Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
- Lesalth
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Ve Arz I Endam kazanır yatağanı
Öncelikle lonca arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Baştan beri bu ödülü hakediyordunuz söylentilere kulak asmayarak yolumuza devam edeceğiz kısa zamanda bende aranızda olucam iyi eğlenceler

Wakabayshi
Konuya açıklık getiremedin malesef. Yaşım konusunda da baya uzak bir tahminde bulundun. Ayrıca yaşım hakkında bu alaycı tavrından anlaşılan senin böyle bir gocunman var ki yaştan karşındakine saldırma gereksinimi duyuyorsun. Diğer yazdıklarında tamamen saçmalıktan başka birşey değil. Siz bi kere arz loncası değilsiniz sonradan dönmesinizkromofon25 yazdı:Cloutier yazdı:Polemiğe girdiğiniz kişiye bakarmısınız öncelikle. Konuyu açan şahısın eski mesajlarına bakarsanız LODOS İken gaffardan item düşmüyor diye forumda veryansın ediyordu. Sonrasında ne mi oldu bakın burası çok daha komik.
viewtopic.php?f=32&t=85832
Bu şahıs itemlerinin düşürdükten sonra da NEDEN SEMİHA ÖNCE KESİLEBİLİYOR diye forumda veryansın etmişti. Kendi item düşürene kadar birşey yok kendine düştükten sonra başkasına düşmemesi için bunun bir oyun hatası olduğunu iddia etmişti ve bunun için desteğe bile mesaj atmıştı.
Bu şahsiyet lodosken de böyleydi arz oldu yine böyle. Boş yere nefesinizi tüketip karşınızdakine prim vermeyin. Bırakın kendi halinde eğlensin.
öncelikle merhaba ben eFHiaLTeS konuya bir açıklık getirmek istedim bu tür konuşmalar biraz 15 yaş altı konuşmalar arkadaşımız item düşmediği için konu açabilir bu onun herhangi bir eksikliğini göstermez ilk semiha kesme takdiğini söylemişsn peki ya senin burda acayibine giden durum ne anlamadım arkadaşım soramazmı sana vahi inerekmi öğrendin de burda konuşuyorsun? bide şu konuya açıklık getirelim ben oyunun belirli bir kısmı tanır tanımayanada tanıtırız sorun yok...tüm konuşmalar dikkat edilerek söylenmeli..? bir problemin olursa tekrar klavyeden yazma bana yada mevzuderine skypden yada benden telefon numaramı isde ulaş öyle halledelim tamammı?
Skpye ve telefon konusunda da samimi olsan burdan değil özelden skype veya telefon isterdin. O yüzden klavye üzerinden boş beleş delikanlılık taslama.
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
skype aytu.vatansever sıkıntısı olanları beklerim.
Yönetici konuyu kilitlersen sevinirim.
Yönetici konuyu kilitlersen sevinirim.
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
- ImaGiNaTioN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gece Süvarileri
Sırtlanları Tebrik Ediyorum Başarılarının devamını diliyorum mucks
XxİmaGiNaTioNxX (^)Kıyamet Asa(^),Ejder Asa,(^)Sıfır Kelvin Asa,(^)Transformatör Asa
KoMPeLa (^)Mevlana Asa,(^)Ashab-ı Kehf,Hidroflorik Asa,Ruh Döven Asa,Siyanür Asa
SkyVayne (^)Ecel Getiren,(^)Latif,(^)Bıçak Sırtı Kılıç,(^)Taş Kanat Balta
KoMPeLa (^)Mevlana Asa,(^)Ashab-ı Kehf,Hidroflorik Asa,Ruh Döven Asa,Siyanür Asa
SkyVayne (^)Ecel Getiren,(^)Latif,(^)Bıçak Sırtı Kılıç,(^)Taş Kanat Balta
arzın gücü demek nedwen bu kadar zorunuza gitti ki tmm lodosların gücü deyin olsun bitsin.Gokkan yazdı:arzın gücü mü? peh boşversene. Siz o savaşı kazanmanızdaki en büyük etken olan üstünüzdeki itemleri arzın gücüyle mi kazandınız acaba? Siz kimi kandırıyor, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Arkadaşlar olan olmuş kazananları tebrik etmemiz gerekir daha ne tartışma yaratıyoruz ki?
Esenlerxtepe
Esenlerxtepe
En son compas01 tarafından 18 May 2012 23:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Şu Cakset Gökan'ı Hiç konuşturmayın Karı Çarlarında Geze Geze Karı agızLı olmuş Zoruna Gidiyo 
Senin çarların erkekde ne oluyor söyler misin?
Adam mı oldun, Şerefli mi oldun , Onurlu mu oldun, Haysiyetli mi oldun?
Bunların hiçbiri sende yok iken gelipde burada ahkam kesmeye kalkamazsın.
Sancak halkı bilir kimin ne oldugunu. Israr edersende gösteririz ne olduğumuzu.
Adam mı oldun, Şerefli mi oldun , Onurlu mu oldun, Haysiyetli mi oldun?
Bunların hiçbiri sende yok iken gelipde burada ahkam kesmeye kalkamazsın.
Sancak halkı bilir kimin ne oldugunu. Israr edersende gösteririz ne olduğumuzu.
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı