Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun

Mesaj gönderen Splash »

İlk oyunu olduğumda Banada garip gelmişti.Özelliklede İstanbuloyun.com anasayfasındaki
Yazı Dikkatimi Çekmişti;"İstanbul Kıyamet Vaktinde HİLE Yoktur" yazısı bana garip gelmişti
açıkcası.Etrafta bir sürü oyunun Hilesi varkenİkv de hile yoktu.Bunu ilk dönemlerde
çok garipsemiştim.Ancak 1-2 sene oyunu oynadıktan sonra Hilenin çok gereksiz olduğunu anladım.
Ben 2 hafta durmadan gece gündüz maden çekip ejder üretirken Biri 1 günde 49 level yapıp 2.günde
ejder üretirse ne anlamı kalırki bu oyunun_? Ayrıca Çok çabuk karakter fulledikten sonra Oyunun
senin için bir anlamı kalmaz oyundan sıkılırsın.Reklam filminden alıntıdır;
Kolay ulaşırsın,Kolay alırsın,Kolay sıkılırsın ;)
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tekadam »

Splash yazdı:İlk oyunu olduğumda Banada garip gelmişti.Özelliklede İstanbuloyun.com anasayfasındaki
Yazı Dikkatimi Çekmişti;"İstanbul Kıyamet Vaktinde HİLE Yoktur" yazısı bana garip gelmişti
açıkcası.Etrafta bir sürü oyunun Hilesi varkenİkv de hile yoktu.Bunu ilk dönemlerde
çok garipsemiştim.Ancak 1-2 sene oyunu oynadıktan sonra Hilenin çok gereksiz olduğunu anladım.
Ben 2 hafta durmadan gece gündüz maden çekip ejder üretirken Biri 1 günde 49 level yapıp 2.günde
ejder üretirse ne anlamı kalırki bu oyunun_? Ayrıca Çok çabuk karakter fulledikten sonra Oyunun
senin için bir anlamı kalmaz oyundan sıkılırsın.Reklam filminden alıntıdır;
Kolay ulaşırsın,Kolay alırsın,Kolay sıkılırsın ;)
emde bono basmaktan , koca sunucunun madenini yaratığını ablukaya almaktan , yönetici tanıdığın sayesinde gelecek güncellemenin piyasasını ezberlemekten başla
herkes ıkınırken gbleri seri seri bitirip , her girdiğinde item alanlarda bitir

hile yok mu D

kralı var ilahı var organizesi var
veyya vardı , neyse ..
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Saçmalık. O sağlam lonca başkanları hile ile fll set dizdi diyorsun. 4 karakterim var 2'si şifa hepside fll. Hilemi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Seninle aramızdaki fark Sen hileye inanıyorsun, biz zamana inanıyoruz. Bono dediğin şey yapıldığında oyun daha test aşamasındaydı. Üstünden yıllaaar yıllar geçti. ;) Boşuna oynama sen bence ikv. Mantığını anlamamışssın. Seninkisi Daha çok M2'ye gider... :mrgreen: :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

Tatarian yazdı:Saçmalık. O sağlam lonca başkanları hile ile fll set dizdi diyorsun. 4 karakterim var 2'si şifa hepside fll. Hilemi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Seninle aramızdaki fark Sen hileye inanıyorsun, biz zamana inanıyoruz. Bono dediğin şey yapıldığında oyun daha test aşamasındaydı. Üstünden yıllaaar yıllar geçti. ;) Boşuna oynama sen bence ikv. Mantığını anlamamışssın. Seninkisi Daha çok M2'ye gider... :mrgreen: :mrgreen:
anka sunucusu genel etkileşim geçmiş sayfalar ,

sunucular arası karakter transfer

bi şeyler çağrıştırabilir
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Tekadam yazdı:
Tatarian yazdı:Saçmalık. O sağlam lonca başkanları hile ile fll set dizdi diyorsun. 4 karakterim var 2'si şifa hepside fll. Hilemi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Seninle aramızdaki fark Sen hileye inanıyorsun, biz zamana inanıyoruz. Bono dediğin şey yapıldığında oyun daha test aşamasındaydı. Üstünden yıllaaar yıllar geçti. ;) Boşuna oynama sen bence ikv. Mantığını anlamamışssın. Seninkisi Daha çok M2'ye gider... :mrgreen: :mrgreen:
anka sunucusu genel etkileşim geçmiş sayfalar ,

