[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması.Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
BlackParadise
yine alicik.
yine alicik.
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Re: yine alicik.
Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi 
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
Geçen gün sığınağa giricez grup topluyolardı bende yiyecek bişeyler almaya gittim.Grupta Alacakaranlık isimli birini görünce bilgisayarın fişini nasıl çektiğimi hala hatırlayamıyorum.Xrock yazdı:Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:shock:BySaygili yazdı:Geçen gün sığınağa giricez grup topluyolardı bende yiyecek bişeyler almaya gittim.Grupta Alacakaranlık isimli birini görünce bilgisayarın fişini nasıl çektiğimi hala hatırlayamıyorum.Xrock yazdı:Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi
İyi Yapmışsın Arkadaş.
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Vuslatt
BySaygili yazdı:Geçen gün sığınağa giricez grup topluyolardı bende yiyecek bişeyler almaya gittim.Grupta Alacakaranlık isimli birini görünce bilgisayarın fişini nasıl çektiğimi hala hatırlayamıyorum.Xrock yazdı:Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
birde 1 lvl hesap açıp benim adıma sövmen eksikti alicik.

İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Xrock yazdı:Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi
ANNen hiç bıraktımı yoksa oyunun hala oynuyormu ecel getiren üretti kaldımı
deeLidumruL yazdı:birde 1 lvl hesap açıp benim adıma sövmen eksikti alicik.
ananda öyle dişyordu bir kalup sabuna gitti k.oç FERHAT
Xrock yazdı:Alicik hiç bırakmadı ki şu anda AlaCaKaRaNLıK karakterinin ismi hiç durmadan klana yazıyor görmüşsündür mutlaka kurtulamadık bi
nerden biliyon ananı siktigindenmi biliyrsn gavatn oglu bu konu kapansın
YOKSA Aanasını #@!? burda yazı yazanların hepsinin !!! SİŞİN BU ALİCİK die konu açanalrı
ULAN YÖNETİCİ BÖyle knuları neden silmiyorsun SEREFSİZLİK DİZ BOYU ADAM GİB İİŞİNİ YAP SURDA #@!? yoksa buraya yazı yazanların hepsinin anasinin yeTER LAN SEREFSZ FERHAT GAVATIIIIII
ANANI SİKİYİM #@!? İTİN OGLU
ANANI SİKİYİM #@!? İTİN OGLU