ne bilim kardeş çok çelişkilisin konunun güncel olmasını ben istemedim diyorsun konu kilitlense bile görmek isteyen görür ..neyse..
Konuyu saptırmak istemem ama bizim toplum olarak biraz "Araştırma Özürlü" olduğumuzu düşünüyorum.Bu yüzden konunun bu şekilde kalması en mantıklı olanı.Güncellik konusuna gelincede bu tamamen forumun yapısıyla alakalı mesaj yazılan her konu en üste çıkar.Konunun güncel olmamasını istemedim diye bir cümle de kurmadım sadece soru soran arkadaşlar sorularıyla güncel tutuyorlar dedim.Umarım açıklayıcı olmuştur.
İKV: Çemberlitaş 1 29,90 TL 29,90 TL
Sipariş durumu: Ürün teslimatı için bekliyor Toplam tutar: 29,90
Ödenen tutar: 29,90
Ödemeler
Ödeme tipi Ödeme durumu Miktar Detay
Kredi kartı Tamamlandı 29,90
Yaklaşık 2 Gün Oldu Allaı Ve hala epin şifersi ulaşmadı Mail yoluyla mesaj Attım Cevap yok ve yaklaşık hergün 100 kere arıyorum verilen teli yine cevap yok Lütfen buna bir yardımı olcak kişi varsa ilgilenirse sevinirim..
Fahrenheit yazdı:10. ADIM - REFERANS NO Bu sayfanın altındaki Referans No ile Hesap No yu alıp size en yakın PTT şubesine gidiyorsunuz.
Referans No'da 1 rakamı hatalı yazdım. E pinleri nasıl alabilirim yada alabilirmiyim ?
Aynı gün içerisinde işlem yaptığın PTT bayisine gidip durumu izah etmen yeterli olacaktır. Haliyle onlarda aynı işlemi doğru şekliyle tekrarlamalıdırlar.
Ufak bir hatırlatma daha işlemleriniz saat 08:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilir bu saatler dışındaki işlemler bir sonraki güne aktarılır. Bunlara ek olarak PTT'den yapmak istediğiniz havele işleminin ücreti 2 TL'dir. Yani 1 adet Çemberlitaş kutu almak istediğinizde 29.90 kutu ücreti 2 TL'de PTT gönderim ücreti olacaktır.