sunucular arası karakter transfer

bi şeyler çağrıştırabilir

Bana çağrıştırması gerekiyorsa birşey çağrıştırmıyor? :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tekadam »

yok şahsi değil

ancak oyun zamanında yönetilmemiş yönetilememiş
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

Tekadam yazdı:yok şahsi değil

Dostum birşey deyip kimsenin kalbini kırmak istemiyordum fakat "yönetilememiş yönetilmiş" gibi saçma sapan yorumlardan bıktım.Madem oyundan , yöneticilerden , geliştirme takımından bu kadar bıktın usandın OYNAMA!Seni zorlayan yok oyundur bu.Eğer çok hileli , bilgi ve taktiklerin oyunculara ineğe saman verilir gibi verildiği bir oyun oynamak istiyorsan Google'a "metin2 pvpler" yazabilirsin.İnanıyorum ki işini görür.Zaten şu oyunda emek vereyim de karşılığını alayım diyen oyuncu çok az.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

MMORPG oyunlarında emek vermeden hiç bir başarı elde edemezsiniz. Hile gereklidir gibi bir cümlenin doğruluğunu tartışmamız bile yanlış. Oyunda bir şaheser üreteceksen gerekli malzemeleri farklı yollardan para ve maden elde ederek üretebilirsin artık aklına ne gelirse ne istersen..

Gelen tüm Grup Bölgeleri'nde yaratıklara en çok hasar veren sınıf "Büyücü" olduğu için her zaman bir grupta en az 4 büyü oluyor. Gaffara artık ofansif savaşçının girmesi imkansızlaştı çünkü millet boşu boşuna zamanını kaybetmek istemiyor. 4 Büyü 1 Şifa 1 Tank bölgeyi serice tamamlıyor. Junon'da ve Kenan'da ise 5 büyü 1 şifa daha çok ön plana çıkıyor.

Uzun lafın kısası 3 grup bölgesinde de 2. şifaya ve ofansif savaşçıya ihtiyaç duyulmuyor bu da büyücü sayısının artmasına neden oluyor , fakat gerçek bir İKV oyuncusu 3 sınıftan da karakter açar ve oynar diye düşünüyorum ;)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

''Bize hile gerekli'' başlığı sadece yönetimi eleştiren bu yazıda iğneleme yapmak için atılmış bir başlık.Eminim yazan kişi de oyunda hile olmasını istemiyordur.Sadece oyunun artık hile yapmaktan başka bir çaremizin kalmadığı duruma getirildiğini belirtmiş.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

BySaygili yazdı:
Tekadam yazdı:yok şahsi değil

Dostum birşey deyip kimsenin kalbini kırmak istemiyordum fakat "yönetilememiş yönetilmiş" gibi saçma sapan yorumlardan bıktım.Madem oyundan , yöneticilerden , geliştirme takımından bu kadar bıktın usandın OYNAMA!Seni zorlayan yok oyundur bu.Eğer çok hileli , bilgi ve taktiklerin oyunculara ineğe saman verilir gibi verildiği bir oyun oynamak istiyorsan Google'a "metin2 pvpler" yazabilirsin.İnanıyorum ki işini görür.Zaten şu oyunda emek vereyim de karşılığını alayım diyen oyuncu çok az.

kardeşim haklısın ancak şuda var adamın biri tek studa zırh yada eldiven neyi eksikse düsürüyo bi baskası 10. girişde bi baskası 100. girişte hepsnide plus + kutu oldugunu varsay oyun tamamen şansa bağlı yani 10 elmas çekersin kimine 3 ü menekşe cıkar kimine hiç biri cıkmaz oyun böyle işte arkadas onu eleştirmiş birazda
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön