İkv Garip Fps Değerleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İkv Garip Fps Değerleri

Mesaj gönderen xxusxx »

Öncelikle Herkeze Merhabalar
Sunucu iyileştirilmelerini yapıldığı şu dönemde oyunda bir çok arkadaş lagdan şikayetlerini dile getiriyor oyunda ara sırada olsa lag girip bir 5 sn kadar donup kaldıgım oluyor bunun gibi bir çok hatada mevcut daha önce grubumda olan ve oyundan çıkmış bir karakter hala grup üyesi olarak göründü gb bölgelerinde bir çok hata ile karşılatım özellikle ölen karakterler öldükleri yerde gözükmüyor grup üyelerinin canları öldügünüz zaman ne ise yanına gitidiginzde yine aynı kalıyor can basmaya calışsanızda max enerjide diyor bu gibi hatalar bu iyileştirmede giderilebilrimi? son olarak sivri adada lodos ve arz klan mensupları ile savaş halındeyken oyun acayip bir şekilde kastı öyle bir fps düşüşü yaşadımki denizden karşıya geçen karakterler gördüm Kendimce küçük bir test yaptım boş bir yerdeki fpsyi yaklaşık 10 kişinin bulundugu yerdeki fpsyi görüntüledim acayip bir fps düşüşü ile karşılaştım İşte ssler:

Resim
Meteor Bölgesi Boş Bir Alanda Fps Değerim
Fps değeri 104 yanlız yinede açayip bir şekilde oyunda hala bir hata var

Resim
Burada da aynı alanda Fps değerim 122 ancak asaya dikkat etmenizi istiyorum karakterin bileginde

Resim
Burasıda daha önce çekim yaptıgım alana göre dolu bir alan diyebilecegimiz bir yer yaklaşık 10 karakter ekranımda fps degeri 33 asa karakterimin koluna kadar girmiş durumda kafaya kadar yolu var gibi

Resim
Burasıda aynı alandan farklı bir görüntü fps değeri 34 asa yine gönderde

Boş alanlarda bu kadar yüksek fps değerleri ve dolu alanlar da bu kadar düşük fps değerleri olması hiç normal bir durum değil ortamda 100 kişi değil altı üstü 10 kişi var ancak 122 olan fps değeri 33e kadar iniyor sadece 10 adet karakter karşıdan yükleniyor bir kaç şey daha eklemek istiyorum bu denemeleri daha öncede en yüksek ve en düşük grafik seçenekleriyle denedim hiç bir fark görmedim bir kaç kişide olsa fps degeri normalın altında anında düşüyor
Sistem Özelliklerim Şu Şekilde
Resim
Resim
istanbuloyun.com da verilen sistem gereksinmeleriden iyi bir sistemim var diye düşünüyorum Asıl sorum neden ikvde fps degerleri stabil degil çok degişken ben hiç bir oyunda bu kadar değişken fpsler görmedim açıkcası çok fazla yüklemede yok çektigim görüntülerde sadece 10 adet karekter var bu açayip fps düşüşleri neden kaynaklıdır CaptainATX sunucumuza bir kaç gün önce geldi lag durumunu sordu bir çok cevap aldıgına eminim bende burada yazdıgım durumu ona anlatmaya çalıştım bana yanıt vermedi bu durum yeni eklenti paketi yada iyileştirme çalışmalarıyla giderilecekmi yada giderilebilecek bir durumudur durum gösteriyorki ekip kapsamlı bir çalışma yapıyor lag giderilecek sözü verildi bunun yanında benim yazdıgım anlatmaya calıştıgım sorunlarda inş giderilir Yoksa bu durum sadece bende mi var
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: İkv Garip Fps Değerleri

Mesaj gönderen xxusxx »

Artı olarak çok sık baglantı hatası alıyorum
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

cok enterasan Arastırmalar dostum ....
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen compas01 »

İlginç araştırma böyle bir araştırma gerekliydi
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM
xGENGHiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xGENGHiS »

Merhaba.

Sende böyle bir sorun olabilir. Bu sorun senin bilgisayarından ve internetinden kaynaklanıyor.

Ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Tavsiyem İNTEL CORE İ5 yada İNTEL CORE İ7 kullanman iyi olur.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

sen istedin diye adam param ı vercek işlemciye ? ikv nin yazan sistem gereksinimlerinde oyunu 4/4 lük calıstırması gerekir ve ikvde 5 yıldır silah adamın eli hariç her yerinde durdu :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kedy »

Güzel araştırma 10kişi var diye bu kadar çok fps düşüsü olan nadide oyunuz biz. İşte ikv bu! Gurur duyun beğenmezseniz oynamayın(!) bir forum kullanıcısının deyimiyle :)
Kullanıcı avatarı
XGaFFaRDeDeX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen XGaFFaRDeDeX »

Kedy yazdı:Güzel araştırma 10kişi var diye bu kadar çok fps düşüsü olan nadide oyunuz biz. İşte ikv bu! Gurur duyun beğenmezseniz oynamayın(!) bir forum kullanıcısının deyimiyle :)
miyAAavVV miyavvVV :mrgreen:
L.O.D.O.S
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kedy »

XGaFFaRDeDeX yazdı:
Kedy yazdı:Güzel araştırma 10kişi var diye bu kadar çok fps düşüsü olan nadide oyunuz biz. İşte ikv bu! Gurur duyun beğenmezseniz oynamayın(!) bir forum kullanıcısının deyimiyle :)
miyAAavVV miyavvVV :mrgreen:
:D :D seni ciddiye almıyorum ama yinede soracağım
post mu kasıyorsun?
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Eline sağlık güzel bir inceleme olmuş. Ama bu düşüş senin ekran kartı işlemci ve netinden kaynaklanıyor olabilir.
Bu fps düşüşünü ben de merak ettim kendi laptopumda akşam deneyip sonuçlarını burdan paylaşacağım.
4 Çekirdek I7 2630QM 2.0Ghz Turboboost ile 2.9Ghz işlemci 8 GB DDR3 ram ve AMD 6770M 1 GB DDR5 ekran kartı ile 16mbit sınırsız netle ve Full detay grafik ayarları ile sonuçları paylaşacağım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön