Tekadam yazdı:aynı anda oynayamayacağınız bir karakter kasmak dizmek olası yeni oyunculara engel çıkarmaktır
yukardaki zırvamın özeti
Arkadaşım senin açındandan doğru fakat şöyle düşün;
Bir büyücün var ejderini ürettin o hevesle sığınağa koştun.1,5,10,50.... elin boş döndün.İster istemez gözün farklı sınıflara kayıyor, yeni heyecanlar peşine düşüyorsun.
Bu açıdan bakarsan 2. veya 3. karakterini açanları anlayabilirsin.
İyi Forumlar...
eğer yönetim gblere 2 2 2 yi oturtsaydı o sorun olmayacaktı
Bugün sığınağa tank olan bir arkadaşımı sokmaya çalışırken aramızda geçen diyalog ;
+Bir arkadaşım var tankına girip gelirse uygun mudur zaten grup sağlam Kenan görevini de yapmış oluruz.
-5 büyü 1 şifa tank gelirse girmem !
Kable yazdı:Zamandan kaybetmek istemiyor.
5 buyucu 1 sifa 30 dk bitiyor tank geldi mi 1 saati buluyor.Oyunda en onemli sey zaman oldu.Her seyi zaman belirliyor.
Eğer işi bilen bir grupsa tankla bile yarım saatte bitiyor.Tank olduğu zaman baş fedaileri zihinlemek veya gezdirmek yerine tanka yollarsın.Daha rahat , garanti , stressiz.
Ama riski var ben olsam tank + ofans alirdim siginak icin .Cunku buyucu buyucu hep ayni.Hem insan sevindirmek hem de digerlerine yapilabilecegini gosterirdim
Kable yazdı:Ama riski var ben olsam tank + ofans alirdim siginak icin .Cunku buyucu buyucu hep ayni.Hem insan sevindirmek hem de digerlerine yapilabilecegini gosterirdim
gb yi yapan bunu düşünmeliydi bölgeleri 2 2 2 yapmalıydı veya en başından sadece 2 2 2 girilebilir diye şart koşmalıydılar peki ne oldu
dergide bir gm ofans alın hasarcı şifa alın diyor
kendi yapamadıklarını oyuncudan bekliyor
Kable yazdı:Ama riski var ben olsam tank + ofans alirdim siginak icin .Cunku buyucu buyucu hep ayni.Hem insan sevindirmek hem de digerlerine yapilabilecegini gosterirdim
gb yi yapan bunu düşünmeliydi bölgeleri 2 2 2 yapmalıydı veya en başından sadece 2 2 2 girilebilir diye şart koşmalıydılar peki ne oldu
dergide bir gm ofans alın hasarcı şifa alın diyor
kendi yapamadıklarını oyuncudan bekliyor
5 büyü 1 şifa gireler tank ofans almazlar ondan sonra kaç milyon kere sığınağa girdim yok o düşmedi yok bu düşmedi düşmez tabi şifa tek item düşme ihtimali % 50 büyünün %10 daha sonra çeberli önünde sağlam tank yokmu diye bağırıp durun (savaşçı çarım yok)
bence oyundaki en büyül saçmalıklardan biri de reçeteler şaheser üretmek için kadim gerekli 1 kere kadim kesip alıyorsunuz 1 şaheser üretmek için 2 tane istiyor eeeeeeee ? başka bir şahser üreteğinizde ? ya yeni çar açacaksın yada başka birinden alacaksın ondan sonra adamlar çıkıp bilmem ne kadar kayıtlı oyuncumuz var diyor gerçekte acaba ne kadar ?
belik söylediklerinden daha fazla oyuncu olabilir ama ; nasıl ?
burnunun dikine gidip dediğim dedikle olmaz biraz oynayanlar ve önerilerine kulak verin
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Tekadam yazdı:aynı anda oynayamayacağınız bir karakter kasmak dizmek olası yeni oyunculara engel çıkarmaktır
yukardaki zırvamın özeti
Arkadaşım senin açındandan doğru fakat şöyle düşün;
Bir büyücün var ejderini ürettin o hevesle sığınağa koştun.1,5,10,50.... elin boş döndün.İster istemez gözün farklı sınıflara kayıyor, yeni heyecanlar peşine düşüyorsun.
Bu açıdan bakarsan 2. veya 3. karakterini açanları anlayabilirsin.
İyi Forumlar...
eğer yönetim gblere 2 2 2 yi oturtsaydı o sorun olmayacaktı
Bugün sığınağa tank olan bir arkadaşımı sokmaya çalışırken aramızda geçen diyalog ;
+Bir arkadaşım var tankına girip gelirse uygun mudur zaten grup sağlam Kenan görevini de yapmış oluruz.
-5 büyü 1 şifa tank gelirse girmem !