Selamlar,
Öncelikle videolarda emeği geçenlerin ellerine sağlık.Oldukça çekişmeli mücadeleler sergilenmiş.Bu mücadelelerin kalite ön planıyla kayıtlar altına alınması da ayrı bir güzellik.
Kazanan tüm loncaları tebrik ederim.
İyi eğlenceler...
Lonca Savaşları-FİNAL(VİDEO)
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Lonca Savaşları-FİNAL(VİDEO)
Her Loncanın kendine özel taktikleri var ve bu final mücadelelerinde bunların En İYİlerine tanık olduk . Teşkilat Sunucusu RoN vs İSTANBUL müsabakasındaki 1.30 sürelik alandaki grup birliğine gerçekten bayıldım . Gerçekten güzel savaşlar olmuş Kazanan tüm loncaları tebrik ediyorum 2.lik başarısını gösteren tüm loncaların Çemberlitaş Yağma Arttırıcıyı Hayırlısıyla kullanmalarını diliyorum
Teşkilat - OooFeRRuHooO - <İstanbul>
Teşkilat - OooFeRRuHooO - <İstanbul>
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- xBaTMaNx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tesekkürler İKV Haber Ajansı 
Uniquetürk ve xXTRaNTuLAXx resmen ölüm sacmis :twisted:
Uniquetürk ve xXTRaNTuLAXx resmen ölüm sacmis :twisted:

Kazanan bütün loncaları tebrik ediyorum görüntüleri şöyle inceledimde oyun gm arkadaşlarda bile kasıyor daha önce acmış oldugum konu bunun hakkında araştırma yapmıştım fps değerleri ve kasma ile ilgili birde video cekmeyi düşünüyordumki final videolarinı gördüm teker teker inceledim karakterlerin elllerindeki silahlar kendilerinden önce hedefe varyor oyunda görütülere bakarsanız yavaşlık ve hantalıgı görebilirsiniz ve bu görüntüler gmler tarafından çekiliyor orada sadece aşağı yukarı 14 yada 16 karater var (yanşlışım olabilir) bu kadar kişi içersinde bile KARAKTERLERİN ELLERİNDEKİ SİLAHLAR BAĞIMSIZ ŞEKİLDE HAREKET ETMEKTE her şey net ve açık oyun kasıyor gm arkadaşlar görüntüleri çekmişler her şey belli bunun bir hata oldugu gün gibi ortadayken bu konu hakında bir çalışma varmı konular açıp merak edip sorduk ama bize yanıt veren olmadı ne yazıkkı birde burdan deneyelim
İlgili konuma bu linkten ulaşabilirsiniz
İlgili konuma bu linkten ulaşabilirsiniz
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=92985
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Burdan izlemenin zevkide bi başkaymış
EFE' loncasının gösterdiği gayretinden dolayı tebrk ederm.güzel bi savaştı
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Benim gönderdiğim mesajı silen FDE , GM veya DEV'in inşallah gerçek hayatta hakettikleri birşeyleri çalınır veya ensevdikleri kişiye birşey olur... Allah belanızı eksik etmesin...
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurulacak emin olun.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Nemesis!
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
PayLaşım icin teşekkürLer FinaLde nasıL bir KIYIM oLmuş öyLe :shock: :twisted:
***cCc***
Sayın Yöneticiler,
Ödüllerdeki saçmalığa dikkat çekmek isterim finalistlere "Çemberlitaş Yağma Artırıcı" veriliyor zaten loncaya girebilmek için Çemberlitaş Kutu almamız gerek dolayısıyla %60 Çemberlitaş Yağma Artırıcı sahibi oluyoruz hemde sınırsız bir şekilde 1 aylık artırıcı vermekteki mantığı açıklayabilir misiniz?Daha teşvik edici ve mantıklı bir ödül yok muydu acaba?
Ödüllerdeki saçmalığa dikkat çekmek isterim finalistlere "Çemberlitaş Yağma Artırıcı" veriliyor zaten loncaya girebilmek için Çemberlitaş Kutu almamız gerek dolayısıyla %60 Çemberlitaş Yağma Artırıcı sahibi oluyoruz hemde sınırsız bir şekilde 1 aylık artırıcı vermekteki mantığı açıklayabilir misiniz?Daha teşvik edici ve mantıklı bir ödül yok muydu acaba?

Jeova Sanctus Unus