Bence oyunda suan için bu tur etkinlikler anlamsız oyun kapasitesi suan olması gerekenin cok altında (kapasiteden kesaıt level ve bölümler görevler) ben ce var olan enerjinin bu yönde kullanılması oyunun daha geniş hale getirlmesi daha mantıklı olur ve oyunun akışını uyelikleri 100%100 etkiler tabiki moralleride.
Bu sadece benim bir görüşüm ve sizlerle paylaşmak istedim yönetimdeki ve oyun için emeği gecen arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Etkinlikler Yerine Yeni Leveller.
- xXaLpTuRkXx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Etkinlikler Yerine Yeni Leveller.
aLpTuRk xaLpTuRkx aLpTuuRk aLpTuRkk
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Re: Etkinlikler Yerine Yeni Leveller.
arkdaşım yeni lwl yapmayı sen çok kolay sanıyorsun herhalde hikaye akışına uygun yerler ve karakterler eşyalar bulmak bu eşyaları oyun içerisnde aktif hale getirmek bunları yapmak için gerekli maddi kaynagı bulmak yani tek tıkla olmuyor bu işler
Ottomanxölümsüz anısına
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
+1.efsaneottoman yazdı:arkdaşım yeni lwl yapmayı sen çok kolay sanıyorsun herhalde hikaye akışına uygun yerler ve karakterler eşyalar bulmak bu eşyaları oyun içerisnde aktif hale getirmek bunları yapmak için gerekli maddi kaynagı bulmak yani tek tıkla olmuyor bu işler
Efsunları örnek alalım:
İKV'de diğer oyunlardaki + basmak veya taş basmak yok.
Daha mantıklı olan efsunlar var.
Ve bu efsunların hepsinin mantıklı açıklamaları bulunmakta.
Bir Tesla'yı örnek alırsak bilim adamıdır.
Dalton da aynı şekilde...
Urban itemi de Haçlı Seferleri'ni başlatan Papa (5. Urban) veya Fatih'in baş mimarlık yaptığı Şahi Toplarını döken ustadır.
Yani düşününce bunları bulmak pek basit şey değil.
Arkadaş çok güzel anlatmış.
Daha nice örnek var ama vaktim yok.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- xXaLpTuRkXx
- Acemi Savaşçı
Canım kardeşim ben yeni lwl lerin cok basit yapıldıgını yada oyunun anlşamsız oldugunumu vurguladım yoksa senmi gelişi güzel cvp verdin anlamadım. Bana yıllardır 3d tasarımcısymış gibi oyunun yapımnı anlatmışsınız. Ben sadece harcanan emegin etkinilk yada hidra gibi basit eklentilerin yerine oyönde kullanaılmasını bir görüş olarak sundum.efsaneottoman yazdı:arkdaşım yeni lwl yapmayı sen çok kolay sanıyorsun herhalde hikaye akışına uygun yerler ve karakterler eşyalar bulmak bu eşyaları oyun içerisnde aktif hale getirmek bunları yapmak için gerekli maddi kaynagı bulmak yani tek tıkla olmuyor bu işler
aLpTuRk xaLpTuRkx aLpTuuRk aLpTuRkk
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Arkadaşım bi dur çarım silindi baştan kasıorm bi dur ya=) bi kasım Hıdra fln yaplım sora=) benide dşnn birz=)