DANGEROUS'dan Eminönüne Veda...
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
DANGEROUS'dan Eminönüne Veda...
BETA dan beri oynadığım Eminönü sunucusuna sonunda veda ediyorum.Çoğu kişi nededini soruyor.Herkeze tek tek yazmaktan usandım
Tılsım sunucusuna geçiyorum çünkü Eminönü'nde DANGEROUS karakterleri adı altında oynayan tek kişi oalarak kaldım.Karakterlerimn fazla olmasından kaynaklı olsa gerek artık yetişemiyorum.Tek başıma 23 karakter ile uğraşmak harbi ağır geliyor artık
Tılsım sunucususuan HADES ismi ile geçiş yaptım en kısa sürede büyücümü ve savşçımı aktarıyorum.Anca hoş muhabbetlerinize katılmak için uğrarım toprağıma

-Arz !

-Keseriz anam

Re: DANGEROUS'dan Eminönüne Veda...
Hayırlısı olsun.Ben de Tılsım oyuncusuyum,umarım "İyi ki Tılsım'a gelmişim" dersin kendi kendine.
Gel hacı gel
Eminönü'nü aratmayacak muhabbetler bulacağından adım kadar eminim :mrgreen:
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
Görmüşsündür mutlaka IIxHADESxII
Chardonnay yazdı:Hayırlısı olsun.Ben de Tılsım oyuncusuyum,umarım "İyi ki Tılsım'a gelmişim" dersin kendi kendine.![]()

-Arz !

-Keseriz anam

Tekrar Görüşmek Dileği ile Ozan Selametle. Fazla Özlettirme Kendini Arada Gel Muhabbet Ederiz.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ozan Abi misin Hakan Abi mi?
Ozan Abi isen Hakan Abi nerede, Hakan Abi isen Ozan Abi nerede?
Keşke gitmeseydin :?
PIRASASAPI
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
Ben Ozan. Hakan abin beni uzun zaman önce sattı oyunu bıraktı .Ben yaklaşık 8 aydır oyunda tek başımayım Gürhan abinde girmiyor sıkıldım yanlızlık başa bela
Tılsım a geçmek en hayırlısı .Hakan gelince Benden selam söylersin
ozaerdenn yazdı:Ozan Abi misin Hakan Abi mi?Ozan Abi isen Hakan Abi nerede, Hakan Abi isen Ozan Abi nerede?
Keşke gitmeseydin :?

-Arz !

-Keseriz anam

Nabıyonuz Ozan tanıdın mı beni ben Hakan. Yakında oyuna geri dönüyom. Abim askerden geldi eve tel hattı bağlanınca internet alcaz. Karakterler çok eksik kaldı internet alınca ilk işim onları dizmek olcak. :?
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hakan sen 1 level çara Ecel üretmiş adamsın gel dizersin tabiDesigner yazdı:Nabıyonuz Ozan tanıdın mı beni ben Hakan. Yakında oyuna geri dönüyom. Abim askerden geldi eve tel hattı bağlanınca internet alcaz. Karakterler çok eksik kaldı internet alınca ilk işim onları dizmek olcak. :?
PIRASASAPI