Bilindigi gibi şifacılar öyle kolay kasılmıyor bu yüzden dolayı yanıma bi arkadaş istiyorum gerekli tum yardımları yapmaya hazırım ulaşmak isteyen varsa
Burdan Ulaşabılır Kolay GElsin..
İkv de Beni Kascak Yardım Etcek
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İkv de Beni Kascak Yardım Etcek
umut06ozkan yazdı:Bilindigi gibi şifacılar öyle kolay kasılmıyor bu yüzden dolayı yanıma bi arkadaş istiyorum gerekli tum yardımları yapmaya hazırım ulaşmak isteyen varsa
Burdan Ulaşabılır Kolay GElsin..
hacım arkadaş istiyorsan seve seve olur yardım ederim o konuda sorun olmaz oyun içinde beni bulman yeterli olacaktır
hafta içleri saat 15:30dan itibaren açığım
hafta sonları full time açığım
-
- Salgın Koruyucusu
Bjkumut '' Yada Hırcınxcadyy 2 sınden bırınde olurum mutlaka kardesım onlarla haberlesmımız ıyı olur sımdıden sağol 
umut06ozkan yazdı:Bjkumut '' Yada Hırcınxcadyy 2 sınden bırınde olurum mutlaka kardesım onlarla haberlesmımız ıyı olur sımdıden sağol
saat kaç arası oyunda oluyorsun?
-
- Salgın Koruyucusu
GenellikLe Öğleden Sonra.. Senı Beklıyorum su anda. aksam 16:00 'dan Sonra Pc Basına Gecıyorum (: Hergun Sabahlıyorum Sabahları 09:00 10:00 Gibi Yatıyorum Ona Gore 
umut06ozkan yazdı:GenellikLe Öğleden Sonra.. Senı Beklıyorum su anda. aksam 16:00 'dan Sonra Pc Basına Gecıyorum (: Hergun Sabahlıyorum Sabahları 09:00 10:00 Gibi Yatıyorum Ona Gore
tamam saat 16:00da zaten oyunda oluyorum sonunda buluştuk
-
- Salgın Koruyucusu
Oyle Oldu Ama Nıye cıktın Onu Anlamadım
Neyse ben Madene Gecıyorum Sabaha Kadar Madendeyim sabah 9 10 gibi anca yatarım gelırsen pm at
Neyse ben Madene Gecıyorum Sabaha Kadar Madendeyim sabah 9 10 gibi anca yatarım gelırsen pm at