Merhaba öncelikle ,
Benim '....@hotmail.com' adlı hesabımdakı '....' adlı karakterim hesapta derindeki sır kutu olmasına rağmen 3 ay sonra oyuna girdiğimde karakterim yok olmuş . Karakterimi bulabılmek ıcın aktarımlara bakıyorum karakterimi aktarmamışım , silinen karakterlere bakıyorum silmemişimde , çar nasıl oluyorsa olanüstü bi şekilde hesaptan kayboluyor. Destege mesaj atmama ragmen cevap gelmedi :arrow: :arrow: :?:
BUNUN BİR AÇIKLAMASI OLMALI
- Leonelmessii
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
BUNUN BİR AÇIKLAMASI OLMALI
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
SaKaRyaLıII[(^)Ejder Asa]
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: BUNUN BİR AÇIKLAMASI OLMALI
Merhaba ,
Eğer karakter satın almışsanız aldığınız kişide desteğe başvurmuş ise destek tarafından kişiye karakter geri iade edilmiş olabilir bu sebebden ötürü geçmiş bilgilerinizde gözükmemiş olabilir. Destekden gelecek cevabı beklemeniz en doğru ve net bilgiyi onlar verecektir.
Eğer karakter satın almışsanız aldığınız kişide desteğe başvurmuş ise destek tarafından kişiye karakter geri iade edilmiş olabilir bu sebebden ötürü geçmiş bilgilerinizde gözükmemiş olabilir. Destekden gelecek cevabı beklemeniz en doğru ve net bilgiyi onlar verecektir.
- Leonelmessii
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
Karakter tamamen bana ait.
SaKaRyaLıı [(^)Ecel Getiren]
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Birisi karakterin kendisinin olduğunu gerekçe gösteren belgelerle desteğe mesaj atmış ise karakter artık onun eline geçmiştir. 
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
Aynı durum bendede oldu.Desteğe mail attım.Sizin e-mail hesabınızdaki aktarım linkine tıklanılmadan
böyle bir işlemin gerçekleşmesi mümkün olmamaktadır.Şeklinde bir mail attılar.
Yahu kardeşim nasıl bir sistemdir bu.Kendi sistemlerini bilmiyolar...
böyle bir işlemin gerçekleşmesi mümkün olmamaktadır.Şeklinde bir mail attılar.
Yahu kardeşim nasıl bir sistemdir bu.Kendi sistemlerini bilmiyolar...
- Laz61
- Cin Avcısı

- Lonca: Cihanı Hükümran
Kardeşim eğer akçe ile aktarım olduysa bunu %100 akçe hareketlerinden görmen gerek eğer göstermiyorsa desteğe Mail atmanı öneririm veyahutta mail hesabına girip karakter aktarım isteği adı altında bi mail geldiyse eğer açıklamalı bi şekilde desteğe yolla iyi forumlar...
- Splash
- Zincir Bozan

Benim aktarımım Akçe ile gerçekleşmiş.Hesabımda zaten aktarım hakkı vardır.Herzaman bulunduruyorum.Laz61 yazdı:Kardeşim eğer akçe ile aktarım olduysa bunu %100 akçe hareketlerinden görmen gerek eğer göstermiyorsa desteğe Mail atmanı öneririm veyahutta mail hesabına girip karakter aktarım isteği adı altında bi mail geldiyse eğer açıklamalı bi şekilde desteğe yolla iyi forumlar...
Silah yükseltmede vardı Akçede vardı aktarım Hakkıda.Sabah kalktım karakter yokmuş.Silah yükseltme gitmiş
ve aktarım hakkım Kalmamış.Karakteri ben aktarım yapmadım.Ancak yönetim Hala diyorki
Sizin onayınız olmadan aktarım yapılmaz.Yahu kardeşim aktarım linkine tıklamadım Ben ve aktarım yapıldı!
Bu forumu görüntüleyenler: Fahrenheit, HellRiDerS, Hummer, Mykollux, Splash, xxxTaTaNgAxxx ve 7 misafir
Sanırım yöneticilerinde dili tutuldu
Sanırım yöneticilerinde dili tutuldu

Jeova Sanctus Unus
- Splash
- Zincir Bozan

Arkadaşlar,Sistem tamamıyla Yanlış,Karakter aktarımı için onay Linkine vs gerek yok!
Teşkilat Bonolarındaki hatalardan zengin olanlardan sonra şimdide hırsızlara gün doğdu tebrikler yönetim

Jeova Sanctus Unus