Yücelen halit mor balyoz ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Yücelen halit mor balyoz ?

Mesaj gönderen Arizonaa »

berkancetin yazdı:
Arizonaa yazdı:
berkancetin yazdı:
Tekadam yazdı:ecel her yere gider

parlatma gelene kadar yeni silahlara en mantıklısı ecel

ancak ortam bütçe nelere müsade ediyor onlar sana bağlı
14 m para var :D Sarraf artırıcı alıp maden çekmeyi düşünüyorum.

Bence ecel üretme Artık X e bile Ofans almıyorlar se eceli ürtene kadar hiç bir yere ofans alan kalmacacak gibi :) tek item aramit ve vahşi item al Bir kere X kes Sonra Sutuya tank ol ondan sonrada gaffara tank ama Tank itemlerini nasıl alacağım diyorsan maden artık para etmiyor sana tavsiyem Şu ana kadar kasmadığın bir karakter kasman Bundan 4 şekilde yararlanabilirsin;

Karakterini kasarken rastladığın madenleri çekmek
Karakterini kasarken düşen eşyaları işportaya satmak Değerli ise Ticaret yapmak
Kadim,Meran,Diş,Göz, liderlik saratark ayrıca görev itemlerini satabilirsin
Yeni bir karakterin olur
Evet bende vazgeçtim ecel üretmekten falan.X'e tank olucam.Migodan tek eksiğim evo zırh.Onu düşürürüm yakın zamanda.Fakat x için asit-ateş direnci 1000 gerekiyormuş.Farabi aramit ve vahşi itemlerde çok pahalı.Ecel üretmekten daha pahalı hatta.Tek item aramit ve vahşi itemler işime yaramaz mı ?
Tek item alabilirsin kalfalarda elektirik direnci gerekli ondada 600 olsa bile yeter direncin şifa can basar
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Arizonaa yazdı:
berkancetin yazdı:
Arizonaa yazdı:
berkancetin yazdı:
Tekadam yazdı:ecel her yere gider

parlatma gelene kadar yeni silahlara en mantıklısı ecel

ancak ortam bütçe nelere müsade ediyor onlar sana bağlı
14 m para var :D Sarraf artırıcı alıp maden çekmeyi düşünüyorum.

Bence ecel üretme Artık X e bile Ofans almıyorlar se eceli ürtene kadar hiç bir yere ofans alan kalmacacak gibi :) tek item aramit ve vahşi item al Bir kere X kes Sonra Sutuya tank ol ondan sonrada gaffara tank ama Tank itemlerini nasıl alacağım diyorsan maden artık para etmiyor sana tavsiyem Şu ana kadar kasmadığın bir karakter kasman Bundan 4 şekilde yararlanabilirsin;

Karakterini kasarken rastladığın madenleri çekmek
Karakterini kasarken düşen eşyaları işportaya satmak Değerli ise Ticaret yapmak
Kadim,Meran,Diş,Göz, liderlik saratark ayrıca görev itemlerini satabilirsin
Yeni bir karakterin olur
Evet bende vazgeçtim ecel üretmekten falan.X'e tank olucam.Migodan tek eksiğim evo zırh.Onu düşürürüm yakın zamanda.Fakat x için asit-ateş direnci 1000 gerekiyormuş.Farabi aramit ve vahşi itemlerde çok pahalı.Ecel üretmekten daha pahalı hatta.Tek item aramit ve vahşi itemler işime yaramaz mı ?
Tek item alabilirsin kalfalarda elektirik direnci gerekli ondada 600 olsa bile yeter direncin şifa can basar

Elektriği 1000'liyorum zaten.M2 element var,bide vahşi yüzük var şuan :D
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

@berkancetin,
stu atınca aynı zamanda buz 1000lemen lazım 6 parça karakürk giysen zırh can yerlerde olur.
240 buz a verip tek item karakürk ve alabildiğin kadar shen item.
Grup sağlamsa iksir içmeye gerek yoktur.
Ama ilk x inizde sağlam adam bulmak biraz zor olacağından baya bi shen iksir almanız lazım.
Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

öncelikle s.a kardeşim yüc mor balyoz üretim demişsn ilk önce şöyle izah edim 3562 maxın var bunu üretirsen kafadan 500 falan max gelcek toplamda 4000e yakım maxın olcak bu ürttiğin tkaitrde sırf ws atmak için kulanırsınmiş büyük ihtimal kesewcğein admalrda maximum 420 yada altı admalrdır parasına ws attığını düşünürsek 4940 maxlı bişr admaı kersmek zor gibi gözüküyor EĞER WS ATMAK İÇİN KULANCKASAN ÜĞRET DERİM YOKSA BOŞUNA ÜRETMİŞ OLRUSUIN ...
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

onurbabaxdxd yazdı:öncelikle s.a kardeşim yüc mor balyoz üretim demişsn ilk önce şöyle izah edim 3562 maxın var bunu üretirsen kafadan 500 falan max gelcek toplamda 4000e yakım maxın olcak bu ürttiğin tkaitrde sırf ws atmak için kulanırsınmiş büyük ihtimal kesewcğein admalrda maximum 420 yada altı admalrdır parasına ws attığını düşünürsek 4940 maxlı bişr admaı kersmek zor gibi gözüküyor EĞER WS ATMAK İÇİN KULANCKASAN ÜĞRET DERİM YOKSA BOŞUNA ÜRETMİŞ OLRUSUIN ...
Vazgeçtim zaten.X için item toplamaya çalışıyorum.Vahşi yüzük-kafa Aramit ceket-eldiven var şuan.İşime yarar mı bunlar ? Tek item olduğundan.
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

x için vahşi item bulman yeterli asitle ateşi inle tmmdır
bunun içinde m2.5 elemnt göz al 1 tane KARDŞEİM SEN sonra farabi plevne ayak motorin veriyopr zaten
farabi vahşi ceekt pant eld flan avrsa yada aramit her türlü xi kersersin bencede üretme boş ver zaten item düşrüdkçe stuart semiaha gaffar giderisn her türlü iştem alırsın sırf ws atmak için üretiyorlar balyozu ...........
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arkadaşlar sorum basit,tek item vahşi ve aramit itemler iş görmez mi ?
Kullanıcı avatarı
berberah
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen berberah »

berkancetin yazdı:Arkadaşlar sorum basit,tek item vahşi ve aramit itemler iş görmez mi ?
Asit ve ateş direncin bin olması için 240 direncini 120/120 olarak dağıt. Şifacıdan 400 direnç gelecek. Vahşi Artemit iksir içmelisin 302 direnç oradan gelecek. toplamda ateş ve asit dirensin 822/822 olacak. Binlemek için 178 direnç kalıyor. Bunun için 2 parça farabi artemit ve 2 parça farabi vahşi eşya takıp M2.5 elemet gözlük kullanmalısın.
Sonuç olarak 35 bin can 75/75 zırh 1000 Artemit/Vahşi direncin olmalı.
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]

“Savaşçı” sayfasına dön