzun yazmışın ama sonuna kadar okudum.Kasıntılı tavırla yazılan yazılara gıcık kapıpta bu forumu inci sözlüğe çevirme isteğini bir bünyede toplamana sevindim.İnsanların bir olaya yaklaşımıyla beklentisi birbirine paralel olmalı bu sende var.Ne güzel.Peki bakalım altını defalarca çizdiğin dışarda başka burda başka olamamak lazım gerçek hayatta neysen burdada öyle takılalım isteğinle bu örtüşüyormu.Eve gittin annen baban yada kardeşin yanına geldi onlarla nasıl konuşursun ? Bir kız arkadaşın var diyelim seviyorsun değer veriyorsun.Onunla nasıl bir tavırla konuşursun ? Bir arkadaşın dostunla lakayt sıradan yüzeysel konuştuğun sürece nasıl bir arkadaşlık dostluk beklersin ? Çevrenle hayatını bu şekilde sürdüremiyeceğin aşikar peki ikv camiası genelde bu forumda düşüncelerini paylaşır bizlerle neden ciddiyetten uzak fikir beyan edilen sitelerdeki gibi takılmak istiyorsunki ? Soruyorum güzel kardeşim.Neden ? Bizler düzgün cümlelerle fikir bilgi paylaşımını haketmiyormuyuz ? Aklı başında düzgün, seviyeli forum yazıları yazana kasıntı demiyorsundur inşallah.Kasıntı yazı yazanlar dediğin umarım daha farklı yazı yazanlardır.Öyle umutediyorum.
esekherif
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

Kesinlikle haklısın, başka hiç bir forumda bu kadar resmi ağızdan konuşan kişiler görmedim. Böyle diyorumda arada biz de kaptırıyoruz kendimizi bu saçmalığa.

Ayrıca oyunda pm atınca kendini bişi sanıp cevap bile yazmaya tenezzül etmeyen o artist görünmeye çalışan gundilere bi kıl oluyorum ki sorma.

gaffar meselesine gelince, dediğin gibi:

xPrince yazdı:bi kere zaten gaffara gidemeyen adam çenesini gaffarla yorarmış gidin kesin ne zevkli bi şey görün bide paketten ceket silah felan alın zaten dinden imandan çıkarsınız, bu konuyu geçelim.

adam gaffar kesince adamı kral ilan ediyorlar havalanıp arkadaşlarını tanımıyor, imandan çıkıyor resmen.
[/i][/b][/color]
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

[/color][/quote]
adam gaffar kesince adamı kral ilan ediyorlar havalanıp arkadaşlarını tanımıyor, imandan çıkıyor resmen.
[/i][/b][/color][/quote]

dünkü bebelerin 2-3 gidişde üstünü tamamlamasına uyuz oluyorum :)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

ağır abiler ve gaffar konusunda haklısın en basitinden

xxxxyyy:gaffar a şifacı aranıyor tanıdık

ben: gaffara şifacı gelirim kardeşim tanıdık değilim ama

xxxxyyy'den cevap yok.ulan sövesim geliyor oğlum bak git durumu oluyor la barzo cevap versen ölecek misin lan hayır yazsan ne olacak çok mu zor 2 şey karalamak.ama bu adam gaffar kesti ceketi pantolonu var ya ayrı bir gezegende yaşıyor sanki farklı dillerde konuşuyormuşuz gibi cevap vermiyor.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kedy »

Wizards yazdı:ağır abiler ve gaffar konusunda haklısın en basitinden

xxxxyyy:gaffar a şifacı aranıyor tanıdık

ben: gaffara şifacı gelirim kardeşim tanıdık değilim ama

xxxxyyy'den cevap yok.ulan sövesim geliyor oğlum bak git durumu oluyor la barzo cevap versen ölecek misin lan hayır yazsan ne olacak çok mu zor 2 şey karalamak.ama bu adam gaffar kesti ceketi pantolonu var ya ayrı bir gezegende yaşıyor sanki farklı dillerde konuşuyormuşuz gibi cevap vermiyor.
Kişi tanımadıklarına gücenmeyebilir elbet ama en azından insan yerine koyup cevap vermeli değil mi ama ?
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

:arrow: :arrow: :arrow: :V yazmış :(
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

esekherif yazdı:Bayağa uzun yazmışın ama sonuna kadar okudum.Kasıntılı tavırla yazılan yazılara gıcık kapıpta bu forumu inci sözlüğe çevirme isteğini bir bünyede toplamana sevindim.İnsanların bir olaya yaklaşımıyla beklentisi birbirine paralel olmalı bu sende var.Ne güzel.Peki bakalım altını defalarca çizdiğin dışarda başka burda başka olamamak lazım gerçek hayatta neysen burdada öyle takılalım isteğinle bu örtüşüyormu.Eve gittin annen baban yada kardeşin yanına geldi onlarla nasıl konuşursun ? Bir kız arkadaşın var diyelim seviyorsun değer veriyorsun.Onunla nasıl bir tavırla konuşursun ? Bir arkadaşın dostunla lakayt sıradan yüzeysel konuştuğun sürece nasıl bir arkadaşlık dostluk beklersin ? Çevrenle hayatını bu şekilde sürdüremiyeceğin aşikar peki ikv camiası genelde bu forumda düşüncelerini paylaşır bizlerle neden ciddiyetten uzak fikir beyan edilen sitelerdeki gibi takılmak istiyorsunki ? Soruyorum güzel kardeşim.Neden ? Bizler düzgün cümlelerle fikir bilgi paylaşımını haketmiyormuyuz ? Aklı başında düzgün, seviyeli forum yazıları yazana kasıntı demiyorsundur inşallah.Kasıntı yazı yazanlar dediğin umarım daha farklı yazı yazanlardır.Öyle umutediyorum.
Sana hak veriyorum, düzgün yazıp doğru konuşmak var düzgün yazıp eğri konuşmak var ve seninki doğru evet.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön