Merhaba arkadaşlar ,
üyelikal adresinden çemberlitaş kutu almayı düşünüyorum sizce kargo ile eve mi getirtmeliyim yoksa direk e pinlerimi almalıyım içinden neler çıkıyor resimleri olan var mı ? ve kaç günde elimizde olur
Çemberlitaş Kutu Açılımı
Çemberlitaş Kutu Açılımı
Nothing
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Kutu Açılımı
Bilginize.İKV Çemberlitaş Kutu İçeriği
• 3 aylık Plus Paket
DVD kutusunun iç yüzüne yapıştırılmış olan Plus Paket E-Pin kodunu hesabınıza yükleyerek 3 aylık plus paket ekleyebilirsiniz.
• Lonca Lisansı
Kutu içerisinden çıkan 3 Aylık Plus Paket E-Pin kodunu yüklediğinizde hesabınıza 1 Adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Lonca Lisansıyla isterseniz kendi loncanızı kurabilir, isterseniz bir karakterinize süresiz ve sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz.
• Kasa Erişimi
Kutu içindeki Kasa Erişimi kartpostalının arka yüzündeki E-pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak dilediği her yerden kasasını açabilmesini sağlarsınız.
• +5 Yetenek Puanı
Kutu içindeki +5 Yetenek Puanı kartpostalının arka yüzündeki E-Pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak +5 yetenek puanına kavuşmasını sağlarsınız.
• Süresiz ve sınırsız Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için %60/%60 daha fazla eşya düşürme şansına sahip olursunuz.
• Tüm grup bölgelerinde %36'ya varan 'Düşmanlara Enerji Düşüşü' etkisi
Kasa Erişimi yüklediğiniz karakterinizle tüm grup bölgelerindeki düşmanların enerjileri %4 ila %6 aşağı düşer. Üstelik grupta Kasa Erişimi yüklemiş karakter sayısı ile enerji düşüşü doğru orantılıdır.
• GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla.
• Hesabından silinen karakterlerini kurtar
Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz.
• 4 Dev Poster
• Devasa Çemberlitaş ve İKV Haritaları
• Oyun Rehberi (Çok özel ipuçları ve hızlı seviye atlama rehberi ile birlikte)
• Çemberlitaş eklenti paketini içeren kurulum dosyası
• Videolar
• DVD’ye özel Çemberlitaş Müzikleri
• Tüm İKV Müzikleri
• Duvar kağıtları
• Ekran Görüntüleri
• Konsept Çalışmaları
• Hatıra fotoğrafları
• Sizlerden gelen eserler
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Direk git bir avea bayiisinden al..Posterler...İkv kurulum cd si...e pinler felan işte rehber veriliyor.. yani anlayacağın üyelikal dan alırsan kargo parasıda verirsin ama avea bayilerinden veya ttnet bayii lerinden alırsın..
Üyelikal.com dan al bence.KTU yu alınca posterler çoluk çocuk işi gereksiz.Çöple doldurma evini derim.İlla dünya gözü ile ÇT kutu görmek istiyorum diyorsan TTNET,TürkTelekom veya AVEA bayileirne sorabilirsin elelrinde kutu varmı veya http://www.istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx adresindeki il kısmına yaşadığın ili girerek sana en yakın bayiyi bulabilirsin 
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
teşekkürler burada kutu bulunmadığı için eve getirmekle uğraşmak yerine direk almayı seçiyorum ama kutuda tek ilgimi çeken müzikleri oldu doğrusu onları forumdan falan bulabilir miyim ?
Nothing
iphone 4 var onun için mp3 olması gerekiyor galiba bi arkadaş paylaşmıştı gözüme takıldı sonra kaybettim tüm oyun müzikleri mp3 olarak onu arıyorumBilgetonyukuk yazdı:Ahbabım bir çok müzik zaten oyunun kurulu olduğu klasör içerisinde mevcut, Cd'dekilerden sadece bir kaç tanesi yok. Ha ama şu durum var telefonumda filan dinleyeyim oyun müziklerini diyorsan, oyun klasöründeki müzikler Ogg. formatında Mp3. formatında değil bir converter programına ihtiyaç duyabilirsin, (Telefonunun modeline bağlı bu tabii, bazıları Ogg. formatı da destekli.) Cd'dekiler Mp3. formatında bunu da belirteyim.Scalgar yazdı:teşekkürler burada kutu bulunmadığı için eve getirmekle uğraşmak yerine direk almayı seçiyorum ama kutuda tek ilgimi çeken müzikleri oldu doğrusu onları forumdan falan bulabilir miyim ?![]()
Nothing