Boz Ayılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Boz Ayılar

Mesaj gönderen Efsane06 »

Arkadaşlar boz ayıların gücünün azaltılmasından yanayım 100 canı olan bir büyücünün canını 30a kadar indirebiliyor
Kullanıcı avatarı
Meranist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Boz Ayılar

Mesaj gönderen Meranist »

efendim :)
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...

Ferhat > Relaxeefendyy
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Efsane06 yazdı:Arkadaşlar boz ayıların gücünün azaltılmasından yanayım 100 canı olan bir büyücünün canını 30a kadar indirebiliyor
Bence boz ayıların gücünün indirilmesinden ziyade diğer yardımcıların (tesla gözcü, kangal) güçleri artırılmalı veyahut Kangal / Tesla Gözcü Güçlendirici Ürününün süresiz olması gerekir.1 Günlük Kangal / Tesla Gözcü güçlendirmek pek mantıklı gelmiyor bana.
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

Fahrenheit yazdı:
Efsane06 yazdı:Arkadaşlar boz ayıların gücünün azaltılmasından yanayım 100 canı olan bir büyücünün canını 30a kadar indirebiliyor
Bence boz ayıların gücünün indirilmesinden ziyade diğer yardımcıların (tesla gözcü, kangal) güçleri artırılmalı veyahut Kangal / Tesla Gözcü Güçlendirici Ürününün süresiz olması gerekir.1 Günlük Kangal / Tesla Gözcü güçlendirmek pek mantıklı gelmiyor bana.
Allah aşkına dükkandakı hangi ürün mantıklı ki sunucular arası transfer denilen mmo dünyasına tamamen ters bir olayı bile satın alabileceginiz dükkandan mantık beklemek ne kadar doğru valla ben bilemedim
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

xxusxx yazdı:
Fahrenheit yazdı:
Allah aşkına dükkandakı hangi ürün mantıklı ki sunucular arası transfer denilen mmo dünyasına tamamen ters bir olayı bile satın alabileceginiz dükkandan mantık beklemek ne kadar doğru valla ben bilemedim
Aslında oyunumuz ilk başlarda gayet mantılı idi lakin Dükkan ve Akçe' nin oyuna dahil edilmesinden sonra mantıksızlığa doğru eğilim bir hayli arttı.Bir kaç örnek verecek olursak;
Süreli Yardımcı Artırıcılar,
Lonca Pasaportu*
Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanmasının Kutu Yükleyenlere Açık olması,

* Lonca pasaportu saçmalığı sadece oyunumuzda olup diğer oyunlarda tamamen ücretsiz olan bu uygulama bizlere para ile satılmış ve üstüne üstlük "Hayır o para ile satılmadı kutu alanlara hediye verildi" gibi saçma bir gerekçeye bağlanmıştır.

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

bence kangal ve gözcünü normal yetenklerden bir farkı yok yani onlara para vermek gereksiz
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bencede indirilmeli geçen 100 canda 10 cana kadar sadece kanatmayla can gitti 1bb 15 kutupla vermiştim kurtulamadım sonradan kendi kendine gitti
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Bende güçlendiricilerin 1 gün 1 hafta ve 1 ay gibi sürelerle güçlendirmesine karşıyım bence de güçlendiriciler sınırsız olmalı. :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön