Ne DURDURMA 'ymış arkadaş..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ADANADEMiRSPORLU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Ne DURDURMA 'ymış arkadaş..

Mesaj gönderen ADANADEMiRSPORLU »

Ben bu savaşçının durdurmasını anlayamıyorum.Yüzde 30 zihin tutma ihtimali var ard arda 5 defa tuttu.Bunun ayarını yapın artık ya.Neden şifacıların ve büyücülerin yüzde 25 bozma ihtimali.Tutma ihtimali yüzde 30 ise bozma ihtimalide yüzde 30 olsun.diyeceksiniz biri 3 saniyede 1 bozma atabiliyor ,diğeri 30 saniyede bir durdurma atıyor.E adam 30 saniye 1 de durdursa 1 defa durdurunca ölüyoruz.Yerim 3 saniyede 1 büyü bozmayı..Kısacası durdurma yeteneğinden şikayetçiyim.sürekli zihin tutuyor. :idea: :arrow:
Resim

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Ne DURDURMA 'ymış arkadaş..

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra bildiriniz..

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.

Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

FETiHNESLi yazdı:Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra bildiriniz..

İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.

Vallahamı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

ADANADEMiRSPORLU yazdı:Ben bu savaşçının durdurmasını anlayamıyorum.Yüzde 30 zihin tutma ihtimali var ard arda 5 defa tuttu.Bunun ayarını yapın artık ya.Neden şifacıların ve büyücülerin yüzde 25 bozma ihtimali.Tutma ihtimali yüzde 30 ise bozma ihtimalide yüzde 30 olsun.diyeceksiniz biri 3 saniyede 1 bozma atabiliyor ,diğeri 30 saniyede bir durdurma atıyor.E adam 30 saniye 1 de durdursa 1 defa durdurunca ölüyoruz.Yerim 3 saniyede 1 büyü bozmayı..Kısacası durdurma yeteneğinden şikayetçiyim.sürekli zihin tutuyor. :idea: :arrow:

Savascıda zıhın tutma Olmassa buyucu ve sıfacı kesmesı ImKansız Olur Dostum .... Buyucu Zıhın Atar ve kutup acar ıs bıtırı .. Sıfacı can ck Atar ısı bıtırır Anladın
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
ADANADEMiRSPORLU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ADANADEMiRSPORLU »

samedsedir06 yazdı:
ADANADEMiRSPORLU yazdı:Ben bu savaşçının durdurmasını anlayamıyorum.Yüzde 30 zihin tutma ihtimali var ard arda 5 defa tuttu.Bunun ayarını yapın artık ya.Neden şifacıların ve büyücülerin yüzde 25 bozma ihtimali.Tutma ihtimali yüzde 30 ise bozma ihtimalide yüzde 30 olsun.diyeceksiniz biri 3 saniyede 1 bozma atabiliyor ,diğeri 30 saniyede bir durdurma atıyor.E adam 30 saniye 1 de durdursa 1 defa durdurunca ölüyoruz.Yerim 3 saniyede 1 büyü bozmayı..Kısacası durdurma yeteneğinden şikayetçiyim.sürekli zihin tutuyor. :idea: :arrow:

Savascıda zıhın tutma Olmassa buyucu ve sıfacı kesmesı ImKansız Olur Dostum .... Buyucu Zıhın Atar ve kutup acar ıs bıtırı .. Sıfacı can ck Atar ısı bıtırır Anladın

yok be kardeş el tutsa bile kutup açıyolar 10 saniye depara zihin 25 saniye gidiyor tekrar durdurma geliyor hem ben durdurma zihin tutmasın demiyorum %25 e düşsün diyorum.
Resim

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

ADANADEMiRSPORLU yazdı:
samedsedir06 yazdı:

yok be kardeş el tutsa bile kutup açıyolar 10 saniye depara zihin 25 saniye gidiyor tekrar durdurma geliyor hem ben durdurma zihin tutmasın demiyorum %25 e düşsün diyorum.

Sakıncalı OLur ya hayırlısı PAsa ne dıym:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Savaşçıların durdurması zihin tutma etkisi yaptığında yetenek kullanılamasa da iksir içilebiliyor.Klan savaşında O şekilde de kendini kurtarma ihtimalin var.Bu yöntemi uygulayan da çok kişi var.
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tekadam »

zihin tuttuğu an ws üstünü giyip
cent yüc solucan vs. Kendini kurtaran şifalar gördüm klan savaşında da gariban büyücüler koyun gibi bakabiliyor ancak S
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Tekadam yazdı:zihin tuttuğu an ws üstünü giyip
cent yüc solucan vs. Kendini kurtaran şifalar gördüm klan savaşında da gariban büyücüler koyun gibi bakabiliyor ancak S
Üst yorumumda dediğim gibi :) büyücüler iksir içebilir ki şahsen öyle cok kurtardıgımı bilirim.İksir içerek kendisini kurtarma ihtimali var.
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

Sifacixhezae yazdı:
Tekadam yazdı:zihin tuttuğu an ws üstünü giyip
Üst yorumumda dediğim gibi :) büyücüler iksir içebilir ki şahsen öyle cok kurtardıgımı bilirim.İksir içerek kendisini kurtarma ihtimali var.
vsde içilemez ancak :?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön