Oğlum Bak GİT!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Oğlum Bak GİT!

Mesaj gönderen jewels1 »

Kullanıcı avatarı
xCENTERx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xCENTERx »

Tatarian yazdı:Bana git deme, ben gidemem. Bana git dedin ya, ***n ***em.

Oğlum bak git. 8-)
Vurim mi sırtına? Haaa?!
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Resim
Yusuf
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

[youtube]http://youtu.be/4HJX_CmWrcw[/youtube]

Belediye Misali Çöpcü Sopası SATILIR :)
Maximum Hasar : 1000
Uzunluk : 2 metre
Saldırı Hızı : 1000
Kıritik: 1000
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Resim

:geek:
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
berberah
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen berberah »

''Oğlum bak git'' geyiği ikv'de :lol: :lol: :lol:
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

Wanker yazdı:Yolu Yeni Camii'den geçen herkesi istekleriyle canından bezdiren Umut, sonunda çöpçü dayıdan nasibini aldı :D

Resim
Bu arkadaşımızın gönderme yaptığı internetteki kurgusuz çekilen tirajıkomik olayı şahsen ben komik bulmadım.Çöpçüde olaya karışan çocukta cahilliğinden nerde durması gerektiğini bilmemenin şaşkınlığıyla böyle bir olaya meydan vermişlerki zaten olayın sonuda kontrolsüz bitmektedir.Olayın sonu dahada kötü bitebilirmiş.

Lakin bu arkadaşımızın bu forum konusuna hiç alışık olamadığımız şekilde bir DEV birde forumundanda sorumlu GM arkadaşımız aşağıdaki gibi katılımda bulunmuş.

İleti HellRiDerS » 24 May 2012 14:25
İdolümüz çöpçü ''Kolum''
[GM]HellRiDerS - Koray YAR

İleti Nerull » 24 May 2012 15:32
Sonunda bu geyiği İKV'de de gördüm ya. Artık ölsem de gam yemem :lol:
Samimi düşüncemi aktarıyorum neyi komik bulup bulmadığım üzerine kendimi sorgulayacam.Kimbilir belki tuhaflık bendedir.
esekherif
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

bu konunun sosyal medyada bu kadar fazla yer almasının sebebi olayın çok gülünç bir olay olması değil zaten. burada önüne gelene sataşan ve saygısızlığının karşılığını iyi veya kötü almış bir genci görüyoruz. işçi kardeşimizin gerek sosyal durumu, gerek kişisel durumuna yapılan bu saygısızlığın karşılığında istemeden ve zorla da olsa karşısındakine dersini vermiş olması olayın özüdür bence. insanların da buna kayıtsız kalmayıp paylaştığını düşünüyorum.
"Oğlum Bak Git!" şeklinde verilen tepki de bunun göstergesidir.
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

Wanker yazdı:bu konunun sosyal medyada bu kadar fazla yer almasının sebebi olayın çok gülünç bir olay olması değil zaten. burada önüne gelene sataşan ve saygısızlığının karşılığını iyi veya kötü almış bir genci görüyoruz. işçi kardeşimizin gerek sosyal durumu, gerek kişisel durumuna yapılan bu saygısızlığın karşılığında istemeden ve zorla da olsa karşısındakine dersini vermiş olması olayın özüdür bence. insanların da buna kayıtsız kalmayıp paylaştığını düşünüyorum.
"Oğlum Bak Git!" şeklinde verilen tepki de bunun göstergesidir.
Kendinden pay biç.Bu olayı paylaşma biçiminden.Bu yukarda yazdığın şey ilk görmen gereken ilk hissetmen gerekendi aslında.Ama öyle olmamış.Üstelik izlenme oranından bakılacak olursada bu konuda hiçte yalnız değilsin.Nedenine bir bakalımmı istersen.

İnternette bilgi,durum,olay paylaşımları birçok yönlendirme gruplarında karşımıza çıkar.Örneğin bu videoyu internette paylaşan ilk kişi paylaşım yerini komik videolar bölümünden seçmişse, bu videoyu seyrederkenki beklentimiz komik sahneleri bulabileceğimiz üzerinedir.Biz bu videoyu içinden komik gelen sahne için beğendiğimizi düşünüp etrafada öyle bir öneride bulunuruzki bu son dertece saçma bir yanılsamadır.Videoda geçen iki insan gergin ve gerilim içinde.O gerilimle ne konuşup ne yaptıklarının bile farkında değiller.Böyle bir manzaradan çıkacak komikliğe nasıl gülünür bilmiyorum.Komiklik bence daha farklı manzaralardan çıkmalı.Yere kapaklanıp düşene gülüyor gibi olmamalı.Artık bu tür şeylere en azından koca koca adamlar gülmemeli.Ben artık büyüdüm diyenlerde.
esekherif

“Genel Etkileşim” sayfasına dön