EUROVİSİON 2.YARI FİNALİNDEDE BONOMO YA başarılar.. diğer adaylara tek sözüm var..
OĞLUM BAK GİDİN !
♫ Love Me Back ♥
Saat 22.00 Trt 1 ,trt müzik gibi kanallardan izleyebilirsiniz.13 . yarışmacı olarak başlayacak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d3uwumeA ... ure=fvwrel[/youtube]
BONOMO VAR DEDİLER GELDİK >> Love Me Back !
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
BONOMO VAR DEDİLER GELDİK >> Love Me Back !
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: BONOMO VAR DEDİLER GELDİK >> Love Me Back !
Temsilcimiz Can'ın ailesine ve menajerine büyük saygısızlık yapılmış,etkinlik salonunda yer ayrılmamış.Yetkilileri kınıyorum ve temsilcimize başarılar diliyorum.Katılımcılar içinden beğendiğim parça İngiltere'ninkidir.
2006-2013
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
izdirapgrafik yazdı:Temsilcimiz Can'ın ailesine ve menajerine büyük saygısızlık yapılmış,etkinlik salonunda yer ayrılmamış.Yetkilileri kınıyorum ve temsilcimize başarılar diliyorum.Katılımcılar içinden beğendiğim parça İngiltere'ninkidir.
azerbaycan aslında pek öyle yapacak bir ülkeye benzemiyor ama doğru olabilir. bir aksiklik olabilir. ama bu geceye gölge düşürecek birşey değildir.bonomonun gösterisi güzel olursa 1. olması için bir engel görmüyorum. tabi büyük siyaset oyunları hariç
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Türkiye için iyi bir derece alınmasını temenni ediyoruz.
Can Bonomo'ya başarılar
Can Bonomo'ya başarılar
Onur GÜRSOY
BÖYLE KONULARA YORUM BIRAKIYORSUNUZ BİZ BAS BAS BAĞIRIYORUZ YÖNETİCİ GEL DİYE ŞU KONU NEDİR BAK OYUN KASIYOR BİR AÇIKLAMA YAP DİYE O KADAR UĞRAŞIP SSLER ALIYORUZ KENDİMİZCE TESTLER YAPIYORUZ AMA BİR KERE OLSUN BİR ŞEY YAZMIYORSUNUZ OGLUM BAK GİT DİYE ŞAÇMA SAPAN KONULARA YORUMLAR BIRAKMIŞSINIZ BURAYA YORUM BIRAKMIŞSINIZ ASIL İKV İLE ALAKALI KONULARIMIZA BİR KERE OLSUN YAZMADINIZ LÜTFEN OYUN İLE İLGİLİ KONULARIMIZLA DA İLGİLENİNVoyant yazdı:Türkiye için iyi bir derece alınmasını temenni ediyoruz.
Can Bonomo'ya başarılar
Love Me Back, diğer 18 ülkeye göre en yüksek tempolu ve çoşkulu şarkı bana göre. Cumartesi günü yapılacak finalde Can Bonomo'ya başarılar dilerim, umarım güzel bir sonuç alır, ki ilk 3'e gireceğini düşünüyorum.
2009-2013
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
böyle konular derken ? türkiyenin adını duyurmak için belkide bu oyundan bile önemli hey yarabbim yöneticiler insan değil mi kardeş dinliceği şarkıcı veya takip edeceği milli olay olamaz mı ?xxusxx yazdı:BÖYLE KONULARA YORUM BIRAKIYORSUNUZ BİZ BAS BAS BAĞIRIYORUZ YÖNETİCİ GEL DİYE ŞU KONU NEDİR BAK OYUN KASIYOR BİR AÇIKLAMA YAP DİYE O KADAR UĞRAŞIP SSLER ALIYORUZ KENDİMİZCE TESTLER YAPIYORUZ AMA BİR KERE OLSUN BİR ŞEY YAZMIYORSUNUZ OGLUM BAK GİT DİYE ŞAÇMA SAPAN KONULARA YORUMLAR BIRAKMIŞSINIZ BURAYA YORUM BIRAKMIŞSINIZ ASIL İKV İLE ALAKALI KONULARIMIZA BİR KERE OLSUN YAZMADINIZ LÜTFEN OYUN İLE İLGİLİ KONULARIMIZLA DA İLGİLENİNVoyant yazdı:Türkiye için iyi bir derece alınmasını temenni ediyoruz.
Can Bonomo'ya başarılar
ne bu şiddet? bence senin yazına cevap vermek gibi bir sorumlulukları yok, desteğe yollarsan cevap vermek zorunda olurlar. Lütfen konunun seyrini değiştirmeyelim.xxusxx yazdı:BÖYLE KONULARA YORUM BIRAKIYORSUNUZ BİZ BAS BAS BAĞIRIYORUZ YÖNETİCİ GEL DİYE ŞU KONU NEDİR BAK OYUN KASIYOR BİR AÇIKLAMA YAP DİYE O KADAR UĞRAŞIP SSLER ALIYORUZ KENDİMİZCE TESTLER YAPIYORUZ AMA BİR KERE OLSUN BİR ŞEY YAZMIYORSUNUZ OGLUM BAK GİT DİYE ŞAÇMA SAPAN KONULARA YORUMLAR BIRAKMIŞSINIZ BURAYA YORUM BIRAKMIŞSINIZ ASIL İKV İLE ALAKALI KONULARIMIZA BİR KERE OLSUN YAZMADINIZ LÜTFEN OYUN İLE İLGİLİ KONULARIMIZLA DA İLGİLENİNVoyant yazdı:Türkiye için iyi bir derece alınmasını temenni ediyoruz.
Can Bonomo'ya başarılar
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Youtube yorumlarının çoğu "man is not singer.He is clown"
ve bence haklılar.
Tokerx