Oyunda akik,menekse,yok şu yok bu satılır yazmaktan sıkıldım.Oyuna gelse söyle bir özellik
1-Market Kurma
Oyunda Market kurma güzel olur mesela Fiyatına koyarsın adamlar alır....
2-Aktarım Yapma
Oyunda aynı hesaptan bir çara aktarım yapmak çok zor (ama oyunda yakın dostun yoksa)insanlar birbirine güvenmiyor artık bende o kadar çok kişiye güvenmiyorum ben böyle cahillik kafasına 10-15m +gözlüklerim çalındı...Oyuna gelse hesabına aktarım yapılabilecek bir kasa çok güzel olur bence!!!
3-Karakter Değiştirme
Hesabından bir çara girip çıkmak(hele bilgisayarın yavaşsa)çok zor oluyor.Bu yüzden Karakter değiştirme diye bir özellik gelse çok güzel olur...
Oyuna Yeni Güncelleme Gelsin
Re: Oyuna Yeni Güncelleme Gelsin
üzerinde biraz düşününce mantıklı fakat senin item maden vb. materyalleri satabilmen için illa ''satılır kelimesini kullanmana gerek yok.Chass yazdı:Oyunda akik,menekse,yok şu yok bu satılır yazmaktan sıkıldım.Oyuna gelse söyle bir özellik
1-Market Kurma
Oyunda Market kurma güzel olur mesela Fiyatına koyarsın adamlar alır....
2-Aktarım Yapma
Oyunda aynı hesaptan bir çara aktarım yapmak çok zor (ama oyunda yakın dostun yoksa)insanlar birbirine güvenmiyor artık bende o kadar çok kişiye güvenmiyorum ben böyle cahillik kafasına 10-15m +gözlüklerim çalındı...Oyuna gelse hesabına aktarım yapılabilecek bir kasa çok güzel olur bence!!!
3-Karakter Değiştirme
Hesabından bir çara girip çıkmak(hele bilgisayarın yavaşsa)çok zor oluyor.Bu yüzden Karakter değiştirme diye bir özellik gelse çok güzel olur...
-Satacağın materyali sohbet penceresine yansıtman yeterli.ihtiyacı olan pm atar zaten.
-Aktarım yaparken illa birine vermek zorunda değilsin kendinde aktarım yapabilirsin bir tane yeni karakter açman yeterli olacaktır.
-Karakter Değiştirme biraz riskli aslında karakterlerinin başka hesaplarda olması daha güvenli ve iyi olacaktır.
benim sana verebileceğim tavsiye bunlar en azından ben böyle uygulama yapıyorum.
İYİ FORUMLAR.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]