Oyuna geri döncemde ben eskilerdenim Rowxtolun(onun kardeşiyim belki tanımazsınız)Büyücü çarım var fakat ne item dizceğimi bilmiyorum yeni itemler gelmiştir .Hangi itemleri dizebilirim (migo,çemberli,sığnaka gircem bide iyi adam kesecek item lonca savaşlarında
yardımcı olursanız sevinirim!!!
Keastly-Rowxtolun(kardeşi)-Tolun
Oyuna Geri Döncemde!!! Bakar mısınız?
- berberah
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: Oyuna Geri Döncemde!!! Bakar mısınız?
Sıgınak itemlerini topla sonra migrat itemlerini topla sonra çembere girmeye başlarsın.
Ejderin varsa çok kısa sürede çember atmaya başlarsın.
İyi forumlar
İyi forumlar
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
Saolberberah yazdı:Sıgınak itemlerini topla sonra migrat itemlerini topla sonra çembere girmeye başlarsın.
İyi forumlar
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Öncelikle hoş geldin.
Arkadaşın dediği gibi ilk önce sığınak sonra migrat sonra çemberli itemleri dizilir...
ama çevren varsa sadece sığınakla uğraşıp çemberliye girersin zırhsız fln idare ederler.
Eski devir deişti eskiler o kadar sağlam deil artk zaten eski oyunculardanda kimler kaldı ki ?
Beni bul oyunda yardımcı olurum sana
İyi forumlar.
Arkadaşın dediği gibi ilk önce sığınak sonra migrat sonra çemberli itemleri dizilir...
ama çevren varsa sadece sığınakla uğraşıp çemberliye girersin zırhsız fln idare ederler.
Eski devir deişti eskiler o kadar sağlam deil artk zaten eski oyunculardanda kimler kaldı ki ?
İyi forumlar.
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaolSaNCaKMevzuDeriN yazdı:Öncelikle hoş geldin.
İyi forumlar.
merhaba tolun bende bugün foruma bakayım ne var ne yok diye dedim tekrar heveslendim oynamak içinChass yazdı:Oyuna geri döncemde ben eskilerdenim Rowxtolun(onun kardeşiyim belki tanımazsınız)Büyücü çarım var fakat ne item dizceğimi bilmiyorum yeni itemler gelmiştir .Hangi itemleri dizebilirim (migo,çemberli,sığnaka gircem bide iyi adam kesecek item lonca savaşlarında
yardımcı olursanız sevinirim!!!
Keastly-Rowxtolun(kardeşi)-Tolun
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Eskilerden ben varım çalınan çarımın ismi Ssüngerbob daha eski çarımın ismi (çalınan) XxDeLixKuBixXSaNCaKMevzuDeriN yazdı:Öncelikle hoş geldin.
İyi forumlar.
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^