Bildirim Tipi : Üyelik
Sunucu : Teskilat
Karakter Adı : Lita
Yanıt :
Merhaba,
Öncelikle yitirmiş olduğunuz hesabınızın şifresini sitemizden http://www.istanbuloyun.com/ForgetPass.aspx (Şifremi Unuttum) sayfamıza girerek GSM numaranıza veya mail adresinize ücretsiz olarak alabileceğinizi hatırlatırız.
Hesabınız eğer GSM hesabıysa, hattınız kapanmadığı sürece bu üyelikle ilgili talepler kabul edilmez. Mail hesabı kullanıyorsanız, öncelikle mail adresinizi mail servis sağlayıcınızla görüşerek geri almanızı ve şifrenizi yukarıda belirttiğimiz şekilde mail adresiniz alarak hesabınıza erişmenizi öneririz. Aşağıda istenen bilgiler sadece hattı kapanan ve özel durumlar nedeniyle artık mail adresine erişemeyen kullanıcılarımız içindir.
Lütfen istenen bilgileri tam ve eksiksiz olarak geri dönüş yapınız. Eksik bilgi gönderen başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu hizmeti Kullanıcı Sözleşmesine aykırı olarak kullanmaya çalışanların başvuruları kabul edilmeyecek olup, hesaplarının kapatılacağını hatırlatırız.
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)
bunları cevapladım ve dedıklerı gıbı yolladım cevap en kısa zamanda ne zaman gelır bı bılgı versenız