Bu sefer yeteneklerle ilgili bir sıkıntım var. Para kasmak için yer altında takılıyorum ve muhtemelen uzun bir süre yer altında item düşürmeye devam edeceğim. Şu anda buz elektrik kullanıyorum fakat yer altında buz elektrik mi, buz fiziksel mi daha iyi bilemiyorum. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Yer Altında Hangi Yetenekler Gerekli.
Yer Altında Hangi Yetenekler Gerekli.
Selam arkadaşlar ben ejder üretmek için çalışmalarıma devam ediyorum
. Bununla ilgili olarak -takip ediyorsanız- birkaç konu açmıştım.
Bu sefer yeteneklerle ilgili bir sıkıntım var. Para kasmak için yer altında takılıyorum ve muhtemelen uzun bir süre yer altında item düşürmeye devam edeceğim. Şu anda buz elektrik kullanıyorum fakat yer altında buz elektrik mi, buz fiziksel mi daha iyi bilemiyorum. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Yer Altında Hangi Yetenekler Gerekli.
Buz+Elektrik Yetenek kombinasyonu Daha iyidir. bkz.(Meran Şehri , Akrepler).
Yeraltı bölgesinde seviye atlamak için en uygun büyücü yetenekleri Buz ve Elektrik.
Sığınaklar ve Migrat grup bölgelerinde de büyücü için yine Buz ve Elektrik yetenekleri en idealdir.
Sığınaklar ve Migrat grup bölgelerinde de büyücü için yine Buz ve Elektrik yetenekleri en idealdir.
2009-2013
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
yeraltına akrepler hariç fizik buz iş yapar yani karacinlerde. Ama meranda buz elektirk daha mantıklı.
++JouRney yazdı:Yeraltı bölgesinde seviye atlamak için en uygun büyücü yetenekleri Buz ve Elektrik.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.